Son 1 senede iki kez kamera açtığım arkadaşım bana sadece kameradan sen kilo almışsın dedi.
Altı üstü 7 kilo fazlam var len. kameradan nasıl anlıyorsun onu kameradan bakıp. sırf sana inat veririm bu kiloyu. hedef 31 aralık.

Son 1 senede iki kez kamera açtığım arkadaşım bana sadece kameradan sen kilo almışsın dedi.
Altı üstü 7 kilo fazlam var len. kameradan nasıl anlıyorsun onu kameradan bakıp. sırf sana inat veririm bu kiloyu. hedef 31 aralık.
Kilo aldıysan kilo almışsın diyor. Yok yani arkadaş, siz böyle şeylere neden takılıyorsunuz? Makyaj yapana aa çok güzel olmuşsun demek kadar normal şeyler. Bu kadar kasıntı olmayın la. Bedeninizi sevin.
3 kilo fazlam var şu an ve çevrem hiç fark etmedik diyor. Aslında fark etseler beni 3 kiloyu vermekte gaza getirirlerdi. Bunu diyenlerde her zaman art niyet arama. Sağlığın için kilo vermen gerekiyorsa onları destekçin olarak gör.
Beni kim görse bu cümleyi kuruyor cok duyduğum birsey maalesef. 1 tanesini bozdum sanane surekli bunu soyleyince eline ne geciyor dedim dahada laf sokamadi boylelerine haddini bildirmek lazim yoksa devam ediyorlar.
Cevap
16Cevap
En iyisi bu tiplerle konuşmamak bence
Sanane lan yapraaam diyeceksin. Kilo alıp vermek özellikle pandemi ve ekonomik şartların stresi bir taraftan fastfood gibi hazır yemek tüketimiyle yükseldi ama bu önüne geçilemez bir durum değil.
Çok gerçekci dürüst insanlar olarak nitelendire bilirsin böyle insanları..
Sonrada sanane ulan diyip konuyu kapata bilirsin -))
bu zayıflamış halim bir de öncesini görseydin diyorum ben
Kamerada daha belli oluyor kilo alıp verince yüzünden anlıyor
Ya bi fck off , kilo almasaydın kimse demezdi dikkat et kendine
Kamera da insan oldgndan daha kilolu çıkıyor zaten zayıf insan bile kilolu duruyor
Dost başa, düşman ayağa bakar dedikleri sözü hatırlayarak mesafe koymak gerekir.🤣
Sevinir, teşekkür ederim. Bulk iyi gidiyor demektir.
Motivasyon çok iyi yalnız 🤣
Sanane aç gakir parma var yoyorum senin de olsin sen de ye
Hiç umrumda olmuyor odama çekiliyorum.
Var ki yiyorum olabilir derim
Param vardı yedim aç köpek
Gaz veriyor sana senin iyiliğin için 😀
Hım sağ ol diyorum hep
Sinir bozucu bir şey
Ne olm terazimisin
Var ki yiyoz😜
Var ki yiyorum sanane demeli jsjs
Seni düşündüğü için söylüyordur belki