Sağlık Gunde kac saat telefonla zaman geçirıyorsunuz? ben 7,8 saat oluyor bazen? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler+1 yıl Çok uykum var ya sizin? Gunde kac saat telefonla zaman geçirıyorsunuz? ben 7,8 saat oluyor bazen? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. 1 saat en fazla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi ya
emmrr34 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ben de de çok fazla oluyor ama azaltmaya çalışıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hm peki Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Geçirmediğimiz zaman var mı yat kalk hep elimizde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Gülgibierkek +1 yıl peki peki anladık Yorumla
Adana_lıı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çok zaman. İşten sonra hep elimde oluyor.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hm iyi bakalım Yorumla Adana_lıı +1 yıl Yok be nesi iyi sosyal hayatı unuttuk Yorumla Soran +1 yıl Ne diyim 😥 Yorumla Adana_lıı +1 yıl Telefon için bir şeyler öner mesela : ) Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Saymadım ama baya kdkdk 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Tm jdjkx Yorumla theastro +1 yıl Yok 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ne yoku Yorumla theastro +1 yıl Uykum yok Yorumla theastro +1 yıl Soruyu güncelledin ya lgkgk Yorumla Soran +1 yıl He anldm Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 6_7 belki daha fazla 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tm bebeğimm Yorumla Tolga2021 +1 yıl Hep senin le konuşuyorum Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl 18 saat 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Aboo Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Telefon işimin büyük bir parçası 4 saat uyku yeterli günde Yorumla Soran +1 yıl Oha 4 saat mi ndjdjx Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Yaklaşık 27 yıldır 4 saat uyurum Yorumla Soran +1 yıl Abo Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Askerlikten kalan bir alışkanlık Yorumla Soran +1 yıl Anldm Yorumla
BursaOrhaneli Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kitap okurum ben genelde 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla BursaOrhaneli +1 yıl Evett Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eskisi gibi değil. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl 3-4 dakika 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar da az helal bee Yorumla PandaRiza +1 yıl Güçlü irade güçlü devlet Yorumla Soran +1 yıl Woww Yorumla PandaRiza +1 yıl Ya nolacaktı dimi Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 445 cevap paylaştı. 12-13 saat. 2 defa şarj yapıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla Peugeot90 +1 yıl Bu ara işsizm Yorumla Soran +1 yıl Hm Yorumla
ejxhug Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ne yapıyon o kadar süre 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben mi hiç ya oyun falan oynuyorum Yorumla ejxhug +1 yıl Hmm asosyal bir kız. Ben de çok takılırım telefonda ama prno izlerim genelde Yorumla Soran +1 yıl Hahsjdjd Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. 2-3 saat 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Baya iyii Yorumla
aynenoylecanimya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl 7 8 saat 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla aynenoylecanimya +1 yıl Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
1 saat en fazla
Çok iyi ya
Ben de de çok fazla oluyor ama azaltmaya çalışıyorum
Hm peki
Geçirmediğimiz zaman var mı yat kalk hep elimizde
Peki
peki peki anladık
Çok zaman. İşten sonra hep elimde oluyor..
Hm iyi bakalım
Yok be nesi iyi sosyal hayatı unuttuk
Ne diyim 😥
Telefon için bir şeyler öner mesela : )
Saymadım ama baya kdkdk
Tm jdjkx
Yok 😃
Ne yoku
Uykum yok
Soruyu güncelledin ya lgkgk
He anldm
6_7 belki daha fazla