AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıyamam ya geçer merak etme 🙃
Geçmiş olsun neden oldun tetenoz
İs icin istediler 🥺
Canım benim ya üzülme kıyamam sana ben ❤️🙃 Şu an sevgilin olup seninle ilgilenmek isterdim doğrusu 🙃🙈 Sevgilin var mı bilmiyorum ama 🙃
Herkese karşı böyle misin
Ya şakasına dedim siz kızlara bir şey denmiyor valla 😅
Devam et iyi geldi
Ya demin kızmadın mı sen bana şimdi devam et diyosun şaka mısın kız sen anlamadım valla 😅
Neye devam etcem, sadece sevgili olsaydık ve su an yan yana olsaydık ağrın var diye seninle ilgilenmek isterdim, yani seni güldürürdüm, sarılırdım sana, beraber birşeyler yapardık, mesela film izlerdik vs. Sen ne anladın bilmiyorum, hemen herkese karşı böyle misin diye çıkışıyorsun ve ardından devam et diyorsun 🤔
şu an herseyden çok ihtiyacim olan şey o ilgi şefkat sıcaklık 🥺içimde uzun zamandır hissetmedigim duyguyu yeniden yasatti ama sonra bi an her kıza karşı böyle yaygin baygin konustugun düşüncesi bu hislerimi yok ettide...
Her kıza Karşı böyle değilim ya onu da nereden çıkardın sapik miyim ben tövbe tövbe yok olmasın hislerin merak etme aradığın ilgi ve şefkati merhameti gösterebilecek yaşatabilecek biriyim aynı dertten ben de muzdaribim üstelik ve yalnızım yalnızlık çok kötü bir şey cidden, sevmek sevilmek birşeyler yaşamak hissetmek istiyorum ben de artık 😓😞😢😔
Oyyy kiyamam sana ama emin ol kisa bi mutluluktansa uzun bi yalnizlik yeğlenir bu hisleri umarım güzel insanlarla yaşariz
Sen beni tek bir yorumdan yanlış anladın bu kadar ön yargılı olma lütfen prenses, neden o şekilde bir şey yazdığımı anlattım yukarıda sevgili olsaydık dedim, yani kısaca hayal ettim o kadar 🙃🙏
Prenses isirsin mi seni
Nasıl yani anlamadım kısa mutluluk da uzun bir yalnızlık da istemiyorum ben şahsen, nereden biliyorsun biz şimdi mesela sevgili olsak kısa bir süre sonra ayrılacağımizi belki çok seveceğiz aşık olacağız evleneceğiz bir ömür boyu mutlu olacağız demin de dediğim gibi ön yargılı olma lütfen böyle prenses 😓🙏
Isır prenses 😍🙈
1. ben prenses deilim
2. evet onyargiliyim çünkü bu onyargimi olusturan da siz erkeklersiniz.
3. benle sevgili olup bi ömür mutlu olucagimi hayalinden gerçekten nekadar yalnız olduğunu derinden hissettim ve üzüldüm 🥺
Şu an seni tanımayı o kadar çok istiyorum ki içimde garip bir his oluştu birdenbire çünkü prenses 😍🙈 ama kesin sen hayır dersin şimdi ve bu tatlı ve ponçik adamı üzersin 😓😔😢😞
Her erkek bir değil be tatlım bak beni bir tanısan asla pişman olmazsın bana bir şans versen asla pişman etmem üzmem kırmam incitmem aksine seni mutlu etmek için elimden ne geliyorsa yaparım gerekirse ölürüm ✔️
Neden tanimadigin bi insan için bukadar fedakar konusuyorsun bu hiç normal değil
Bak hem daha önce hiç sevgilim de olmadı, çirkin falan da değilim aksine yakışıklı ve tatlı bir gencim ama olmayınca olmuyor işte demek ki, yani elime bu yaşıma kadar dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım, hafiften göbüşlüyüm ama dediğim gibi bir o kadar da yakışıklı ve tatlı 25 yaşında 1.83 boyunda beyaz tenli siyah saçlı yeşil gözlü biriyim, merhametli vicdanlı duygusal romantik kibar biriyimdir 🙈😍🙃🙈
Kayda değer bişey göremedim.
Anlaşıldı ben sabaha kadar dil doksem de nafile demek ki, neyse RABBİM gönlüne göre versin iyi geceler 😞😢😔😓🙏🙏🙏🙏
Seni üzmek istemedim ama şunu da itiraf etmeliyim ki kalbimde kisacik da olsa bi kiprasma yaşattığın için teşekkürederim 🥺✨
Ya rica ederim prenses ama nolur böyle yapma gel bir şans ver bana birbirimizi tanımamız için tek bir şans ver bana bak göreceksin bana o şansı verdiğine pişman etmeyeceğim seni söz veriyorum ve sabaha çıkarmasın RABBİM beni ki bu kadar büyük yemin ediyorum anlattığım söylediğim yazdığım bütün her şey de abartısız söylüyorum çok ciddiyim ve hiçbirinde tek ufacık bir tane bile yalan yok. 🙏✔️
Gizliden çık istek aticam hadi
Ama sen o kadar güzel romantik şeyler yazan adeta senin karşında dil döküp yalvaran süt dökmüş kedi gibi miyavlayan bu tatlı ve ponçik adama kayda değer bir şey göremedim diye cevap vererek onu ne kadar umursamadigini ve üzdüğünü belli ediyorsun bilmem farkında mısın 😓😔😢😞
Evet hadi uyuyakalcam ama şimdi
İstek attim
Tamam
Ya lütfen bak kırma beni yalvarırım tek bir şans ver bana vermiştin zaten birbirimizi bı tanıyalım muhabbet sohbet edelim
Lütfen böyle ön yargılı olma ya 😢😔😓
Seni bilmeden istemeden kırıp üzduysem özür dilerim lütfen yapma böyle ne güzel zar zor da olsa ikna olmuştun birbirimizi tanımak için bize şans vermiştin noldu birdenbire pat diye engeli basıp çekip gittin 😢
Ozurdilerim ama senle konusmak istemiyorum
Neden noldu ne yaptım da konuşmak istemiyorsun 😞😢
ALLAH aşkına söyle nolur noldu naptım tam ikna ettim seni birbirimizi tanıyacaktik konuşup sohbet muhabbet edecektik birdenbire engeli basıp çekip gittin
3 4 günde gider max 1 hafta
En fazla bir hafta
1-2 gün daha