3 hafta önce göz doktoruna gittim bir sikinti yok dedi ama ben bazen gözümün arkasinda bir basinc hissediyorum sanki gözüm büyüyormus gibi gözüm sertlesiyor. görmede bir sikinti yok. Sadec 1 aletle bakti. Glokom veya göz tansiyonu falan olsaydi anlardi degil mi? ( buarada biraz takintiliyim) 🥲
sizin ilacınızı biliyorum fakat dediklerimi uygulamanız lazım migren sinüzit göz tansiyonu az su içme vücutta fazla enfeksiyon bulunması
rüzgardan etkilenme göz yaşarması ölüm harici herşeyin çözümü var bir yeri tedavi etmek için bir çok şeyden vazgeçmek ya da azaltmak lazım taktik budur
O cihazda bir ağaç var. Değil mi? Gözünü ayırmadan ona bakmanı istedilerse o alet tahmin ettiğim alettir. Bir de gözüne o ağacı yakınlaştırıp fıs diye bir ses çıkartıyorsa göz tansiyon aletidir.
ay hayir o bu degildiii☹️. ona 6 ay önce baktirmistim bir sikinti cikmamisti. ben hemen herseye panik yaptigim icin 3 hafta önce yine acil gittim. cenemi o aletin üzerine koydum isikla bakti sag sola bakmami istedi. tekrar bakti sorun yok dedi
Aynen çeneni koyduruyorlar. Bence tansiyonun yoktur 6 ay öncesinde sözünü ettiğim cihazda baktılarsa. Bende hep o cihazda baktılar. Belki başka bir cihaz da vardır baktıkları. Bilmiyorum.
Yani yok diyorlarsa yoktur. Bende de aynı cihazda bakıyorlar hep. Biri özel hastane sözü yapmış. Ben özele gidiyorum. Aynı cihazla bakmışlar sana da 6 ay önce demene göre.
ben yurtdisindayim🥲 burada bakiyorlar her türlü ama o gün acil oldugu icin sadece o resimde ki aletle bakti. bu arada yorumlarin icin cok tesekkürler❤️
glokom için kullanılan bir cihaz var onunla baktı ise anlar değilse netlik kazanmaz ayrıca bir mr çekseniz iyi olur optik sinirde de bir şey olabilir
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
resimde ki cihazla bakti, zaten korkudan gittim panik yapmistim. gözlerinde bir sikinti yok dedi. ama bazen gözüme dokununca sertlesiyor ve hissediyorum baya. kizariklik falan yok ama aniden degisiyor sonra. 3 sene önce yine agrilarim vardi mr cektirmistim bisey cikmamisti. Migren de olabilir
En İyi Cevaplar