Sağlık Tırnaktaki delikler veya çukurlar nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bununla ilgili doktora görünen var mı aranızda ☺️ veya bilgisi olan biri varsa lütfen beni aydınlatın. Tırnaktaki delikler veya çukurlar nedir? Cevapla Nedir Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl yetersdiz beslenmedemir eksikliğitiroid sorunlarından kaynaklanıyor olabilir 0 0 Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl D vitamini eksikliğide bunu yapar biotin eksikliğide. Kan değerlerine baktırman şart buradan alacağın bir bilgi yok bu konuda 0 0 Yorumla
Bypotterdom Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sarılık daha çok dikkatimi çektiBu ne sarılık ıyyyyy 2 2 Yorumla SadeceErenn +1 yıl Doğal rengi bu mmk Yorumla Soran +1 yıl Cok oje sürüyorum ondan Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bu elden değil yemek yemek bir bardak su için insanın midesine tukureyim 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Abart ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne abartacagim ya. Bir bakarmisin elinin haline Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Migdem bulandı cidden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ellerin delik delik olur Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Vücutta bişeyler eksik belli ki 0 0 Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Vitamin eksikliği 0 4 Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Tırnakları güçlü ama zannetmiyorum vitamin eksikliği olanların tırnak uçları güçsüz olur Yorumla Soran +1 yıl Ne olabilir ki acaba Yorumla Soran +1 yıl Tırnaklarıma bakım yaparım sürekli ama o yuzden de güçlü olabilir Yorumla Sorusormayageldimben +1 yıl Tırnakların çok çabuk kırılır ama bakım bile yapamazsın esnek olur yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yetersdiz beslenme
demir eksikliği
tiroid sorunlarından kaynaklanıyor olabilir
D vitamini eksikliğide bunu yapar biotin eksikliğide. Kan değerlerine baktırman şart buradan alacağın bir bilgi yok bu konuda
Sarılık daha çok dikkatimi çekti
Bu ne sarılık ıyyyyy
Doğal rengi bu mmk
Cok oje sürüyorum ondan
Bu elden değil yemek yemek bir bardak su için insanın midesine tukureyim
Abart ya
Ne abartacagim ya. Bir bakarmisin elinin haline
Migdem bulandı cidden
İnşallah ellerin delik delik olur
Vücutta bişeyler eksik belli ki
Vitamin eksikliği
Tırnakları güçlü ama zannetmiyorum vitamin eksikliği olanların tırnak uçları güçsüz olur
Ne olabilir ki acaba
Tırnaklarıma bakım yaparım sürekli ama o yuzden de güçlü olabilir
Tırnakların çok çabuk kırılır ama bakım bile yapamazsın esnek olur yani
هل عرفت ماهذا بنتي ايضا نفسها