Sağlık Mental sağlığım bozuk, sürekli kafamda kuruyorum. Siz psikolojik olarak ne durumdasınız? TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ben mental sağlığı bozmus gibiyim kafamda kuruyorum Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂Teşekkür ederim 😇 Mental sağlığım bozuk, sürekli kafamda kuruyorum. Siz psikolojik olarak ne durumdasınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Ben bitik durumdayım ama yıkılmadım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Son zamanlarda bayağı zorluyor 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok iyi durumdayım çünkü psikolojim yojn 1 0 Yorumla
Can_sıkıntısıNDAN Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl çok mutluyum her anlamda 1 3 Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl Bende değişiyor ama adına sevindim 😇 Yorumla TheŞekerlikMan +1 yıl 🧿 Yorumla Can_sıkıntısıNDAN +1 yıl değişmemesi inanca bağlı ve teslim olmaya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bitik durumdayım ama yıkılmadım
Son zamanlarda bayağı zorluyor
Çok iyi durumdayım çünkü psikolojim yojn
Sağlıklıyım her yönden
çok mutluyum her anlamda
Bende değişiyor ama adına sevindim 😇
🧿
değişmemesi inanca bağlı ve teslim olmaya
Aynı durumdayız