Sağlık Çekilmiş dis satan var mi? Keskekeskedemesem Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çekilmiş diş satan var mi Güncellemeler+1 yıl ... Çekilmiş dis satan var mi? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ŞuTigin1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Dişçi de bir kaç saat geçirsen gerekli dişi temin edersin 0 7 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl O kadar kısa sürede birikmiyo dişler Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Bir gün önce den bir kaç dişçi den rica etsen ertesi güne bir sürü dişin olmuş olur Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Bı ayda 8 10 dis birikiyo birkaç günle olmuyo her hasta diş cekimi için gelmiyo zaten bu fikri ben dusunmusumdur yoksa burdan niye istiyim Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Buradan istemek ne kadar mantıklı? Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Denedim şansımı. Öğrenci birileri vardır diye düşünüp Yorumla ŞuTigin1 +1 yıl Diş hekimliği okuyanlarda oluyor mu hep 🤣🤣 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Asko 100 dolar ver hepsini çektirip sana vereyim 😉 0 1 Yorumla crazzy42 +1 yıl 😆😆😆😆 Yorumla
lllalala Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Napican çekilmiş dışı? Benim çekilmiş yirmilik dış var olur mu?😂 0 0 Yorumla
Hayalet3939 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yok daha neler 0 2 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Yoksa niye yaziyosun Yorumla Hayalet3939 +1 yıl Olmasi mi lazim Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Çekilmiş diş de mi satılıyor vay anasını 0 1 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Her gün yeni bi bilgi Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 841 cevap paylaştı. Ah benim kader ortağım kaçıncı sınıfsın😂😂 0 2 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Üçteyim sen Yorumla MarsRafinha +1 yıl 2 ben de hangi 3 görsem şimdiden toplamaya basla dedi ben de başladım Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 615 cevap paylaştı. Dişçiye git verir sana 0 1 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Önceden gidip biriktir demek gerekiyo Yorumla
1doktors2 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dış hekimliği mi okuyorsun yoksa 0 3 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Ne kadar zekisin sen ya Yorumla 1doktors2 +1 yıl Sen de o derece küstah. Nasıl konuşacağını bilmiyorsun zavallisin Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Zeki olduğunu söyledim zavallı demen beni kırdı Yorumla
Classicc Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Diş perisi misin yoksa knka sen 🤩 0 1 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Ahahahahaahahhaahaua ilahi Yorumla
Göksel98 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 480 cevap paylaştı. kaç tl vercen ve napcan 0 4 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl O dislerle napcagimi hayal ediyosun mesela Yorumla Göksel98 +1 yıl büyü? Yorumla Göksel98 +1 yıl veya heykel Yorumla MarsRafinha +1 yıl Dis hekimliği öğrencilerine gerçek dişler üzerinde pratik yaptırırlar kanal tedavisi için gereklidir o yüzden topluyor Yorumla
Vayaminiyyum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Alacakmisin 0 2 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Satiyosan evt Yorumla Vayaminiyyum +1 yıl Napacaksin dişimi hadi aşk büyüsü yaparsan dişimlen 😁 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Lazım mı 0 3 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Hayır degil Yorumla Reisaga55 +1 yıl neden sordun o zaman Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Diş fetişi var bende Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Vardır kesin valla 0 4 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Varsa sat Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ne yapcam ya satıp sjsj Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Ders için lazım sj Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ahah dis hekimi mi okuyorsun sjsj gel kır sana defa olsun knk Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ne yapıcaksın 0 1 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Bölümüm için lazim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır neden napıcaksın çekilmiş dişi 0 1 Yorumla Keskekeskedemesem +1 yıl Diş hek okumak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dişçi de bir kaç saat geçirsen gerekli dişi temin edersin
O kadar kısa sürede birikmiyo dişler
Bir gün önce den bir kaç dişçi den rica etsen ertesi güne bir sürü dişin olmuş olur
Bı ayda 8 10 dis birikiyo birkaç günle olmuyo her hasta diş cekimi için gelmiyo zaten bu fikri ben dusunmusumdur yoksa burdan niye istiyim
Buradan istemek ne kadar mantıklı?
Denedim şansımı. Öğrenci birileri vardır diye düşünüp
Diş hekimliği okuyanlarda oluyor mu hep 🤣🤣
🤣🤣
Asko 100 dolar ver hepsini çektirip sana vereyim 😉
😆😆😆😆
Kimsesizler mezarlığına gece bir, sefer düzenle derim
Birini öldürüp dna mızı bırakacaksın ne yapacaksın 😄
Napican çekilmiş dışı? Benim çekilmiş yirmilik dış var olur mu?😂
Yok daha neler
Yoksa niye yaziyosun
Olmasi mi lazim
Çekilmiş diş de mi satılıyor vay anasını
Her gün yeni bi bilgi
Ah benim kader ortağım kaçıncı sınıfsın😂😂
Üçteyim sen
2 ben de hangi 3 görsem şimdiden toplamaya basla dedi ben de başladım
Dişçiye git verir sana
Önceden gidip biriktir demek gerekiyo
Dış hekimliği mi okuyorsun yoksa
Ne kadar zekisin sen ya
Sen de o derece küstah. Nasıl konuşacağını bilmiyorsun zavallisin
Zeki olduğunu söyledim zavallı demen beni kırdı
Diş perisi misin yoksa knka sen 🤩
Ahahahahaahahhaahaua ilahi
kaç tl vercen ve napcan
O dislerle napcagimi hayal ediyosun mesela
büyü?
veya heykel
Dis hekimliği öğrencilerine gerçek dişler üzerinde pratik yaptırırlar kanal tedavisi için gereklidir o yüzden topluyor
Alacakmisin
Satiyosan evt
Napacaksin dişimi hadi aşk büyüsü yaparsan dişimlen 😁
Lazım mı
Hayır degil
neden sordun o zaman
Diş fetişi var bende
Vardır kesin valla
Varsa sat
Ne yapcam ya satıp sjsj
Ders için lazım sj
Ahah dis hekimi mi okuyorsun sjsj gel kır sana defa olsun knk