Hastanede ırk testi yaptırmak istiyorum, nereye başvuru yapabilirim?

Hastanede ırk ve genetik köken testi yaptırmak istiyorum.. nereye başvurabilirim. . Kan Grubu Kiti Almak İstiyorum birde. Lanset almak istiyorum.. kan grubumu öğrenmek istiyorum?

Kan Grubu testi satılıyor ama ben maalesef alamıyorum internetten. telefon numaram olmadığı için bana satmadılar. Kendime telefon ve sim kartı alacağım. çalışacağım paramı biriktirip hastanede köken, ırk testi isteyeceğim.. nereye başvuru yapabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Irk ve köken testine bende pek inanmıyorum. mesela bir bilim insanı diyor tüm insanlar Afrika dan geldi yok bilmem Maymun dan geldi yinede inanmıyorum.. kan gruplarına da pek inanmıyorum.. o yüzden evde kendim öğreneceğim kan grubumu, kan grubu kiti alırım öğrenirim.. bende pek inanmıyorum köken testine.. insanlar Maymun dan mutasyona uğramadı, Allah insanı toprak dan yarattı tüm insanları tüm kabileleri
Güncellemeler
+1 yıl
Bir bilim adamı da demiş ki bembeyaz tenli kadın ve erkeğin siyah tenli çocuğu olabilir diye.. yok bilmem insan maymun dan türedi falan.. bana çok saçma geliyor. . Mantıken beyaz tenli iki eşin siyah tenli çocuğu kesinlikle olamaz..
Hastanede ırk testi yaptırmak istiyorum, nereye başvuru yapabilirim?