Devamlı küçük tuvaletimi hissediyorum ama devamlı yani saatte 3-4 kere tuvalete gidiyorum ben öğlen abdestiyle yatsıyı kılardım geçen seneye kadar. Bu ay böyle oldu. şu an varya duramıyorum hasta oldum resmen tuvalete gidiyorum taharet için su değdiği anda yine dolu hissetmeye başlıyorum ve daha kapının önünde tekrar dolu hissediyorum yani. Hastaneye gidemedim şehirdışında okuyorum şehri de bilmiyorum okuduğum üniversitede randevular bir aylık dolu
Güncellemeler
+1 yıl
İnşallah Allah bana hastalık ve ihanet vermez
Güncellemeler
+1 yıl
Acile tahlil verdim şimdi çıktı sonuç temiz dediler sinir oldum ya
İdrar enfeksiyonu olduğunda idrara çıkma dürtüsü olur. Ama idrara çıkamazsın. Yoktur çünkü. Aşırı aktif mesane de idrar yolu kasları kendiliğinden gevşer. O yüzden uzun süre tutamazsın. Mesaneni tam boşaltamıyor olabilirsin. Mesane sarkması, böbrek taşı vs olabilir. Pelvik kaslarını güçlendirecek egzersizler yapabilirsin. Su tüketimini artırabilirsin. Ama doktora görünmen iyi olur.
İhtimalleri söylüyorum. Böbrekleri kontrol ettir. Erkeklerde ki prostat olayının durumunu yaşıyorsun. İlişki yaşıyorsan ondan kaynaklı bir bakteri sebebi ile de bu durumu yaşarsın kısacası 5-10 seçenek var anlatabiliyor muyum.
Kan ve idrar tahlili versen çok iyi olur. Acilden giriş yap randevu alamıyorsan tuvaletimi tutamıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum de oradan sevk verirlerse geçer tahlil verirsin belki.
Şeker de hipoglisemi ve hiperglisemi belirtileri de oluyor. D vit çok nadir belirti gösterir. Ancak değer yerlerde ise olur. Su içme isteği çok geliyor mu ağız kuruluğu?
Benim o şekilde değil şekerim hep düşüktü tok aç hepsine baktılar. Ondan dolayı canım tatlı istiyordu. Geçen sene daha güzel beslenince şekerim 90 oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Havalar soğuk normaldir ama seninki bir tık fazla sanırım fazla sulu şeyler yiyip içiyorsan ondandır
Antalya soğuk değl
O zaman bir doktora sor normal değil yani bu
Yazdım ya oraya abi. üniversitedeki hastane randevusu dolu aylık dolu, özele gitmek istiyorum ona da param taa kasımda yatacak
Enfeksiyon kapmışsın benimde öyle olmuştu antibiyotikle geçti
Sen de mi tuvaletten çuktuğın an bile tuvaletin geliyodu yanş hep dolu orası anladın mı
evet hep dolu hissi oluyor su değince bile aynı
Ama müslümanız taharetsiz duramayız ki
Bu his olduğunda ve tuvalete gittiğinde idrara çıkabikiyor musun peki?
Evet
Peki tutmaya çalıştığında ne kadar süre tutabiliyorsun? 3dk 5dk 1 saat vs.
40 dk
İdrar enfeksiyonu olduğunda idrara çıkma dürtüsü olur. Ama idrara çıkamazsın. Yoktur çünkü. Aşırı aktif mesane de idrar yolu kasları kendiliğinden gevşer. O yüzden uzun süre tutamazsın. Mesaneni tam boşaltamıyor olabilirsin. Mesane sarkması, böbrek taşı vs olabilir. Pelvik kaslarını güçlendirecek egzersizler yapabilirsin. Su tüketimini artırabilirsin. Ama doktora görünmen iyi olur.
Ne biliyosun ki?
İdrar enfeksiyonu veya aktif mesane sendromu vat.
Sen de mi tuvaletten çuktuğın an bile tuvaletin geliyodu yanş hep dolu orası anladın mı
Evet bende de cok olmuştu. Hatta bi ara sinava bezle girmeyi düşündüm.
Biri demiş ki idrar yolu enfeksiyonu olduğunda idrar dürtüsü olur ama idrara çıakamassın
Yok idrar varsa gelir yoksa gelmez ama var gibi hissedersin
Ama pelvik egzersizlerinden yaptım işe yaradı
Ben bugün aile hekiminin yazdığı iki ilacı içtim ama ilk günden etkisini göstermez heralde
Ne ilacı antibiyotik falan mı
Evet
sinirsel sorunun var buyuk ihtimal baskı var oraya doktora gitmen gerekebilr
idrar yollarini usutmussun enfeksiyon var sabah eczaneye git durumu anlat ilac verirler
Vermediler şeker olabilir dediler
yok yav ne sekeri.. bendede oldu kac kere sen istarla iste o vermiyosa baskasina git. bide netten bak ne iyi geliyormus acil
Yurttayım hiçbir şey yapamam ki
sonuc ne. ne onerdiler kuzum
Acil bi şey önermedi aile hekimi antibiyotik yazdı
tamam kullan hemen.. bide aktarcilara sorsaydin ne iyi gelirmis
Özel hastane ye ya da aile hekimine falan git büyük ihtimalle üşütüyorsun ondandır galiba
Aile hekimi bu yakınlarda yok amann olsa da bin tane randevu bi şey çıkar bana arabayla özel hastane olmalı Allah pek hastalık vermesin bana ama
Okurken çişim geldi ya xD
Slsmdmnxjx
o halde idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur
Ben tuvalet tutma uzmanıydım küçükken annem senin niye gözün kızarık yine mi gitmedin derdi şimdi noldum
üşütmüşsündür ya da birisinden kaptın umumi tuvaletlerde
Iyy sorma yurdun tuvaleti ortak da bu sene zaten çok gitmeye başlamıştım ama böyle her an ıslak hissi bu hafta başladı
ondandır dr görün geçer antibiyotik verir
Valla mı ama bak tuvaletten çıktığım an kapısını kapattığım an tuvaletim tekrar geliyor bu idrar enfeksiyonu mu daha tehlikeli bi şey gibi geldi
evet sistit denir aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonu yanma da vardır muhtemelen
Sağol canım iyi geceler Allah rahatlık versin
sana da canım :)
Maydonoz suyu kaynat iç
Yurttayımm
İhanet derken
Yani o ikisini Allah hiç vermesin bana dedim hani sağlık versin derim başka bi şey olur kötü ya o bakımdan
Allah korusun inşallah hepimizi, karnını sıcak tut ama ben bağırsak enfeksiyonu geçirdim dediğin gibi sürekli wc ihtiyacı duyuyordum
Amin. Onu da yaşamıştım bu yaz szmövmx doktora 2. gün gittiğim için onu atlatmıştım fakat tuvalet değil kusma sorunu vardı ben de
Çok stresli biri misin
Yo neden
Sorun olablir
Kan tahlili verdir.
Şeker mi?
Evet şeker. Aile de var mı?
Şeker böyle her an su hissi vermez
Vermez ama belli olmaz, üşütme de olabilir
Ne üşütmesi Antalya’da
İhtimalleri söylüyorum. Böbrekleri kontrol ettir. Erkeklerde ki prostat olayının durumunu yaşıyorsun. İlişki yaşıyorsan ondan kaynaklı bir bakteri sebebi ile de bu durumu yaşarsın kısacası 5-10 seçenek var anlatabiliyor muyum.
El ele bile tutuşmadım hayatımda. Şu hastalıktan sonra bakireyken hiv mi olucam diye düşündüm sömsndbr
Hiv değil sistit olabilir anlamında idrar tahlili verdirin eritrosit de yüksek olabilir
O ne
İdrar yolu enfeksiyonu durmadan çiş gelme hissi oluyor enfeksiyon kaynaklı
:///
Ne oldu? Cafeler de tuvalete giriyor musunuz ya da halka açık yerde girdiniz mi?
Yurtta tuvalet katık ortak. Okul tuvaletine de her gün giriyorum
Klozet mi? Yer tuvaleti mi?
Yer ikisi de
Oradan kapmazsınız ama bir ihtimal diyebilirim. İdrar tahlili verin netleşir durum. Çünkü çok hassas ve kolay enfeksiyon kapılıyor.
Bu sene genel olarak eskiye göre sık tuvalete gitmeye başlamıştım
Kan ve idrar tahlili versen çok iyi olur. Acilden giriş yap randevu alamıyorsan tuvaletimi tutamıyorum ve sık sık tuvalete gidiyorum de oradan sevk verirlerse geçer tahlil verirsin belki.
Gece ambulans çağırasım geldi ya
Sen diyabetli misin
Hayır diyabetli değilim. Ani tatlı yeme isteği baş dönmesi halsizlik yemek sonrası uyku hali oluyor mu?
Yemek sonrası uykum gelmiyor da diğer saydıkların d vitamini eksikliğinin de belirtisi
Tatlı yeme isteğim hep vardı çocukluğumdan beri. Ona rağmen şekerim düşüktü
Şeker de hipoglisemi ve hiperglisemi belirtileri de oluyor. D vit çok nadir belirti gösterir. Ancak değer yerlerde ise olur. Su içme isteği çok geliyor mu ağız kuruluğu?
Yok elhamdülillah
O zaman bir şey yoktur. Çok şükür.
Benim o şekilde değil şekerim hep düşüktü tok aç hepsine baktılar. Ondan dolayı canım tatlı istiyordu. Geçen sene daha güzel beslenince şekerim 90 oldu
Anladım. İdrar tahlili ver garanti olsun.