Antidepresan ilacı nasıl bırakabilirim?

Öncelikle herkese merhaba sorum psikolojiyle alakalı biraz uzun olucak yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaklaşık 2 sene önce pandemi çıktığında anksiyete ve panik atak hastalığım başlamıştı ilk başta anlam veremedim 17 günlük yasakta panik atak geçirdim fakat ne olduğunu bilmiyordum istemsiz bi şekilde gece ölücekmiş gibi hissettim kusmaya başladım ama kusamıyordum sanki bedenim ruhumdan çıkıyormuş gibi çok garipti o günlere geri dönmek istemem korku, kaygı, endişe, yanlızlık…
Neden başladığını bilmiyorum ama çok sebebi var gibi yanlızlık, sevgisizlik, değersizlik, aile vs…
Yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanıyorum (lustral) bilen bilir ilk yarım tablet kullanılır doz arttırılır ve doz düşürülerek ilaç bırakılır fakat ben bırakmaya yakın psikiyatrim şöyle dedi ilacı yazıyorum ama istersen reçetesiz eczaneden alabilirsin neyse ben ilacı bıraktım 1 ay bişey olmadı ama 2. ayın ortalarında tekrar kalp çarpıntısı başladı ve korkmaya başladım ve tekrar ilaca başladım şu an 50 mg 1 tablet olarak kullanmaya devam ediyorum, şu an iyiyim çok şükür hatta bazen kullanmayı unutuyorum ama aklıma geldikçe kullanıyorum nasıl bırakabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz?
Antidepresan ilacı nasıl bırakabilirim?