Güncellemeler
+1 yıl
Demleme siyah çay** arkadaslar papatya melisa vs degil onu soylemeyi unutmusum**
Hani su yuvarlak posetlerin icindeki çaylardan var ya onlardan var hic acilmamis ama iste tarihi 6. Ayda bitmiş. Onu kullanirsam bisey olur mu? Evde cay kalmamis 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cay sonucta tükete bilirsin ama paran varsa yenisini al derim
Kif felan yoksa bir şey olmaz.
*Küf
Yok yok serin ve kuru yerdeydi gunes gormedi bildigin poset cay ama tarihi gecmis sadece
Demle bir şey olmaz kuruya ne olucak.
Ambalaj yırtık değilse bir şey olmaz
Yok ya kutusunun icinde
Bir şey olmaz
Hiçbir şey olmaz tüketebilirsiniz Ben marketçiyim
Umarim bisey olmaz 😅 4 aydan bisey olmaz cok sicak bi yerde de degildi hem cay bu zor bozulan bisey ama yine de son kullanma tarihi olunca insan bi cekiniyor. Peki sey de varmis hic acilmamis lipton poset cay ama tarihi gecen sene 2021 9. ayda bitmis onu tuketirsek bisey olur mu?
Evet bir şey olmaz Biz de çoğu zaman bazen müşteriler işte rafta kalıyor Biz de yukarıda kullanıp içiyoruz Yani hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin
2021 deki hic acilmamis olanda mi bisey olmaz? Valla cekiniyorum onu kullanamayabilirim de belki bu haziranda kalan cayi icebilirim umarim olmaz bisey 🙄
Evet bir şey olmaz yani ben biz de kullandık diyorum ya sana ben merak ettim olay sende nasıl kalıyor Hadi ben marketçiyim ben de kalıyorum Sende nasıl kalıyor O çay
Dhdhdj ya biz paketli cay içmiyoruz teyzem almis o cok begenmis 2 kutu o yuzden kaldi biz toz cay kullaniyoruz o yuzden
He anladım ya içebilirsin ya Çay da çok sıkıntı olmaz yani Anladın mı Merak etme yani bir de suyun içinde kaynıyor zaten ya da sıcak suyun içine atıyorsunuz Hiçbir şey olmaz merak etme
Digeri de bisey olmaz di mi onun tarihi daha gec ama o da 1 tanesi hic acilmamis paket, su liptonun kucuk posetli caylarindan unutmusuz bir pakaetini acmistim digeri hic acilmamis duruyor kuru serin gunes gormeyen yerdelerdi zarari olursa diye cekindim ama sonucta caylarin ömürleri uzun oluyor boceklenmedigi surece diye biliyorum posette olmasindan dolayi bi zarari olur mu ondan emin degilim iste ama neyse 😅
Yani çay olduğu için bir de zaten siz kurumuşsunuz yani bir şey olmaz merak etme gerçekten içebilirsiniz yani en fazla şey olur ölürsünüz diyeceğim de o işin esprisi tabi Allah konusun 😊😊
Siz kurumussunuz derken 😅
Konumuşsunuz yani nemden güneşten
Ha anladim korumussunuz demek istedin
He evet içtiniz mi?
Evet yaşıyorum hala 😂
Evet onu fark ettim zaten de içtiniz dimi ya zaten çay hiç bir şey olmaz 😀
Posetli olunca emin olamadim
Anladım E sonuçta tüketiyorsun yani değil mi sonuç Yani ben sonuca odaklayayım da😀
Poset pek tercih etmiyorum kurudan yanayim 😅
Anladım ama ambalaj gelirken öyle ya
Bu vakte kalması hata çöp et
İçme