Kalçamın 2 tarafı birbirine eşit değil?

selamlar, 2 yıldır uğraştığım bir konuyu sonunda burada da sormak istedim. özellikle ortopedist fizyoterapist varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

benim sağ kalça hizam sola göre aşağıda ve kas olarak da çok daha güçlü. sol ise kalkık ve güçsüz. bunu ben kendimde fark ettim 3 doktora göründüm. birisi sağda 2cm kısalık, birisi yarım santim kısalık, bir diğeri de asla kısalık yok nereyi kullandığına göre değişir dedi. ben bu durumu nasıl çözebilirim bir bilgi alamadım. sol mu çalışmalıyım sağ mı. bir de daha önemli bi sağlık problemi olmasından endişeleniyorum, ilerde ağrımasından ve durumun daha kötü olmasından. kendi kendime sağ ayağıma 2 cm tabanlık takıyorum ama yanlış bir şey yapıyorsam da omurgaya hala yanlış yük bindirmiş olacağım. gerçekten konu hakkında bir şeyler bilen birisi öneri yaparsa bana çok yardımcı olur. kafayı yemek üzereyim sanırım. özel klinikte muayene olacak imkana sahip değilim. Ankara 'da önerdiğiniz devlet hastanesi doktoru varsa da görünebilirim.

Güncellemeler
+1 yıl
lütfen dalga geçmeyin. bugün sanırım bi arkadaş grubu kız yamuk yürüyo diyip dalga geçtiler. yanlış duymadıysam.. avm tuvaletinde ağladım. hassasiyetiniz için teşekkür ederim
Kalçamın 2 tarafı birbirine eşit değil?