Beynimde bir sorun mu oluştu acaba?

Biliyorum sıfır görüş gelcek ama düzgün bir yazı bulamadım bu konu hakkında. Bir haftaya yakındır hareketsiz cisimlerde suret ve hareket ettiklerini görüyorum. Dün peteğin alt kısmındaki gölgede hareketlilik olduğunu sandım sanki biri koşuyor ve yerimden sıçradım korktum. Bir şeyle uğraşırken bir anda arkamı döndüm minicik bir kelebek vardı sanki evin içine at girmiş gibi bağırdım. Üç harfli falan sanmıyorum ama ne olduğunu anlayamadım. Ha bir de şu iki gündür yanlış yazıyorum. Mesela bugün arkadaşım kilo aldım dedi ve ben; Knk en kaç oldun ki? yazmışım ama içimden en son kaç oldun ki dedim. Klavye ilgili bir sorun değil bu arada ben de bir şey var ama bilemiyorum. Bir şeyler unutmaya başladım bir de bugün papatya çayı yaptım öğlen içmeyi unuttum şimdi ocağa koydum tekrardan unutmuşum evdekiler bu ne kaynıyor diyor. Dikkat dağınıklığı falan mı acaba? Şu bir kaç haftadır erken kalkıyorum ondan mı? Ama iyi uyuyorum. Neyse bu kadar uzun yazıyı anca bana âşık olan biri okur hihiiih 🌝 neyse max bir görüş gelir o da evet yazısı neyse böyle işte ufaktan korkmaya başladım. Doktora git demeyin gitsem sen gençsin bir şeyin yok der

Güncellemeler
+1 yıl
Anneme dedim dalga geçerek güldü gerçekten kafam karıştı ne bu? Bilen yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler görüşler için iyi akşamlar
Beynimde bir sorun mu oluştu acaba?