Sanırım siz de öyle birisiniz:) bence insanın ruhundaki çocuk hiç ölmemeli çünkü onu hayata bağlayan, hem kendisine hem çevresine mutluluk saçan ve hayallerini hiç kaybetmeden yaşatan o yönüdür. Yaşı yok bence ama bazı gençler nedense "çocuksu" görünüm korkusuyla "ben içimdeki çocuğu öldüreli çok oldu" diye çok güzel bişeymis gibi anlatıyor, tamam diyorum siz büyümüş olun ben çocuk kalayım:)
Olabilir, ben de küçükken bir an önce büyümek isterdim büyük olmanın çok havalı bir şey olduğunu düşünürdüm ama hiç de öyle değilmiş keşke küçük kalsaymışım diyorum şimdi 😅 ama benim büyümeyi istediğim yaş 10-12 günümüzde 20 yaş bile böyle diyor, demek ki kendilerini hâlâ çocuk görüyorlar bir yerde.
Öyle ama çocukluk başka ya, tek derdimiz yarın hangi arkadaşlarla hangi oyunu oynayacağımızdı :) büyüdük okul bitirme, iş bulma, hayat kurma vs bir sürü dert. Bazıları oldu bazıları kaldı, hayallerimizi her yıl yeniden düzenlemek zorunda kaldık. Büyüdükçe dünyanın da insanların da o kadar temiz olmadığına şahit olduk, kim menfaat için yanımızda kim gerçekten biz olduğumuz için belli değil her şey her şeye karıştı.
Rica ederim, ben de teşekkür ederim güzel bir konuya değindiğiniz için😊 uzattıysam da affola bu aralar biraz evde vakit geçiriyorum da sitede takılayım dedim ama en iyisi gidip biraz da film veya haberlere bakayım, iyi günler.
Lafı uzatacak donanım ve yetenekte iseniz size tavsiyem gizlenmeyin. Ben gizli üyelerden pek hazzetmem. Kendinizi gizlemeye ve uzun uzun yazmaya devam ederseniz engellemek zorunda kalacağım. Anlayışınız için teşekkürler 🙏
Anlıyorum bu yüzden özür dilerim ama bu sizinle ilgili bir durum değil sitedeki samimiyetsiz insanlardan sıkıldığım için bu şekilde yazıyorum, yoksa rahatsız veya tedirgin etmek gibi bir niyetim olamaz, çok büyük ihtimalle sizinle ilk kez aynı konuya yazıyorum. Siz de anlayışınız için sağ olun. Bide donanım ve yetenek biraz göreceli bişey buna benim bir şey söylemem doğru olmaz, Gulliver'in devler ve cüceler ülkesindeki hali gibi bu biraz da bulunduğumuz ortama göre değişiyor. Tekrardan iyi günler.
Güler yüzlü ve enerji dolu bir insanım. Gülmek ve güldürmek insana her zaman pozitif enerji verir. Ömrüm boyunca her yaşımda davranış tarzım bu olacak.