Öncelikle herkese merhaba sorum psikolojiyle alakalı biraz uzun olucak yardımcı olursanız çok sevinirim. Yaklaşık 2 sene önce pandemi çıktığında anksiyete ve panik atak hastalığım başlamıştı ilk başta anlam veremedim 17 günlük yasakta panik atak geçirdim fakat ne olduğunu bilmiyordum istemsiz bi şekilde gece ölücekmiş gibi hissettim kusmaya başladım ama kusamıyordum sanki bedenim ruhumdan çıkıyormuş gibi çok garipti o günlere geri dönmek istemem korku, kaygı, endişe, yanlızlık…
Neden başladığını bilmiyorum ama çok sebebi var gibi yanlızlık, sevgisizlik, değersizlik, aile vs…
Yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanıyorum (lustral) bilen bilir ilk yarım tablet kullanılır doz arttırılır ve doz düşürülerek ilaç bırakılır fakat ben bırakmaya yakın psikiyatrim şöyle dedi ilacı yazıyorum ama istersen reçetesiz eczaneden alabilirsin neyse ben ilacı bıraktım 1 ay bişey olmadı ama 2. ayın ortalarında tekrar kalp çarpıntısı başladı ve korkmaya başladım ve tekrar ilaca başladım şu an 50 mg 1 tablet olarak kullanmaya devam ediyorum, şu an iyiyim çok şükür hatta bazen kullanmayı unutuyorum ama aklıma geldikçe kullanıyorum nasıl bırakabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz?
Neden başladığını bilmiyorum ama çok sebebi var gibi yanlızlık, sevgisizlik, değersizlik, aile vs…
Yaklaşık 1 yıldır ilaç kullanıyorum (lustral) bilen bilir ilk yarım tablet kullanılır doz arttırılır ve doz düşürülerek ilaç bırakılır fakat ben bırakmaya yakın psikiyatrim şöyle dedi ilacı yazıyorum ama istersen reçetesiz eczaneden alabilirsin neyse ben ilacı bıraktım 1 ay bişey olmadı ama 2. ayın ortalarında tekrar kalp çarpıntısı başladı ve korkmaya başladım ve tekrar ilaca başladım şu an 50 mg 1 tablet olarak kullanmaya devam ediyorum, şu an iyiyim çok şükür hatta bazen kullanmayı unutuyorum ama aklıma geldikçe kullanıyorum nasıl bırakabilirim bana yardımcı olabilirmisiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vücudun ilacın etkisiyle üretimine tembelleştiği kimyasallardan dolayı aniden kesmek doğru olmaz.
Kendini iyi hissedeceğin şekilde yavaş yavaş azaltarak bırakabilirsin. Tabi senin için en doğrusunu sen ve doktor bilebilir. Bunu doktorun ile görüşerek planlayabilirsiniz.
Geçmiş olsun.
Dediğim gibi bazen kullanmayı unutuyorum ama geçmişte 1 ay kullanmadım ve çarpıntım başladı bu sefer bırakmaya korkuyorum bide doktorum hastaneden ayrılmış :)
Yeni doktor yeni konuşma cart curt insanı bayıyo ama bakıcam kutu bitmeye yakın doktora gitmeye çalışıcam
En güzelini yaparsın. Bunun için psikologa değil psikiyatriste gitmelisin. Psikiyatrlar beyin ameliyatlarına girecek kadar bilgili doktorlardır. Bu ayrımı yapıp ona göre git. :)
başkan 1 yıldır ilacı kullanıyorsun aktif seks hayatın var mı boşalma da etkisi nasıl
:) abim aktif seks hayatım yok ama boşalmada bi etkisi yok :) ilk kullanımda onlar olabiliyor ama vücut alışınca vücudun bi parçası haline geliyo sigara gibi düşün…
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!