Çok aşırı kaşınma yapıyor ve yanma hissi veriyor ilaç kullanınca geçiyor ama bu tekrarı 2. Kez oldu bunun sebebi sizce ne olabilir kan tahlili versem nedeni ortaya çıkar mı?

Çok aşırı kaşınma yapıyor ve yanma hissi veriyor ilaç kullanınca geçiyor ama bu tekrarı 2. Kez oldu bunun sebebi sizce ne olabilir kan tahlili versem nedeni ortaya çıkar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alerjik gorunuyor. Nelere karsi boyle olduguna bakip o tur seyleri yemeyin.
Evet doktora da gidin.
Yediğin şeyler ne ise çok çok az ye alerji yapıyor demek ki sana
Normalde çok yiyip içmem 2 öğün sabah akşam genelde ama bu aralar çok tekrar rtti
Tamam istersen 4 öğün ye ama o ne yediysen ona karşı alerjin var demek ki ister onu ye isterse bi doktora görün
İlaç kullanmıştım o mu alerjik yaptı acaba geçen hafta hastaydım agumentum, nurafen, parol bunları kullanmıştım odan sonraki geçe her vücut bölgem böyle dökülmüştü
İlaçların yan etki yapmıştır prospektüsünü oku.
Belki alerjiniz vardır bi doktora gitseniz iyi olur kan tahlili falan yapar
Karaciğer yağlanması olmuş olma ihtimali var mı sizce?
Olabilir ya ama en iyisi bi doktora görünmeniz en azından sağlık ocağına gidin
Belki baharata ya da başka yiyeceklere alerjin var Dr gitsene
alerjidir ya da akciğerlerini kontrol ettir belki alerjik bronşit
Alerji testine girmen gerekli dahiliyeye git onlar seni daha sağlıklı yönlendirir
Dahiliye ya da bir cildiyeye git, kan tahlili yaptır. Yediğin, içtiğin seylerden biri muhtemelen buna neden olmuştur. O seyin ne olduğunu anla ve bir daha tuketme. Geçmiş olsun.
tipik alerjik belirtiler , ne yediğini iyice analiz ettıkten sonra bu gıdalardan uzak duracaksın
geçmiş olsun
İlaç kullanmıştım o mu alerjik yaptı acaba geçen hafta hastaydım agumentum, nurafen, parol bunları kullanmıştım odan sonraki geçe her vücut bölgem böyle dökülmüştü
Teşekkür ederim gününüz aydın olsun 🙏
Peki sadece kaşıntı kızarma mı yoksa ishal bulantı da oluyor mu?
Alerji var yediğin bir şeye
Cildiyeye git kesinlikle farkında olmadan yediğin bir şey dokunuyor olup alerjin olabilir
Ne yedikten sonra oluşuyor
Bisküvi yedim akşam çay ile beraber meyve yedim nar ile mandalina sabah kahvaltıda açma yemiştim işe giderken baharatlı bir şey kesinlikle yemedim
Bundan önce ilk oluşumunda bütün vücut bölgemde sepmişti bacak kol GÖğüs göbek tarafı ama o gün çok baharatlı yemiştim
Alerjik reaksiyon ama neden olan besini sen bulmalısın o saydığın şeylerden biri tetikliyordur
Yanma gibi kaşıntı yapıyor kesinlikle alerjik bir durum mu?
Evet
Alerji yediklerin gidalarda dokunmus olabilor
Alerji testi yaparlar, git git durma
Alerji oluyorsun
Alerjin var
Alerji.
Alerjin var
Alerjin vardir