Boyları kısa diye biliyordum ama öyle değil Türklerle aynı yeni nesil kızlar 170 erkekler 180 e yakın bir yerde okudum bazı japonlar bunun derin devlet işi olduğunu düşünüyormuş filan doğar doğmaz devlet iğneyi basıyormuş 😂🤣
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çünkü zamanla değişiyorlar
keşke bana da bassalardı 175im 185 olmayı her seyden cok isterdim
175 cm iyi sporcu musun ki defne samyelinin büyük kızı 178 cm ama harika duruyor uzun bacaklı filan
yok knk sporcu degilim kendimi kısa hissediyorum
Yine bir mavili pembeli rolune burunmus :d
@Laqwze cinsiyetimi kanıtlamak için tc kimligimi mi atmam gerekecek şimdi sana? hadi oradan ikile
@Laqwze sen kesin 18den dusuksundur de :D bu sitede ne işin var çocugum
Eger trol degilsen zaten uzunsun baya 185 niye olmak istiyon onu anlamadim
@Laqwze trol degilim seni hiç ilgilendirmez hadi bb
Ya olabilir kısa hissedebilir yani Avrupada yaşıyorsa kısa hisseder ben 168 cm ile Japonyada kısa ortalama hissetim Avrupada cüce gibi hissediyorum bir kıza yakışan ideal boy 180 cm bana göre ama bacak boyu da önemli tabii
Hitlerin ALMAN politikasını okudu isen çözmüş olman gerek , ayrıca son dönemlerde ki beslenme ile ilgili.
Onlarda mı öldürdü yani kısaları evet türkiyede hiç balık yemiyoruz onlar sürekli balık yiyor ukrayna rusyada öyle evlerinde hep balık turşusu var
Yanılıyorsun öldürme yok , ben Japonya ya gittim biliyorum genel olarak orta boy insanlar uzun çok az , Almanlar hep sarışın ırk yaratma projesini uyguladılar ( Germen Türk ırkı )
Almanyada yaşayan bir kızdan duymuştum bunu ona bir alman söylemiş kısaları da öldürmüşler diye almanlar cidden uzun bir toplum
Hayır yanlış duyum sadece sarışın ırk yaramak için sarışın erkek sarışın kadın eşlemesi yapılıyordu , öldürülen yahudilerdi.
Sadece yahudileri öldürmemişler bize yansıtılan mavi gözlü beyaz tenli ırk yaratma şeyi ama hastaları özürlüleri kısaları çingeneleri de öldürmüşler sadece yahudi lobisi güçlü diye yahudilerin üstünde çok duruluyor
Hem fikirim.
adamlar beslenebiliyor biz beslenemiyoruz durum bundan ibaret.
Beslenmeleri hep balık deniz ürünü ciltleri de güzel ama bence sporun etkisi de var türkiyede spora teşvik edilmiyor pek
Türkiye'de spora teşvik edilse ne olur millet zor geçiniyor.
Evet son yıllarda yiyecek çok pahalı süt ürünleri uçtu gitti mülteceleri def etsek yine düzlüğe çıkarız gibi ama türkiye bitik
Yav kim diyor onlar yine kisa ki
Hiç gördün mü?
Evet Almanlar Ruslar kadar iri değiller ama Türklerle aynılar boy olarak sadece daha ince yapılılar
Aynı şey pipileri içinde geçerli mi 😏
Açıp bakmadım ama kalite giyiniyorlar alım gücü yüksek benim boyum 167 cm olduğu kısa kaldım yanlarında
Bide ciddiye almış 😅
Bize de bassalardı anasını satayım ya
O kadar balığı ben de yesem uzarım
* dbx