+1 yılBende kilolu bir insandım baya hatta 40 45 kilo falan neyse spora başladım sağlıklı beslendim bebe yağı kullandım göğüslerimde sıkıntı yaşamadım aşırı büyük değillerdi çatlağım ve sarkmam olmadı bu konuda dikkatli olmalısın. Şunuda bilmelisinki sana kiloluyken saygısı olmayan insanların zayıfladığındada olmayacak. O yüzden kilolarınla birlikte geçmişi de bünyenden atmaya bakmalısın. İleride karşına çıkan erkeğe bu kadar kilolu olduğunu bahsetmemelisin falan filan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO değil de erkekler ne kadar acımasız şaşırdım yorumları okuyunca. Kilolu halini görmedim ama hoş kizsin, dikkat et bünyeye. Tebrikler 😊
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler canım. Walla bir kulağımdan giriyo diğerinden çıkıyor. :) pek önemsememek gerek. hepsinin ne mal olduğunu ciğerini biliyorum kaileye almamak gerek.
Gizli Üye(30-35)+1 yılşişman halin açılmıyor ama zayıf halinde aman aman güzel değil zaten :D ayrıca kilolu olduğun yüzünden anlaşılıyor yani verdiysen bile önceden kilolu olduğun anlaşılıyor, yüzün hala çok dolgun :D yine yanaşmazdım çünkü bünyesi kiloluysa en ufak bir salmada tekrar geri eski haline dönecektir. zayıf yapıdaki biri de kilo alınca çok çabuk verebilir tam tersi şekilde. riske girmeye gerek yok yani zayıftı, hala zayıf, hep zayıf kızlar tercihimdir :D
14 Yorumla- +1 yıl
eee sonuç sadede gel kısa kesss destan yaz demedik sana :D
Cevap sahibi+1 yılsana ne ya cevap benim değil mi kızdırma daha uzun yazarım :D özet geçiyim tamam hadi zayıflasa da bakmam eğer evrim geçirmemişse :D
- +1 yıl
tamam sus :D
Cevap sahibi+1 yıliyi tamam ya of :D
+1 yılDikkatimi çeker ama iki yüzlülüğün alemi yok. Hem evlenince o eski halini alır ne olur ne olmaz uzak durmak lazım.
08 Yorumla- +1 yıl
inş karın 3 oda 1 salon olur :D
- +1 yıl
nasip Allahın taktiri 3+1 se 3+1dir 5+2 olur bakarsın 1+0 stüdyo denk gelir kısmet :D
- +1 yıl
iğrenç espiriler yaa :d
- +1 yıl
hem benim gibi çocuğa yazık değil mi :D
- +1 yıl
hayır ne yazığı yaa bn acımam :d
- +1 yıl
şakası bir yana insanları kilolu kilosuz diye ayırmamak lazım sevdikten sonra önemi yok.
- +1 yıl
heh şunu bileydin :D
- +1 yıl
oo ben neler biliyorum denk gelmez bu sitede ben gibisi :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılYorumları okudum insanlara verdiğin cevapları görünce yüzüne şöyle bir tüküresim geldi😀Sen karakter olarak zayıf birisin zaten, fiziksel olarak zayıflasan ne olur zayıflamasan ne olur 😂İnsanlar kendi düşüncelerini yazmış saçma sapan tavır sergilemişsin. Ayrıca aşağıda yorum yapan kıza zayıflar çatlar falan yazmışsın. Bir balon düşün havası sönünce buruşur. Sende zayıflayınca sönüp çatlayacaksın bunu bir kabullen. Ayrıca senin konuşma tarzın çok itici hiç bir erkek senin gibi kezbanla olmak istemez. Karakter zayıflığın sana yeter. İnsanların düşünceleri işine gelmiyorsa paylaşmıcaksın okey. İnşallah yorumumu okursun
00 Yorumla
+1 yılSon derece dikkat çekici olur. Gören "zamanında kapacaktık" diye hayıflanır :)
Üniversitedeyken dişlerinde tel olan hafif tombul bir kız vardı bölümümüzde yaz tatili dönüşü onu görünce merdivenlerden yuvaralanacaktım nerdeyse :))13 Yorumla- +1 yıl
hahah evrim geçirmiş desene ama o an ne hoş oluyor o yağlar senin o halini gördükçe tekrardan eriyor :D
- +1 yıl
Asıl şaşırtıcı olan , giden üç beş kilonun kişiye kazandırdığı yeni duruş.
Evrim geçirmiş dedin ya. Gerçekten evrim geçirmiş gibi davranıyorsunuz. Eskisinden çok daha konuşkan, sosyal, neşeli, hamarat olunması ilginç.
önemli not: götün aşırı kalkması tasvip edilmez. "Ex tombul ablanın" ilgi odağı olmasının nedeni azmi ve değişimin cazibesidir. Yoksa başını çevirdiğin her yerde taş gibi hatun dolu. - +1 yıl
hımm sevdim bnu doğru söylüyorsun ;)
Öncelikle kilo verme başarısı göstermişsen tebrikler.
Bir insanın başkasında gördüğü sadece şekli oluyorsa, o ilişki yüzeyseldir. Ancak o şeklin içindekini de görebilmek gerek.14 Yorumla- +1 yıl
göstermisim ki yaziyorum dimi 😀 çok felsefik bir cümle kurmuşsun ama geçicen o işleri 😉
- +1 yıl
Geçersen sen yanılırsın. Ben sadece senden bahsetmiyorum, genele hitaben söylüyorum bunu. Kadın-erkek fark etmeden.
Birisine ilgi duymadaki tek sebep nasıl göründüğü ise, esas sen geçecen o işleri ;)
Kaldı ki kiloluydun madem bunu anlaman lâzım. Zamanında sana bakmayanlar şimdi sırf zayıfladın diye bakıyorsa gerçekten bu sence çok mu normal ve iyi bir durum? İnsanın nasıl göründüğü önemli olabiliyor bazen, doğrudur. Ancak ilişki dediğindeki tek kriter nasıl göründüğün değil, niteliğinin ne olduğudur. - +1 yıl
sen ne diyorsub allah aşkina veya bna neyi ispatlamaya çalisiyprsun. bn görsellikten bahsediyorum sen karekter kişilikten. sen benim sorumu niye saptiriyorsun ki... sanki varya ilk biriyle tsnistiginda karakterine bakiyorsun tabi ki fiziğine bakiyorsun eli ayaği duzgun mu diye
- +1 yıl
Ya bak. Güzel bir şey başarmışsın. Buna bir itirazım yok. Senin yazdığın herhangi bir şeye itirazım yok zaten. Ancak öyle bir yazıyorsun ki, benim buradan çıkarttığım sonuç sırf başkalarının seni beğenmesi için, ego tatmini için, zayıflaman ve şimdi birisi sadece tip değil karakter de önemli deyince hemen saldırıya geçtin.
Dediklerimi kişiselletirmeden, senin zayıflama olayından bağımsız olarak bir düşün. Hak vermiyorsan zaten yanlış anlamışımdır ya da fikirlerimiz farklıdır. Büyütecek bir şey yok.
+1 yılşöyle söyliyim çok kilolu hiç olmadım ama kiloludan zayıf kategorisine geçtiğimde baya talibim olduğunu söyleyebilirim. tabi birde çoook arkadaşın oluyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
arkdaş konusuna gelince şu an baya popülerim ve küs olduklarım bile yamanmaya çalışıyor nedendir bilinmez :D ama o insalarım g*t olan surat ifadesi çok hoş :D
- +1 yıl
sorma kavga ettiğim kız bile beni görünce hafif gülümseyip kafasıyla selam veriyordu :D
Vayy anasını be derim acayip sasiririm örneğin üni arkadaşın biri çok kiloluydu 120 falandı 5-6 ay sonra bir gördüm oğlan cita gibi olmuş 65 e kadar inmiş acayip şaşırmıştim
04 Yorumla- +1 yıl
yaa insanlar kilo alır verir bu gayet normal birşey ve insanın kendisini nasıl hissetiği önemli :)
- +1 yıl
doğrudur yüzü gözü açılmıştır garibimin :D
Valla erkek olsam şişman diye reddettiğim bir kız sonra zayıflayıp güzelleşse çok koyardı hani :ddd
11 Yorumla- +1 yıl
:)) koyana koyuyorda işte aklınca belli etmiyor :D
+1 yılCevap yorumlarına bakılırsa geçici özgüvene sahipsin. Psikolojik halini normal ve olumlu sanıyorsun fakat oldukça kötü.
01 Yorumla- +1 yıl
heh psikolog konuştu :D
80 kiloyken 50 kiloya kadar düşen bir kız vardı bir zamanlar, gerçekten melekti, hemde fiziği iyiydi, gel de aşık olma.
08 Yorumla- +1 yıl
kim o kız bn tanıyormuyum saz arkdaşımı :D
- +1 yıl
eeee sonuç
- +1 yıl
Ben başka birisini seviyorum, ama sevdiğim insan benim kişilik ve düşünüş, yaşayış tarzıma biraz ters düşüyor, bu kızda bak abartmıyorum sanırım melek falan, yani 1 aylık bir süreçte resmen böyle bir insanla tanışmanın vermiş olduğu şokun etkisiyle çok zamandır düşündüğüm ve hayallerimin insanı olarak adlandırdığım bu kız bende kalıcı bir etki bıraktı, ama buna rağmen sevdiğim insana biraz bile sevgim azalmadı, ne olursa olsun dedim, şimdi tabi sevdiğim benim kalbime çok uzak, artık onunla belki rüyalarımda birlikte olurum, işte hayat bir zaman gerçekten çok yakın olduğunu hissediyorken birden çok uzak kalıyorsun, o şimdi erkek arkadaşlarıyla takılıyor, bana ayıracak 1 dk zamanı yok, sonuç yok gibi ama anlatacaklarım bunlar sonuç gibi düşünebilirsin...
- +1 yıl
çok uzun yazmışsın ya okumaya üşendim
- +1 yıl
ayhh tamam darlandımm
kesinlikle dikkatimi çekmez. çnku kilolu halini bildiğim için kilo almaya meyilli oldğu aklmdan çıkmaz zten. kafa bulandırmaya gerek yok derim
07 Yorumla- +1 yıl
sence o kdar kilo verip o kdar işkence çeken biri bunu daha göze alır mı? bir düşünmek lazım :D
- +1 yıl
kuzum zaten kimse isteyerek we bilerek kilo almaz zewkine :) kiloyu werdi diye brdha almicak anlamına gelmez. orjnal zayıflıkla kilo werdikten sonraki zayıflık fark edilebilyo aslında. dediğm gbi kilo almaya meyilli oldğunu unutmamam yeterli :) he lafm yanlış anlaşlmasın kilo bir bayanı itici vya aksine cekici yapmaz benim gözmde. soruna yönelik yazdım sadece.
- +1 yıl
aklımdan çıkmaz derken :D
- +1 yıl
yol veririm derken :D haha tamam hadi yol al :D
- +1 yıl
naş naş :D
+1 yılBence kilolu zayıftan daha da iyi. Ben kilolu tercih ederdim.
00 Yorumla
+1 yılKafana takmaman ne süper bişey ya her kız böyle olsa
07 Yorumla- +1 yıl
kafana tokadan başka birşey takmıycaksın bu hayatta :)
- +1 yıl
Bunu söylemeseydin iyiydi :) hülöööğğ -
- +1 yıl
canım ne siterse onu söylerim kafama göre :d
- +1 yıl
Ne kafaymış sendekide mübarek :D
- +1 yıl
değişik kafa :D
- +1 yıl
Yaptığın her yoruma soktun kafanı :)))
- +1 yıl
iyi yaptım :D
+1 yılsen mesela o şekilde olduysa bacakların çatlak doludur popon göbeğin. esmerlerde öyle
04 Yorumla- +1 yıl
21 yaşındayım çatlak dediğin şey zayıflarda da olan bir durum sadece iste kilo alip verenlerde değil. spor ile birlikte yürüttügüm için bir sorunum yok o açidan sen o güzel kafani yorma
- +1 yıl
çok yoruldum battı dimi
- +1 yıl
sana birsey batmiş belli ama 😀
- +1 yıl
ya bir git çirkin şey
+1 yılvayy ag kiza bak tas olmus zamaninda yatirim yapmadik simdi de bu bizim yuzumuze bakmaz
26 Yorumla- +1 yıl
bakmam yalan mı :D haha sürünsün :d
- +1 yıl
o yuzden hic bir kizi terslemem kucukleri bile :) abi deme lazim olur hesabi :D
- +1 yıl
çok yawşaksın keşke ölsen :D
- +1 yıl
telaslanma kaynar bigun benim de suyum :)
- +1 yıl
canın cehenneme :D
- +1 yıl
lanet kicimi kaldirip olmeyi dusunmuyorum dostum :D
+1 yılkilo ile beğenilmek arasında ters de olsa bir orantı yok ki. ama gerçek anlamda beğnilmekten bahsediyorum. sen kendini sevmeye devam et;)
01 Yorumla- +1 yıl
insanın kendini sevmesi çok önemli burada gerçekten
Pişman olurdum heralde !! Ne kaybettiğimi düşünürdüm ve ona o haliyle yeni yaşantısında mutlu yaşamasını dilerdim :) :)
04 Yorumla- +1 yıl
o eski halimden eser yok şimdi dırım dırım :d
- +1 yıl
:) :) Azim faktörüde var tabi hele hele birde o kızda biraz hırs varsa tam çıldırır !! :) :) Neyse kilo vermen için gerçekten sevindim ve toplumda böyle insanları görmek benim hoşuma gittiği gibi senin gibi o insanların öz güvenleri yükselmesi toplum olarak bizi bir adım daha götürür :) :)
- +1 yıl
wayyy be ne güzel konuştun sen brütüs :D
+1 yılBen sadece şunu söyler noktayı koyarım, kız ya da erkek fark etmez. Bir gün beğenmediğin kişiye gün gelir salya akıtırsın sözü gayet açıklıyor bunu.
12 Yorumla- +1 yıl
evettt hayat bu süprizlerle dolu :D
- +1 yıl
:):)
o iradeye sahip bir kızdan koşarak kaçmak lazım :d yapamıycağı şey yoktur o kişinin
20 Yorumlaaynen bazı kızlar belli ediyorlar güzelliklerini. tek sıkıntı kiloları oluyor. sonra bir zayıflıyor abavvvv.
20 Yorumla
+1 yıltahminen vücünda sarkmalar oluşur oyuzden çekici olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
tahminle olucak şeyler değil bunlar.
- +1 yıl
olmuyormu olmuyormu. olmuyorsa bişey olmaz
kime hırs yaptında kilo verdin şimdi bana bakarmı diye soruyorsun :D
01 Yorumla- +1 yıl
aslında bir erkek için hırs yapmadım. Bir gün zayıflıycam dedim ve o gün geldi. Yoksa kimseyi takan birisi değilim :)
+1 yılBir ara şişman çirkin bir kiz vardi simdi o benim :) hesabimi
04 Yorumla- +1 yıl
evet :)
- +1 yıl
Wuwww simdi o. kiz prenses mi
- +1 yıl
yokk külkedisi :D
- +1 yıl
:)))) kül kedisi güzelmis hikayeye gore sonunda. prenses oluyor yani hakliym
+1 yılUzaktan hoş gelir de, bedeni hep çatlaklarla doludur onun, derisi sarkmıştır...
72 Yorumla- +1 yıl
yaa bir et parçası sizin için ne kadar önemli yazık valla acıyorum size ve sizin gbi düşünen zihniyeti bozuk insanlara
- +1 yıl
Ben senin gibi iltifata aç, mutluluk yoksunu, egolarının esiri insanlara acıyorum asıl... Ne oldu, istediğin kelimeleri okuyamayınca küplere mi bindin? Seni övseydim, güzel deseydim bu denli seviyesizce konuşmaya devam edebilecek miydin? 5 para etmez insansın, dilersen 0 beden ol, yine de birilerinden 2 kelam güzel söz duymaya muhtaç kalacaksın... Özün aciz, sen karaktersiz..
Degisikk, eskiden sismandin şu an zayifladin bunu soylemesende olurmus. Sisman oldugun zamanlari unut hatta..
03 Yorumla- +1 yıl
aslını inkar eden haramzadedir ;)
- +1 yıl
kim yanlış anlarsa anlasın çokta şeyimde :d
Şişmanken bakıcaksın aslında geleceğe yatırım zatıflayınca yüz vermez çünkü 😁
02 Yorumla- +1 yıl
her türlü yüz vermem 😁
evet bizzat örneğini yasadım yani kızmasa resmini koyardım kızın ama cidden eskiden çok şişmandı böyle ama tam kanka tipli bir kız genelde öyle olur :D sonra bir zayıfladı bir güzelleşti kafa bir insan olmasıda üstüne eklenince şu an erkekler peşinde kuyruk :D
03 Yorumla- +1 yıl
ortam kızı yani şimdi :) var ama öyle bnmde bir tandığım var bnden büyük şimdi evlenicek. Kimseyi beğenmiyordu baya bir süre bekar takıldı ama çok güzeldi.
- +1 yıl
kilo vermek için bir sürü yöntem var pekte şaşırmam doğrusu. kimi işte mideyi küçültürüyor ameliyatla kimi kelepçe kimi akapunktur kimi bitkisel ilaçlar... ben ise sadece yeme düzenimi değiştirdim. Diyet yapmadım yapamamda zaten kurallar bana göre değil. Elimden gelidği kadar az yiyorum. Spor yapıyorum be hayatımın her döneminde yapıcam. olay bu çok şükür ki hormon bozukluğum yok, şeker troid sadece düzensiz ve çok fazla facefood tüketmekten şiştim. ama artık elimin tersiyle itiyorum. Hayatımdan tam anlamıyla hiç birşeyi çıkarmadım ama. Ne yazdım yaa :D
+1 yılbenım bı arkadasın rahat 90 kıloydu 58 e ınmıs nasıl yaptıysa ah kafam ahh hıc yuzvermedım ya ona yanarım)
09 Yorumla- +1 yıl
yaa otur haline yan insanlar kilo alır kilo verir hayat bu inişli çıkışlı. bugün hayat veren su yarın seni boğabilir :)
- +1 yıl
ya kendıne bakmaya basladı ben önyargılı degıldım o ıce kapanıktı bana havasını attı bır kez yemege cıktık dahası yok demekkı ıcınde kalmısız bı sekılde)
- +1 yıl
kalır bunu sen anlayamazsın ama benim saz arkdaşım o iyi anlıyorum onu :D ama onunda zamanı geçer :)
- +1 yıl
profıle baktımda guzel kızsın ıntıkam saatın gelmıs anlasılan)
- +1 yıl
akrep burcuyum ve intikam benm soyadım :D
- +1 yıl
yuru be kım tutar senı ))))))
- +1 yıl
hahha tamam abartma :D
- +1 yıl
napım moda gırdım hemen bende bu konuda darbe aldıgımdan ah ulen gıttı guzelım kız)
- +1 yıl
ohhh iyi olmuş sana 😀😀
+1 yılE yani tadına bakarim bir dal dersin ve yapisirsin :F
04 Yorumla- +1 yıl
way ayı vay :d
- +1 yıl
Durust olmak sucmu ya :D
- +1 yıl
sen olma :D
- +1 yıl
Neden :D
+1 yılçok şişmanken spor yapmadan zayıflandıgında çok iğrenc görünyo yaa
02 Yorumla- +1 yıl
evet spor çok önemli sporsuz olmaz sarkma olur kötü bir görüntü
- +1 yıl
aynen canım
Kafa iyiyse beraber takiliriz banada kas lazim zaten biraz :)
06 Yorumla- +1 yıl
bn kas yaptım baya :D 25 kg kaldırıyorum vücudum sıklaşsın diye yapmadığım şey kalmadı :D
- +1 yıl
sporm salonuna yazıl bnce ;)
- +1 yıl
antalya deme bana yaa :D istemez sen takıl ayrıca
+1 yılKendine bakmışsın ne güzel olmuşsun sen öyle :) aferin işte böyle..
016 Yorumla- +1 yıl
senden de aferim aldım yaa :D
- +1 yıl
Insanları bu kadar hor görme bence
- +1 yıl
insanlar insanlarımız aaa aşk olsun ne hor görücem sende :D
- +1 yıl
Görüyorum ki eskiden şişman olduğun için kendinle barışık değilsin :) insanlara laf atıyorsun. Bu kafayla devam et sen
- +1 yıl
yoo her zmanki halim benim bni tanımıyorsun ve o lanet olsaı ön yargını kendine sakla :D
- +1 yıl
Tamam meleksin sen.
- +1 yıl
sende keleksin :d
- +1 yıl
Sıfır mizah anlayışı :)
- +1 yıl
özgün takılıyorum sana yaranmak için birşeyler yapıcak değilim :D
- +1 yıl
Kimse de sana bana yaran demedi zaten
- +1 yıl
o zman kes sesini
- +1 yıl
Bak yine bozdun kendini. Bunlar hep bir zamanlar şişman olmaktan :)
- +1 yıl
şişmankende böyleyim zayıfkende böyleyim değişen birşey yok senin gbiler olduğu sürece bn hep böyle davranıcam :)
- +1 yıl
Niye, benim gibiler ne yapmış sana :) hem burada yorumlara baktım da herkesi terslemissin ki zaten. O yüzden sırıtıyorsun. Git daha kilo ver.
- +1 yıl
hak edeni terslerim bn ve sırıtırım gülerimmm sanane yani :D kilo veriirm alırım kime ne ya
- +1 yıl
Tamam prensessin sen
Eğer kiloluyken takmayıp zayıflayınca yavşıyorsa o kız da ona ağzının payını verir
011 Yorumla- +1 yıl
aynen öylee hak eder :D
- +1 yıl
evet o şişman kız benim :D
- +1 yıl
var diyorum yaa boşuna mı sorduk :D
- +1 yıl
sürünsün her güldüğünde donu düşsün😁
- +1 yıl
benim kimseyle işim olamaz zaten 😀
- +1 yıl
he he ondan😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılşişman kızlar daha seks manyağı oluyorlar bir de zayıfladıkları zaman fizikte on numara oluyor evlenen yaşadı :)
04 Yorumla- +1 yıl
götünden uydurma😀
Cevap sahibi+1 yılBiletrk yapiyorum guzel kizlar bize kalsin :)
- +1 yıl
sen nesin kiçimin kenari yaa 😀
Cevap sahibi+1 yılOhaaa ya ozel mesaj dan eziyon burdan eziyon sanki ben yetimim ya
Şimdi zayıflayınca memelerde gidiyorya encok ona üzülüyorum... Ben seninle iki meme arasındaki ter olmayı sevdim.. İstanbul gibi
00 Yorumla
+1 yılegosu şişirilmeye muhtaç biri 0 beden dahi olsa ilgimi çekmiyor. keşke kilo problemleriniz yerine ego sorunlarınızı çözseydiniz. üzgünüm çok iticisiniz bu halinizle.
012 Yorumla- +1 yıl
amman ne güzel yaa hakkımda hemen fikir sahibi olunması :D hahah ne mutlu bana :D
- +1 yıl
sorunuzu, güncellemenizi, yorumlara verdiğiniz cevapları okudum efendim. okumadan cevap vermedim emin olun lütfen. üzgünüm yukarıda söylediklerimden ötesini göremedim.
- +1 yıl
sen görmesen de olur sıkıntı yok :D
- +1 yıl
işte tam da bundan bahsediyorum. fiziğinizin düzelmesinden daha önemli bişey var karakteriniz.
ve lütfen bana "sen" diyecek kadar samimi olmayın zira cıvıklığa tahammül edemem tıpkı sizin eleştirilere tahammül edemediğiniz gibi. size asılmamanın cezası, verdiğiniz kilolar kadar ağırlaşan kaprislerinizin altında ezilmekmiş sanırım. - +1 yıl
yaa bırak şimdii antik kuntik konuşmayı bana burada ders vermeye kalkma birde yalakmısın nesin :D ahaha konuşmaya bak yaa çıt kırıldım :D
- +1 yıl
gerçekten çok çirkinsiniz. fiziken çirkinlikten bahsetmiyorum lütfen yanlış anlamayın ama madem lisanımızı değiştiriyoruz buyrun tüm yorumlarımın özeti şudur: doggy'de yapsam sırtına kusarım.
- +1 yıl
çirkinim ben evet hadi uzaa :D çok tatava ettin sen :D
- +1 yıl
zamanında götü göbeği büyüteceğine kişiliğini geliştirsen şu an zerre kadar problem çıkmazdı.
- +1 yıl
sen hala yazıyon mu :D ne yüzsüzsün hee :D l*n oğlum seni taksam çok pis takarımda çok üşeniyorum yaa :D
- +1 yıl
yüzsüz mü :D bana bunu burada güzel sözler bekleyip, bulamayınca çılgınlar gibi tepinen biri mi söylüyo :D keşke zamanında üşenmeseymişsin şimdi kahrını çekmezdik.
- +1 yıl
ahaha bir de profiline seksi ve havalı yazmış :D gazdır o gaz
- +1 yıl
nys msqlsn qlb. s. s
+1 yıleğer her şişman zayıflayıp senin gibi olacaksa dünyadaki tüm şişmanlar zayıflamalı
02 Yorumla- +1 yıl
tabi canim 😂
- +1 yıl
gerçekten :D
hayır çünkü suratları kamyon tekeri gibi kocaman oluyo
00 Yorumla
+1 yılhayır iğrenç oluyo hertarafında çatlak oluşuyor iğğğğğğ
10 Yorumlakilo vermişsin ama sende hala bir kilolu izlenimi var bence yanakların falan hala cok dolgun ve hala balık etlininde bira üstünde duruosun hikaye yani anlıcaan
014 Yorumla- +1 yıl
sana ne girdi ki :D
- +1 yıl
sen doğruları söylediğini sanıyorsun sadece. yaa bide sen bana doğruyu söylecek en son insansın :D
- +1 yıl
güzelmiş hahah işte buna kıçımla gülerim :D yaa sen o kafanı al bir buzlu suya sok bnce iyi gelir. yaa birde tip olsam gam yemiycem hee kalkmış bna burada klaf söylüyor sen hayırdır yaa :D
- +1 yıl
ben modellik yapıorum sen ne yaptın cok merak ettim o kilolarnla güsellik senin kasabya ugramamıs... muhtemelen soya çekimden kaynaklı yok belli ki... senden hayır olmıycagı belli eleştiri dahi kaldırmaıosun gercekleri soylemem seni rahatsız etti bu anlşılmıs ve gerceğintha kendisidir... benim güselliğim tescillide seni kilolarınla başbaşa bırakıorum canım... ana seni pohpohlıycak arkadaşlar yeter byeeeee :)))
- +1 yıl
sen kim bana eleştiri yapmak kim senin ne haddine yaa :D ne yaptığın umurumda değil gerzek seni siklemiyorum ki :D
- +1 yıl
sen ne yazarsan bnden aynı tepkiyi alıcaksın. küfürde ederim söverimde iyi yapıyorum. Bana burada ders vermeye kalkma tamam mı her halkt her bokuda yaparsın sen. burada kendini göstermeye çalışma yani.
- +1 yıl
çok ayıp kendini gösteriosun baksana sen yeterince... sana hakkaten ne denir bilemedim kendi haline bırakıorum seni gamsız kadın... zeytin dalı uzatsam dedim bir an ama yok yok sen çekilmessin budur yani... yazdıklarının yarısı küfür hakaret tedaviye ihtiyacın oldunu düşünüorum bayan :)))
- +1 yıl
bna birşey deme sen yaa mümkünse. Israrla yazıyorsun hala diyorsun ki zeynep bna laf söz söyle benim canım kaşınıyor
- +1 yıl
tipik aklınca bu şekilde dikkatimi çekmeye çalışan birisin ama çekmiyorsun yani çekemiyorsun tam tersine çok iticisin. Benle sen olmaz yani anladın boşuna uğraşma :)
sadece bir arkadsım ( bayan )
120 kilodan 55 kiloya düşmüştü bildiğin kıza aşık olmuştum :) ama belli etmemiştim
şimdi evli bir tane salak ile :D22 Yorumla- +1 yıl
gelir işte bir tane salakğın biri kapar sap gbi kalırsın :D oda baya vermiş azmine hayran kaldım :D
- +1 yıl
Romeo neden kaçırdın kızı
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şişmanken neden gelmiyordunda şimdi yanaşıyon yavsak der diye selam bile vermezdim
21 Yorumla- +1 yıl
hass l*n tipim değilsin falan 😀
şişman versiyonunu gördüğüm bir kişiyi seneler sonra zayıf görsem muhtemelen hatırlamam zaten hadi hatırlayalım diyelim çekeceğini sanmıyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
sanmıyorumla bu işler yürümez.
- +1 yıl
büyük konuşma yani onu diyorum
+1 yılSadece zayiflamak yetmez sıkılasmak lazim
03 Yorumla- +1 yıl
spor lazım spor :D
- +1 yıl
ilk once istikrar lazim, basarabilecegin konusunda kendine guveneceksin sonra spora basliycannn :)
- +1 yıl
herşey beyinde bitiyor gerçekten :D
+1 yılVücudu çatlamamışsa sorun olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
çatlak patlat kremalı börek sütlü çörek olsada yesemm ohh mis :D
- +1 yıl
konuyu harika değiştiriyosun sıkıntı :D
- +1 yıl
sıkıntı yok olmasın :D
- +1 yıl
çatlak yoksa sıkıntıda yok :D
+1 yılSeni tanıyorum faceden :S
03 Yorumla- +1 yıl
ahhh ne güzelll :D
- +1 yıl
Ama çıkaramadım :)
- +1 yıl
ha gayret çıkacak :D
ooooo o kız var ya candır can ::))
14 Yorumla- +1 yıl
candır baldır nutelladır :D
- +1 yıl
tamam ulen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl kilo verdin sorabilir miyim?
03 Yorumla- +1 yıl
spor ve yeme alışkanlığımı degiştirerek :)
Cevap sahibi+1 yılNe guzel :) darısı bana. Kaç ayda verdin ve neler yaptın
- +1 yıl
1 senede verdim bn spor yaptım ve protein ağırlıklı beslendim. ve ekmek yok hamur yok tatlı yok çok nadir arada bir azıtıyordum ama ertesi gün onu dengeliyordum kafaya koydum çünkü herşey beyinde bitiyor :)
+1 yılprofil fotonda gayet hoş gözüküyosun
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim canım :)
+1 yılHic oyle bir ornek gormedim cevremde.
01 Yorumla- +1 yıl
war ya burada benim gbi bir kız vardı oda kimseyi beğenmiyordu baya geç evlendi çok değişti
+1 yılyuzun cok hos zayıflamissinda muhakkak guzelsin.
00 Yorumla
+1 yılhepiniz güzelsiniz tamam :)
02 Yorumla- +1 yıl
güzelim diye bir iddam yok bu kişiden kişiye göre değişir :)
- +1 yıl
yok kişiden kişiye göre değişen güzellik güzellik değildir o gideri olan kızlar içindir :) hani şu yoklukta idare eder kese kapıdı geçirsen belki iş yapar dediklerin :)) sen bildiğin güzelsin yani
Sönmüş balona benziyor geneli buruşuk falan :)
02 Yorumla- +1 yıl
o nasıl biliyormusun bilinçsiz bir şekilde kilo verenler için geçerli hani sporsuz kısa bir zman içinde kilo verenler var evet öyle oluyor yaşlada ilgisi var tabi
+1 yılTüplü tv den LCD ye geçiş gibi bir şe oluyo :)
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir benzetme bu yaa :D
- +1 yıl
I'm not fat. I'm 3D
kimine göre cekici gelebilir
02 Yorumla- +1 yıl
bazıları çok itici bee :d
Sen şu andada şişmansın ki :D
02 Yorumla- +1 yıl
hehe şişmanım ki çok komik hadi gülelim :D
ELBETTE EN AZINDAN AZİMLİ KIZ
04 Yorumla- +1 yıl
azimle sıçan duvarı delermiş :D :D
- +1 yıl
her neyse ikisinde de sıçıyon işte :D
+1 yılÇekiciyse çekici gelir mantiken
01 Yorumla- +1 yıl
hımmss evett olabilir :p
+1 yılKç kiloydun? Kç kilo oldun?
02 Yorumla- +1 yıl
120dim 65im
- +1 yıl
Maşalah ya bravo sana tebrik edrm. nasl başardın bunu?
- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelse neden olmasın
05 Yorumla- +1 yıl
sen güzelmisin ki :D
- +1 yıl
Neden üstüne alındın onu anlamadım
- +1 yıl
alınmadım ki sen güzelmisin diyorum :D
- +1 yıl
Kurşun atsan yön degistirir bana o derece
- +1 yıl
öyle deme herkesin bir alıcısı var benim içinde senin içinde. Mesela bn yolda görüyorum her güzel kızın yanında tipsiz bir adam veya tam tersi.
Şişman kız daha çekici bana göre :)
07 Yorumla- +1 yıl
neresi çekici geliyor :D
- +1 yıl
yaa bn resim yükledim ama gözükmüyor lanet olası gözüküyor mu :D
- +1 yıl
neyse yapıcak birşey yok:D
- +1 yıl
tipim değilsin :D
Olur olur sen zaten boylede cok tatlisin
02 Yorumla- +1 yıl
olur olur derken 😀