AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkisinide biliyorum, istediğini sorabilirsin.
obezim, tip 2 diyabet teşhisi koyuldu bana. çok yaşamam mı?
Hiçbir ilgisi yok, önemli olan uygun dozlarda insülinin hergün uygulanması, ve şeker seviyenin kontrol altında tutulması. Bunları yaptığın sürece gayet normal bir şekilde hayatına devam edebilirsin, diyabet tanısını yeni mi aldın?
evet 2 hafta önce... açlık kan şekerim 138 çıktı. HbA1c ise 6.3... Tip iki diyabetsin dediler, diyetisyene gönderdiler, düşük karbonhidratlı diyete başladım.
Diyetine mutlaka sadık kal, HbA1C evet yüksek ama korkutucu bir düzeyde değil, açlık kan şekerin ise gerçekten yüksek, düzenli bir hayatla kısa sürede toparayabilirsin, elbette bu kronik bir hastalık ve maalesef hiçbir zaman geçmez, ama kontrol altında tutulduğu sürece rahat ve düzenli bir yaşamın olur. Ve ben böyle çok insan tanıyorum.
İnşallah. teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek, yine aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin, geçmiş olsun.
Allah razı olsun. Sen sıkıntısı olan insanlara yardım ettiğin gibi Allah da sana yardım etsin hep.
Çok teşekkür ederim 😊 allah sizden de razı olsun.
130 açlık kan şekeri çok yüksek değil, Benimki 280 çıktı
İkimize de çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bize... Tip 1 misin tip 2 mi? ve de obez misin?
Orasını bilmiyorum da ben işyerine sağlık raporu hazırlamak için özel hastaneye gitmiştim orada çıktı, Bi gün önce saat gece 10 da bişeyler yemiştim en son, Sabah aç gittim saat 9 10 gibi o zaman 280 çıktı, Çok teşekkür ederim bu arada, Sana da geçmiş olsun, Bikaç ay önce 80 kilotydum șuan 62 kiloyum
Böyleydim işte o zaman https://www.hizliresim.com/74yj1bj
Ne kadar oldu teşhis koyulalı? Göbeğinde yağlanma olduğu için benimki gibi tip 2 sanırım.
2021 haziranda koyuldu teşhis
Șuan böyleyim bak https://www. hizliresim. com/bpbo4qj
bunu niye yaptın ki... hem çok ayıp hem çok günah. ben buraya sıkıntıyla gelmişim, ağlıyorum, acı çekiyorum. sen ne yapıyorsun.
canımla uğraşıyorum, derdim böyle şeyler değil
Biliyorum ama başka resmim yoktu, O yüzden karaladım zaten üzerini
Özür dilerim amacım o değildi, Öyle bi amacım olsa üzerini karalamazdım, Kusura bakma gerçekten :(
doğru düzün görmedim, sayfa açılırken biraz belli oldu ve anında kapattım. ama ben intihar etmeyi planlıyorum, perişan bir haldeyim. böyle bir şeyi sakın bir daha kimseye yapma, hele ki sıkıntıda olan birine.
Saçmalama ne intiharı, Bişey olmaz, Abartma o kadar, Ayrıca ameliyatla düzeliyo
sağlığıma dikkat etsem de (yani hep düzenli spor yapıp, diyete uygun yaşasam da) yine de diyabetin komplikasyonları olma ihtimali varmış diyor endokrin siteleri.
Ameliyatla kalıcı olarak düzeliyo, Ayrıca şekerin tek sebebi kilo olmayabilir
Bende kansızlık var şeker var, Ben intihar ediyo muyum, Saçmalama kuzum, Düşünme öyle şeyler olur mu
Sen çok mu kilolusun, Atsana bi bakim
annem de var.
kaç yaşında başladı? ilaç ya da insülin kullanıyor mu? hiç tatlı yiyor mu?
baya oldu 10 senenin üstünde tip iki evet günde 3 defa insülin vuruluyor.
tatlı falan yemeye çalışıyor tabi ki.
Kardeşlerim de annem de var ben de yok.
kardeşlerindeki tip 1 mi 2 mi
Bilmiyorum onu ama kardeşime doktor glifor yazmış bir de makine aldı ölçmek için.
kaç yaşında kardeşin?
Benden bir yaş küçük.
kardeşin kız mı erkek mi? ve de obez mi?
Erkek.
senin de genlerinde var. o yüzden yediğine içtiğine dikkat et ve düzenli spor yap. diyabet teşhisi koyulmadan hayat şeklini düzelt eğer çok sağlıklı beslenmiyor ve düzenli spor yapmıyorsan. ben çok pişmanım şu an. keşke zamanı geri alabilsem.