Sağlık Ertesi gün hapı kullanır mısınız? aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben kullanıyorum ama sürekli kullanılması zararlıymış galiba Güncellemeler+1 yıl Ieueueıeıue Ertesi gün hapı kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl 1,5 yılda bir defa kullandım. doğum kontrol hapı gibi değil. ağır hormon içeriyor. 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Sık kullanırsan düzenli kullanırsan hormonların alışır ve sonradan çocuk istediğinde sıkıntı olabilir. Hamile kalmakta zorlanabilşrdin. Bir de kuvvetli kimyasal zaten. 😎 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İçeri boşalduysa kullan yoksa kullanma gerek yok zararlı 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yanlis yapiyorsun o zaman. zaten bir süre sonra hem hormon dengeni bozar hem de korumaz aslı 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. kondom kullansanıza hem daha kolay hem daha sağlıklı tamam hissi azaltıyo ama daha pratik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl başta regl düzensizliği yapar ve bir çok sağlık sorununa yol açar sürekli kullanmak. dr 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yılda 2-3 defa mı kullanın diyorlardı sanki 0 0 Yorumla
Azazel07 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hergun yaparsan ve kurunmasaniz hergun almak zorunda kalirisn 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Alkol alırken kullanıyorum. 0 1 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Kadınmısın anlamadım Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Ben de kullanıyorum 0 1 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Ne sıklıkla Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kanser olursun leblebi gibi kullanma. 0 0 Yorumla
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Gerek Yok kadın hormonu alt üst eriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni sağlam zikmek lazim zbxbdhdjmd 0 1 Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Rüyanda belki yaparsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
1,5 yılda bir defa kullandım. doğum kontrol hapı gibi değil. ağır hormon içeriyor.
Sık kullanırsan düzenli kullanırsan hormonların alışır ve sonradan çocuk istediğinde sıkıntı olabilir. Hamile kalmakta zorlanabilşrdin. Bir de kuvvetli kimyasal zaten. 😎
İçeri boşalduysa kullan yoksa kullanma gerek yok zararlı
Yanlis yapiyorsun o zaman. zaten bir süre sonra hem hormon dengeni bozar hem de korumaz aslı
kondom kullansanıza hem daha kolay hem daha sağlıklı tamam hissi azaltıyo ama daha pratik
başta regl düzensizliği yapar ve bir çok sağlık sorununa yol açar sürekli kullanmak. dr
Yılda 2-3 defa mı kullanın diyorlardı sanki
hergun yaparsan ve kurunmasaniz hergun almak zorunda kalirisn
Alkol alırken kullanıyorum.
Kadınmısın anlamadım
Ben de kullanıyorum
Ne sıklıkla
doktora danışmakta fayda var
Karşı taraf biraz korunsun hep sen mi korunacan
Kanser olursun leblebi gibi kullanma.
Gerek Yok kadın hormonu alt üst eriyor
geri çekilme her zaman olmalı bence..
Seni sağlam zikmek lazim zbxbdhdjmd