Diş etim resimdeki gibi foto bana ait bu 20lik diş belirtisi mi 2 gündür böyle ağrı gibi bişey yok ama bilgisi olan söyleyebilir mi napmam lazım?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eğer ağrısız şekilde çıkıyorsa sorun olmaz kontrol et yukarı doğru düzgün bir şekilde mı çıkıyor eğer diğerleri gibi durursa pozisyonu bir sıkıntı olmaz ve artık daha dikkatli olmak ve diş ipini ihmal etmemek zorundasın 20 lik dişler daha çabuk çürür ve kanal tedavisi pek yapılmaz çekilir dişlerine iyi bak
Cevap
3Cevap
Yarısı çıkmış altın. Kaşınır ağrır vs. Temiz tut mutlaka. Ve dişçiye mutlaka git.
Not:Ben doktor değilim sadece yorum yaptım.
Dişlerimi düzenli olarak fırçalayan birisiyim ama şuanda sadece şiş ağrı Sızlama falan yok rahatsız etmiyor
Evet tam olarak böyle. Benim de yirmilik dişim çıkıyor aynı bu şekilde
Ağrı falan var mı peki bende hiç yok rahatsiz etmiyor
Ağrı olmuyor ama arada , bebeklerin dişi kaşınır ya aynı o şekilde oluyorum. Jilet alıp orayı kaşıyasım geliyor
Evet ya benimde öyle ve aşırı korkuyorum doktora gitmeye sen gittin mi
Ben dişçilere güvenmiyorum hem de çok pahalı. Çıkıyorsa bir nedeni vardır ile çekilecek diye bir şey yok at değiliz sonuçta
Evet ya bende çok korkuyorum belki çekilmelik durumu yok sağlıklı çıkar
Dişlerin temiz duruyor hiç çürük yok bence sakın dişçilerin eline düşme
Dolgu yaptırdım 2 defa aynı dişe onun dışında evet bi sorun yok dişlerime temiz bakıyorum ama 20lik diş aşırı korkutuyor iste beni
Korkma asko hiçbir şey olmaz
Of of bilmiyorum cidden ya
ya kardeşim hiçbir şey olmaz korkma nasıl diğer dişlerin çıktıysa o da o şekil çıkacak aaaa
Çıkanlar öyle demiyo ama çektir diyo hepsi
Onlar sıradan çinko pil
Of of Bilmiyorum Ya
Çıkıyor olabilr ve yirmilik dişler cekilir dişçiye gtmen lazm
Ağrı falan yok ama ya doktora gerek var mı çok korkuyorum dişçiden
Ama daha dişin tamamı çıkmadı ki
Ay yok korkuyorum ben gitmem şuanda gerek yok rahatsız etmiyo sadece şiş kaldi öyle 2 gündür
O zaman giderim doktora işte o zamana kadar korkum geçer belki
Bayıltıp yapma çözümü olsa keşke şunun da kurtulsam rahatça
Belki sağlıklı çıkar çekilmelik durumu olmaz ya of dişçiye gidince çocuk gibi titremeye başlıyorum
Bende çekilmelik durum yoksa asla çektirmem korkuyorum hemde aşırı ameliyat olsam bundan az korkarım cidden
knk benim de cikiyorlar ust sag valla arada agrisi giriyor, ozellikle agzini actiginda boyle ufak tefek findik tarzi seyler yiyince agzinin sagina soluna kacinca da aci yapiyor...
Oraya bicak ya da tornavida sokup cikarmalisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?