Ben bugün diş macunu alayım dedim çok saçma pahalı geldi. A101 den 3 liraya çocuk diş fırçası aldım. Siz neye dikkat edersiniz?

Ben bugün diş macunu alayım dedim çok saçma pahalı geldi. A101 den 3 liraya çocuk diş fırçası aldım. Siz neye dikkat edersiniz?

10 liraya A-101'den 2 tane fiş fırçası alıyorum, diğer pahalı markalar gibi fırçalıyor işte. Zaten diş fırçaları 3 ayda 1 kere değiştiriliyor, sürekli pahalı markadan almak gereksiz.
Cevap
6Cevap
Mecbur parası
eğer kalitesine değil de fiyatına baksaydım şu ürünü almazdım kullanmazdım mesela
Bende bugün 7.50 ye aldım bi tane. Yani amaç temizlemesi. Zaten 2 ayda bir değiştiriyorum. Ayy ne bileyim fakirlik işte.
Gel kendimizi Kandıralım ahhshs. Eskiden fırça mı varmış ha misvak ha çocuk diş fırçası aynı 😂😂
Ayy güldürdün beni yaaa 😃 bence de aynı ya.
Hahaha 😂😂
Dişlerim küçük
Büyük fırçalar ağzıma çok büyük geliyo
Ben de çocuk fırçası alıyorum minicik dişlerim var napiym😃
Bugün diş stoklarımı patlattım inanır mısınız 1 TL ye renkli fırçalar 10 TL ye sensodyne almışım hala duruyormuş
Genelde kalitesine bakarım ya da kaliteli ürünü indirimdeyse alirim
Kalitesine dikkat ediyorum çünkü diş sağlığı önemli benim açımdan
Ben genelde fırçaların sertliklerine bakarak alıyorum çünkü sert olduğu zaman diş etlerimi kanatıyor yumuşak ve çok pahalı olmayan diş fırçası her zaman tercihim
Çocuk diş fırçaları da yumuşak oluyor hem de ucuz olduğu için onlardan aldım 3 lira
Kalitesine dikkat ederim
Parasina ve yumuşak olmasina bakarim
Kalitesine dikkat ederim diş önemli. :)
Ne bulursam fırçalışıyorum
Kalitesine bakıyorum.
Şarjlı diş fırçası olmasına ve kalitesine.
Kalite
Kalitesine bakarım
En ucuzu alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?