AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lenf bezleri şişmesi tehlikeli olabilir bence bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
Kaç kere gittim kaç kere ultrason çekildi doktor enfeksiyondan dolayı dedi
Üniversite hastanesi git aynı problem babamda yaşadık bir sene önce kanser tedavisi gördü lenfoma kanseri kemoterapi başladı 8ay sürdü şu an maşallah iyi
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻 Babanızda her hangi belirti oldu mu geçmeyen öksürük, ateş, kaşıntı, gece terlemesi kilo kaybı vb. Bunlar gibi her hangi bir belirti oldu mu ve lenf bezeleri ne zamandan beri şişti
Geçen sene başladı gece terlemesi çöktü yemesi normaldi iki ay içinde boğaz bölümünde şişlik oluştu yumurta büyüklüğünde sonra doktora gittik örnek alındı bir kaç test sonra teşhis konuldu kemoterapi başladı
Allah razı olsun bu arada
Ben önce devlet hastanesine gittim ultrasonla bakıldı normal dendi sonra araştırma hastanesine gittim oda normal dedi daha sonra tekrar devlete gittim yani yaklaşık olarak 3 4 kere ultrason çekildi bir kaç doktora sonucu gösterdim hepsi önemsiz buldu birde benim bademciklerim kronik olarak büyük ve kanda enfeksiyon değerlerim hep yüksek babanızın enfeksiyon değerleri nasildi ve bademcik şikayeti oldu mu
Enfeksiyon değerlerini hatırlamıyorum şu an ama bademcik şikayet hiç olmadı bir anda gelişen iki ayda gerçekleşen bir olay devlet hastanesi diyorsunuz birde ünv hastanesi var ise bir gidin derim
Ama benim 4 seneden beri böyle ve hiç bir belirtim olmadı üniversite eğitim araştırma hastanesine gitmiştim babanızın lenf bezi 1 seneden beri mi vardı lenf gece terlemesi ne zamandan beri vardı
Geçen sene oldu iki ay içinde terleme o iki aylık süreçte çok fazlaydı normalde terlerdi o iki aylık dönemde iyice arttı bizde doktora götürdük testler yapıldı bir ay daha bekledik test sonuçları için tekrar gittiğinde tedavi kemoterapi olması gerektiği söylendi bir ay sonra tedavi basladi
Terleme gün içinde mi oluyordu yoksa gece mi
Ve nasıl bir terleme çamaşır değiştirecek kadar mi
Gece uyurken oluyordu en fazla sabah kesinlikle üstünü değiştirmek zorunda kaliyordu
Lenf bezi sisliginden 2 ay sonra gece terlemesi başladı doğru mu
Şişlik iyice belli olduğu zaman ortalama iki ay veya üç ay
Şişlik gözle görünen ve hareketsiz sert bir şey miydi
Boğazın sağ tarafı yumurta büyüklüğünde sert ve hareket siz
Biliyorum çok sıktım sizi ama bu son soru gece terlemesi dışında başka belirti var miyid geçmeyen öksürük ateş kaşıntı karın ağrısı mide ağrısı sırt bel ağrısı gibi jer hangi başka bir şey
Sürekli sırt ağrısı kol ağrısı ve mide ağrısı olduğunu soylerdi
Ne sıkması yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Gece terlemesi ve ağrılar mi önce başladı yoksa şişlik mi
Ağrılar tabiki ilk başlayan terleme şişlik büyümeye başladıktan sonra artti
Anladım çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim cevaplarınız için Allah bir daha yaşatmasın uzun ömürler versin inşallah
Kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum ama ağrılar neden oluyormuş midede veya başka organda kitle mi varmış bir de dalak karaciğer büyümesi var mıydı ve karaciğer yaglanmasi
Lenfoma dan dolayı kasların zayıflama si diye söylemiş ti doktor midede veya başka bir yerde kitle felan yoktu yaptıkları testte zaten ciğere veya başka bir yere kemiğe ilerlemiş mi diye bakıldı onların hepsi temiz çıktı kafanıza takılan bir şey olursa mesaj atabilirsiniz sıkıntı yok
Karaciğer dalak büyümesi veya karaciğer yağlanması var mıydı
Yoktu Allah'a şükür ama karaciğer yağlanması vardi
Kanserle alakalı mı karaciğer yağlanması neden vardı peki
Kanserle alakalı mi bilmiyorum ama testlerde oda çıkmıştı sormamistik kansere yogunlastigimizicin
Kanserden sonra yağlanma geçti mi peki
Yani kanser tedavisi bittikten sonra
?
Evet şu an gördüm yazdığınızi kanser tedavisi bittikten sonra karaciğer akciğer ve diğer tüm testleri normal çıktı herhangi bir sıkıntı yok şu an
Babanızda karaciğer yağlanması olduğu zamanlarda kilosu nasıldı kilolu biri miydi
Kilolu idi 117 kilo felan
Böbreklerde bir sorun var mıydı peki
Yok herhangi bir sıkıntı yok tu
Bu sefer gerçekten son 😄 az önce kanserden sonra akciğerlerinde ve karaciğerinde sıkıntı kalmadığını söylediniz ama daha önceden de akciğerlerde veya her hangi bi organda kitle yoktu dediniz karaciğerde yağlanma vardı akciğerde ne vardı ve bunun dışında başka organlarda bir şey var mıydı
Karaciğerde yağlanma vardı sıkıntı kalmamış akciğer sigara içiyordu muhtemelen nefes darlığı ondan oluyordu ama şimdi o kadar değil nefes darlığı yok başka organlarında veya bir yerinde sıkıntı yoktu çok şükür 🤭🤗🤗 bayılmak serbest mi acaba bayilabilirmiyim 🤣🤣🤣
Yok yok bayılmayın sjdkskdkd tamam biliyorum çok sıktım takıntılıyım baya 😄 bi daha sormucam sözz sjdkskd çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Yok sorun sıkıntı yok ben espirisine yazdım o cümleyi no problem inşallah sıkıntı olmaz bir daha
Dur şimdi birazda ben sorayım mi 🤣🤭 siz nasılsınız bakalım gittiniz mi doktora
Hastalık hastasıyım ben 😄 doktor en son kovdu beni bi daha gelme artık dedi shdjsjdjd ama her yerim ağrıyor kendimi çok kötü hissediyorum ağrımayan yerim yok bir sürü sıkıntım var yaşayan ölü gibiyim 😄 benim konulara girersek hiç çıkamam o yüzden hiç girmeyelim 😄
🤭🤭her yerinin ağrıması çok zor bir durum dikkat et kendine bir sürü sıkıntım var demişsin yaşayan ölü Allah korusun öyle deme dertler sıkıntılar her zaman geçer düzelir sen girmeyelim diyorsan (kısaca sorma diyorsun) peki sen bilirsin ne diyelim rabbim en kısa zamanda sana da sıkıntılarından uzak dertlerine çare olur inşallah ne diyeyim 🤗🤗🤲
Amiinnnn inşallah cümlemizin sıkıntılarını gidersin 🙏🏻 çok teşekkür ederim 😊
Allah'a emanetsin🤲
Sende 🙏🏻
Korkutmak istemem ama şiş olması tehlikeli olabilir bir doktora görünmende fayda var
Kaç kere gittim doktora kaç kere ultrason çekildi doktor enfeksiyondan dolayı dedi kandada enfeksiyon değerlerim yüksek bademciklerimde kronik olarak büyük acaba ondan midir
kişinin hastalığı geçince geçmesi gerekiyor
4 seneden beri geçmedi doktor enfeksiyon dedi kandada enfeksiyon değerlerim yüksek bademciklerimde kronik olarak büyük acaba o yüzden midir