Olur olmadık yerde karın gurultusu?

gaz veya karın gurultusu gibi bir şey ne olduğunu anlayamıyorum. muhtemelen gaz.
toplum içinde hafif sesler çıkıyor çok utanıyorum. lütfen yardımcı olur musunuz. bu durumu yaşayan çözen var mı?
Genelde soğuk almışsan oluyor ya da karnın açsa ben genelde çok umursamam. umursamaz davranabilirsin. bunu da şöyle düşün. abi bunu herkes yapıyor normal. diyip yapabilirsin. aslında tatlı bir şey çünkü karnı acıkmış diyebiliyorsun ve insanlar yemek yerken tatlı oluyor.
evet hemen soğuğu alıyorum. şuanda bile öyleyim. evde olduğum için umursamıyorum. ama toplu ortamda yerine dibine girmiş gibi hissediyorum. kansızlık var sanırın ondan üşüyorum böyle oluyor
😀😌
Ahahahs 🤣🤣 sorma ya eski günler aklıma geldi yeminle ben de çok çektim hele bir de sınıfta sessiz ortamlar test çözerken falan tam bir kabus olur ha şimdi gurulduyor ha şimdi kurul derse konsantre bile olamazsın
evet maalesef sanki iğne üstünde gibiyim. nasıl çözdünüz bu durumu yardım edermisiniz hasteneye gitmekten çekiniyorum sağlık ocağındaki doktor erkek ne diyeceğimi bilmiyorum
İlaç kullanmıştım ama şimdi hatırlayamadım bir hap vermişti doktor bir kutu bitirdim çok şükür bir daha olmadı
peki doktora nasıl açıkladın ne dedin. ben gaz kaçırıyorum demekten utanıyorum. nasıl söylenebilir.
Bilmiyorum aynı mı Ben gaz kaçırmıyordum sadece karnımdan ses geliyordu durumu anlattım da bir ilaç yazdı
Cevap
3Cevap
Karnın aç ya da tok fark etmeksizin oluyor demi
Peki sadece guruldama mı yoksa ağrı bulantı sırt ağrısı da oluyor mu
evet hemen soğuk alıyor gibi hissediyorum.
Bende de oluyor bulantı sırt ağrısı guruldama ishal bazen kabız neden olur bilmiyorum hatta stresli zamanlar da daha çok oluyor
Guruldayan mide değil bağırsak
bende ortamda olunca stresleniyorum yani okulda diken üstünde gibiyim
Buda Allah’tan ama öyle düşün yapacak bişey yok ki stres yapma sen
sağlık ocağına gideceğimde doktora ne diyeceğimi bilmiyorum. utanıyorum. gaz kaçırıyorum demekten. birde erkek
Dahiliyeye git
doktora ne diyeceğim peki? ya önemsiz bir konu gibi davranırsa. ne bileyim utanıyorum.
Karnım da sürekli guruldama oluyor de ağrı oluyprsa onu da söyle sırta ağrı yapıyorsa onu da söyle
sırtımda ağrı olmuyorda b12 den ve kansızlıktan üşüyorum. halsiz hissediyorum
Tamam bunları da söyle
İnsansın olur normal😊 İnstagramdan fotoğraf ve video atsam yorumlar mısın dış görünüşümü
Osur gitsin
sürekli geliyor
Olur bunlar takma kafana
Aç karnına gezme
tokkende oluyor
En İyi Cevap