Deli gibi dişim ağrıyor ne yapsam bilemedim ne iyi gelir?

Deli gibi dişim ağrıyor ne yapsam bilemedim ne iyi gelir?

Eminim şu an bastıramazsın ağrıdan ama karanfil koyup bastır kırılsın. Bir tutam karanfili yine sıcak suda beklet demlensin 15-20 dk kadar onunla gargara yap yutma ama. En iyi tavsiyem dişçiye git gereken neyse yapsınlar
Geçmiş olsun rica ederim ☺️
karanfil soğuk su uygulamak vs hepsi geçici tedavilerdir. birisine iyi gelmesi diğerlerinde yan etki yapabilir. en güzeli doktora gitmek sinirleri alarak ağrıyı kesebilir veya ilaç yazar.
Cevap
37Cevap
Geçmiş olsun. zencefil varsa iyi gelebilir
Keske olsa o da yok 🤦🏻♀️
Bunun için yapılabilecek birkaç şey var.
Bunlar ilaçsız olanlar.
Ağrı kesici bir süre idare edebilir ama eğer uzun sürdüyse o ağrı antibiyotiksiz geçmeyecek demektir.
Dişçiye gidip muayene olmalısın, o zaten yazar. Farklı bir şey varsa da tedavi uygular.
En güzel doktora gitmeniz ben dis yüzünden büyük ameliyat olacağım lütfen en hızlı şekilde doktora gidin gerekeni yapar çünkü doktor kontrolünde olmadan ilaç kullanmanız zararlı ya da kolonya dökmek karanfil koymak gibi diş ağrıları özellikle geceleri daha çok nuks eder çürük tedavi edilmez ise diş kaybına hatta ve hatta çene eklemi hastalıklarına kadar yol açar.
Majezik ya da bu hap şişlik varsa.. dişlerini de fırçala onun da faydası var dır.
Daha geçen hafta 20 ligin tekinden kurtuldum. mahvetti beni. Hava almaması için sakız bas mümkünse hiç konuşma. Karanfil cigneye bilirsin uyusturur
ılık suyla çalkala
Tuzlu suyla gargara harici bir şey iyi gelmiyor
Ağrı kesici içebilirsin dişine rakı bastıra bilirsin.
Rica ederim geçmiş olsun.
Sen gel şu korkuyu yen ve dişçiye git. Diş ağrısı çekmekten daha iyidir emin ol buna
Raki ic, tutun cigne randevuyu al disciye..!
Tütün çiğneyemem ama rakı ile gargara yapıyordum ağrıdığı zamanlar kesiyordu evet.
Ağrıyan kısmın üstüne uzan burundan nefes al biraz bekle iyi gelir ne bilim ben böyle yapıyorum 😂
Nöbetçi eczaneden bi profenid isimli ilacı al, bir şeyciğin kalmaz
Karanfil koy dişine uyuşturuyor
Çürük varsa şekerden uzak dur ve sıcak biseyler asla tüketme. Soğuk suyla sınırını buzustur
Sizlatir ama sinirine iyi gelir. Abse varsa şişlik hemen doktora git.
kızıl bomba ile ilk yorumu yapalım bakalımm 😂 ben böyle durumlarda ağzımı açıp 5 er dakika bekletip kapatıyordum çok işe yarıyordu denemekte yarar var
benim de 20lik dis cikmaya basladi knk agzimi fazla actigimda agri giriyor...
Benimde hem 20lik diş hemde başka dişim hepsi bi yandan gülerken ağzımı açınca nefes alirsam nasıl hava girince ağrıyor anlatamam
gecmis olsun cok kotu ya bu dis agirisi insan boyle cenesini dislerini falan birbirine simsiki sikasi geliyor agridan bildigin sinir krizi yaa...
Sorma knk deli oldum olucam resmen az kaldı uyuyamıyorum da
ben uyurum da artik saat o kadar gec oldu ki bu saatten sonra yatarsam sabah kalkamam o yuzden yatmamaya karar verdim hatta filtre kahve ayarliyordum simdi iceyim de gozlerim canlansin kfgjdfk oturup film editledim de yarina yetismesi lazimdi ondan ayaktaydim yoksa yatardim coktan bende o problem yok henuz...
Çok yoğun bi hayatın var gibi nasıl yetişiyorsun
yok ya oyle cok yogun degil. Okulum bolum film produksyon oldugu icin gecen hafta cektigimiz filmi editleyip bugun izleyecegiz okulda. Her gruba bi sahne verildi senaryodan, biz 4. aldik mesela sonra herkes sahnesini cekiyor editliyor en son hepsini birlestirip tek ve uzun bi film olmus oluyor gibi dusun...
Bence çok güzel bir bölüm okuyorsun benim çok ilgim vardir böyle şeylere hep sanata yatkın birisiyim bu sene konservatuar tiyatro sınavlarına girdim ama kazanamadım seneye birkez daha deniycem. Film prodüksiyon sahne sanatları teknik ekip veya senaryo ekibi hic farketmez böyle şeyler oldukça ilgim fazla başarılar dilerim sana da ☺️
Tesekkur ederim. Aynen cok hos tatli ve eglenceli bir bolum, korku filmi falan cektik hani o grup olup herkesin bi fikri bi katkisi oluyor ya el birligiyle bir seyin ortaya cikmasi o da hosuma gidiyor cunku mesela senin bilmedigin yapamadigin ya da aklina guzel bir fikir gelmediginde digerleri el atiyor hani destek oluyorsunuz surekli ve en son ki hali de cok guzel oluyor. Normal cekerken belki cok aman aman bir sey gibi geliyor ama ozellikle editleyip son halini gorunce muzik olsun efekt vs o da cok hosuma gidiyor...
Sana bu yaptigimiz filmi atardim da dkfgjdfg
Evet bencede grup çalışmaları herkesin birlik olması ve ortaya guzel birseyler çıkartmak muazzam olsa gerek filmin konusu nedir merak ettim?
ya boyle korku gerilim tarzi. Gerci yabanci dil anlamazsin zaten kfgdjfdk
Aaa dilim olmadığını nerden çıkardın😂
cunku bilmedigin bir dil buna eminim kdfgkdkg
Bak daha çok merak ederim hangi dil bu kuş dili mi? 😂😂😂
sorma orangutanca kfdgkdg
Hayvan belgeseli mi çektiniz yoksa asjjeljsjs
evet bende basrolum orangutan efendi kfdgkdfgk
Tanıştığıma memmun oldum bidahakine beni şempaze rolü için deneme çekimlerine çağırırsınız sevinirim skksksksks
hay hay, seni istersen yonetmen yapak kdfgkdgy
Ben yönetmen bakış acısına sahip değilim estafurullah sadece güzel senaryo yazar sonra da güzel oynarım oskksdsjjs
sen gec o zaman sahneye bende kameranin arkasina geceyim kdfgkdj
O zaman seyret şovu jsjdnsk
heeyt boyle goster marifetini fatos kdfgkdk
Çok eğlenceliydi çok teşekkür ederim baya güldürdün beni iyi geceler dilerim sana ☺️🙏🏻
estagfurullah iyi geceler opsun kara boceler tatli ruyalar🙋♂️😇
İyi geceler tatli rüyalarrr🥰
Fardoben gargara ilâcı al eczaneden, sarımsagı zerdeçal ile karıştır, ağzında çiğne yut geçmiş olsun.
Aseket tablet al 5 dk da keser kesmezse yaz bana nerden biliyon dersen saglikciyiz işimiz bu 😉
Rica ederim geçmiş olsun
Karanfil ve sarımsak
Aile hekimi en pratik hızlı çözüm
diş etlerine sülük attır 6 ay agri sızı cekmessin
ben de oyleydim baslarda dişimi aynatarak ya da diş etlerine masaj yaparak kanatmaya kanadiktan sonra da rahatlamaya baslayinca seve seve gidiyorsun🙂
ve acı da duymadim o kadar iltihap dolmuski sülügün acisini dahi hissetmedim... diş etlerimden cay bardagi dolusu kan emdiler videosunu atabilirim 🙂 ve pandemiden dolayi agzimda 4 cürük diş var sifa veren Rabbime hamdolsun 6 ayda bir suluk attiriyorum agri sizi kalmiyor
Hemen doktora git seni domuz eti yiyici
Kaynanana yedirmedin mi
Pardon o zaman 😂 dana etine devam
Evet 😂😂
Karanfil koy uyuşturur en azından🌸
Rica ederim umarım işe yaramıştır
Antibiyotik ve ağrı kesici
Acile git yazdır bence
Geçmiş olsun 👍
Diş acilleri var bazı illerde
Geçmiş olsun ablacım
Nasıl oldun
Bı randevu al ablacım günah çekme diş ağrısı çok fena
Arveles o yoksa gargara o da yoksa sarımsak.
En son çare Dişinol var eczanede kesin keser dişciye gidene kadar idare etmelik.
Dişçiye git ama. Dişinol bir süre sonra mahvediyor bilgin olsun. Dolguluk dişi kanal tedavilik yaptım, onun yüzünden. Dişçi fobisi yüzünden ay ben korkarım dedim, kendimi dişçide buldum👀
Geçmiş olsun. Şuanlık hemen bir diş sarımsak kesebilir, uyuşturduğu için. Alkol varsa oraya doğru ağzında tut, keser. Başka da gelmedi şu an yapılacak. Karanfil derler ama ben işe yaramadığını bizzat deneyimledim.
Hangi alkoldü peki? Viski falan keser ama. Bir diş sarımsak, dişinin üzerinde duracak öyle ya da azı diş ise yan tarafinda yanak kısmı gibi diyim sen anla. Isırmayacan ama parçalayıp. Onun verdiği uyuşturan bir etkisi var acılığında.
Umarım faydası olur. Eğer olmazsa Listerine gargara getirt Yemeksepeti marketten veya getir markettr varsa.
Rica ederim, ağrısız ve sağlıklı geceler yaşaman dileğimle. Umarım sarımsak çözer.
Diş doktoru iyi gelir 😀
geçmiş olsun. geçti mi
karanfil yağı
En iyisi çektirmek
Dis çekmeden randevuya gerek yok ve hatta akşam bile dis çekimi yapılıyor
Randevu kanal dolgu ve tedavi için
Rakı
Karanfil yağı
Soğuk su
Doktora gidin
İşallah
Dorolex ya da apranax ağrı kesici iyi geliyor
O dışı çekmek iyi geliyor
Diş doktoru
ağrı kesici
ağır kesici?
alışkanlık yaptığın bir ağrı kesici olabilir mi?
içmiş olduğun
infalamsyon vardır belki dişte. normalde ağrı kesiciler diş ağrısını geçirir. biraz sıcak bir şeyler uygulamaya çalış. belki su torbasını tutabilrsn. ya da en azndan sıcak su doldurduğun bir bardağı, dişinin üsüne tutabilrsn yanağından.
rica ederim
Yat.
Apse var mı
O zaman dişçiye yolgözüküyor, çürük olabilir
Dişçiye gitmek
parodn o zaman dostum k b
Tedavi
Apranax yut
Çok sıkıntı sabah olmaz sana
Çok zor senin iş
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?