Biliyorum sıfır görüş gelcek ama düzgün bir yazı bulamadım bu konu hakkında. Bir haftaya yakındır hareketsiz cisimlerde suret ve hareket ettiklerini görüyorum. Dün peteğin alt kısmındaki gölgede hareketlilik olduğunu sandım sanki biri koşuyor ve yerimden sıçradım korktum. Bir şeyle uğraşırken bir anda arkamı döndüm minicik bir kelebek vardı sanki evin içine at girmiş gibi bağırdım. Üç harfli falan sanmıyorum ama ne olduğunu anlayamadım. Ha bir de şu iki gündür yanlış yazıyorum. Mesela bugün arkadaşım kilo aldım dedi ve ben; Knk en kaç oldun ki? yazmışım ama içimden en son kaç oldun ki dedim. Klavye ilgili bir sorun değil bu arada ben de bir şey var ama bilemiyorum. Bir şeyler unutmaya başladım bir de bugün papatya çayı yaptım öğlen içmeyi unuttum şimdi ocağa koydum tekrardan unutmuşum evdekiler bu ne kaynıyor diyor. Dikkat dağınıklığı falan mı acaba? Şu bir kaç haftadır erken kalkıyorum ondan mı? Ama iyi uyuyorum. Neyse bu kadar uzun yazıyı anca bana âşık olan biri okur hihiiih 🌝 neyse max bir görüş gelir o da evet yazısı neyse böyle işte ufaktan korkmaya başladım. Doktora git demeyin gitsem sen gençsin bir şeyin yok der
Beynimde bir sorun mu oluştu acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme dedim dalga geçerek güldü gerçekten kafam karıştı ne bu? Bilen yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler görüşler için iyi akşamlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Depresyon başlangıcı... Evden çık bacım... Sosyalleş. Asosyal insanlarda gözüken davranış bozukluğunu saymışsın... ya da pisikiyatre git
Oha gerçekten mi? Çıkıyorum dışarı ayol. yks hazırlanıyorum
Kendine sosyal alan yarat abicim. Hep ders ders nereye kadar.
Hem yks yi sürekli ders çalışarak değil disiplinli ve devamlı çalışarak başarı elde edersin.
Tamam zaten aşırı kendimi yormuyorum ki dördüncü kez hazırlanmaya başladım biliyorum işleyişi
Beni korkuttun ama
Korkman gerek bencede 🙃 normsl şeylerden bahsetmemişsin çünkü... Yks de nereyi istiyonda 4 senedir girip girip çıkıyon
Uzun hikâye boş ver. Korkuyorum bilen biri yok ki etrafımda anneme deyince bir şey olmaz diyor.
Anlat dinliyeyim. Canım sıkılıyo zaten
Anlatmaktan sıkıldım zaten boş ver
E sen bilirsin. Başka şey de anlat demiyorum. Hadi dersini çalış 😁
Gece yataktan düşer gibi oluyormusun sindirim sistemjn de sıkıntı var mı ve vücudunda gezen ağrılar misal bugün basın bir gün gögsun gibi
Hayır olmuyorum
Ozmaan piskolojik
Kısa süre içinde bir olay yaşadın mı? Travma tarzı seni çok etkileyen olay haber vs vs
Yaşamadım bir anda böyle olmaya başladı. Ailemdekilere deyince takmıyorlar bir şey olmaz diyorlar. Doktora gitsem mi bilemedim bir şeyin yok deyip gönderir
Bi doktora görünmen lazım mutlaka bir darbe ya da dedim gibi bir durum olmadıysa konu Muhim
Hangi bölüm doktoruna?
Onda pek emin degilim ya saglık ocağına sor ya da 182 yi arayarak nereye almalıyım diye bilgi alabilirsiniz
Korkuyorum
Neyden korkuyorsun ki
Doktordan başka çare var mi
omega 3 falan al
Neyin içinde var
direkt eczanede var takviye gıda babamda işe yaradı
Kilo aldırır mı
çok sanmam almak mı istiyorsun
İstemiyorum ya kafam karıştı
Belki tansiyondur baktır bence