Sağlık Uyku tipine göre sen hangisisin? Ayı mı, kurt mu, aslan mı yunus mu? GezenLady Takip Et FenomenBilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Ben galiba yunusum :D Uyku tipine göre sen hangisisin? Ayı mı, kurt mu, aslan mı yunus mu? Uyku tipine göre sen hangisisin? Ayı mı, kurt mu, aslan mı yunus mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Kurt kesinlikle. 0 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Sabah enerjik uyanırim.Geceye kadar da enerjim azalmadan devam eder.Günlük 4-5 saat uyurum.Uykum çok hafiftir, anında uyanır, başımı yastığa koyduğum anda da anında uyurum.Bana uyan yok. 0 2 Yorumla Adaq_xz +1 yıl Benimde aynı şekilde Yorumla obiralfa +1 yıl @Adaq_xz enerjik misiniz? Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Normalde kurt yunus arası değişiyorum bu sıralar ayıyım 0 0 Yorumla
iremiste11 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Kurtmuşum 1 saat uyusam bile sabah 7 de veya 8 de kalkabilirim geceleri daha enerjiğim ödevlerimi gece daha rahat yaparım falan filan gece insanıyım ben gündüzleri sevmem 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Yunus olduğumu fark ettim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 610 cevap paylaştı. Kurt 😅👍 Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ayı, aslan ve yunus aralarında gidip geliyorum.🤭 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Sağlık konusunda 374 cevap paylaştı. Kesinlikle kurt 🐺🤗🤗 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 484 cevap paylaştı. Yunus 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. Kurtmuşum. shsjdjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kurt kesinlikle.
Sabah enerjik uyanırim.
Geceye kadar da enerjim azalmadan devam eder.
Günlük 4-5 saat uyurum.
Uykum çok hafiftir, anında uyanır, başımı yastığa koyduğum anda da anında uyurum.
Bana uyan yok.
Benimde aynı şekilde
@Adaq_xz enerjik misiniz?
Normalde kurt yunus arası değişiyorum bu sıralar ayıyım
Kurtmuşum 1 saat uyusam bile sabah 7 de veya 8 de kalkabilirim geceleri daha enerjiğim ödevlerimi gece daha rahat yaparım falan filan gece insanıyım ben gündüzleri sevmem
Yunus olduğumu fark ettim
Her gun dordun biri oluyom
Kurt 😅👍 Keyifli günler..
Arslan ayı karışık
Ayı oluyorum bu hesaba göre 🤣
Ayı, aslan ve yunus aralarında gidip geliyorum.🤭
Kesinlikle kurt 🐺🤗🤗
Kurt
Yunus
Kurtmuşum. shsjdjs
Midas eşeği mi desem aceba🙃
Kurt oluyorum ben.