Güncellemeler
+1 yıl
lütfen dalga geçmeyin. bugün sanırım bi arkadaş grubu kız yamuk yürüyo diyip dalga geçtiler. yanlış duymadıysam.. avm tuvaletinde ağladım. hassasiyetiniz için teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selamlar, 2 yıldır uğraştığım bir konuyu sonunda burada da sormak istedim. özellikle ortopedist fizyoterapist varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
benim sağ kalça hizam sola göre aşağıda ve kas olarak da çok daha güçlü. sol ise kalkık ve güçsüz. bunu ben kendimde fark ettim 3 doktora göründüm. birisi sağda 2cm kısalık, birisi yarım santim kısalık, bir diğeri de asla kısalık yok nereyi kullandığına göre değişir dedi. ben bu durumu nasıl çözebilirim bir bilgi alamadım. sol mu çalışmalıyım sağ mı. bir de daha önemli bi sağlık problemi olmasından endişeleniyorum, ilerde ağrımasından ve durumun daha kötü olmasından. kendi kendime sağ ayağıma 2 cm tabanlık takıyorum ama yanlış bir şey yapıyorsam da omurgaya hala yanlış yük bindirmiş olacağım. gerçekten konu hakkında bir şeyler bilen birisi öneri yaparsa bana çok yardımcı olur. kafayı yemek üzereyim sanırım. özel klinikte muayene olacak imkana sahip değilim. Ankara 'da önerdiğiniz devlet hastanesi doktoru varsa da görünebilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben ortopesist veya şu bu değilim ama çok iyi bildiğim bişey varsa bir kaç ay düzenli olarak squat çalışırsan ve belirli günlerdede bacak antrenmanı yaparsan kesinlikle kalıcı olarak düzeleceğidir.
teşekkür ederim
Rica ederim
hip trust evde yapıp sol bacağıma ağrılık koyuyorum 12 kg 1 hafta bile olmadı. hemen gelişme olmayınca istikrar sağlayamıyorum. gerçekten bir kaç aya belirgin düzelme olur değil mi
Evet olur tabikide ama o kas antrenmanından sonra protein bazlı beslenmen gerekiyor. Bak şöyle şimdi sen squat çalışınca kalça kasları belirli seviyeye gelir ve vücut kendiliğinden eşitler çünkü bir yerden sonra kas geliştirmek aşırı zorlaşıyor yani o biraz daha kalkık olan yer yavaş yavaş ilerlerken diğer taraf ona yetişicektir ve buda 3 ay gibi kısa bir sürede mümkün. Dilediğin zaman yazabilirsin bana takılırsan veya bişeyi merak edersen seve seve yardımcı olurum. Dediğimi sabırlı bir şekilde 3 ay boyunca yap verim alıcaksın
bugün başlıyorum natural men dhdfj ben suma squat yapıyorum ama sola ağırlık vererek gelişim açısından ama sen hepsini eşit yap diyorsun değil mi.
Evet hepsini eşit yap tek taraf çalışma şimdilik 👍😄
Hareketlerinde tek tarafa ağırlık veriyorsun muhtemelen onu dengelemelisin
Merhaba saygı duruşundaki tabirde durup arkadan foto atabilirseniz yardımcı olayım
Nasıl anladın ya bunu ılgınç
yürürken bi dengesizlik var gibi hiisediyodum
Anladım ya geçmiş olsun ama yurumenızden kaynaklı olabılır MK
Görmeden yorum yapmak zor
Nasıl ya ilk defa duydum valla
malasef :( bi gün zengin olursam sola silikon taktırcağım shhsj
Daha neler göreceğiz 😂
Çok mu belirgin
bilmiyorum ben dışında kimse fark etmedi
Enteresan
Nasıl yani şimdi?
Kalçan çıkık