Sürekli bende tek taraflı baş ağrısı sorunu oluyor ve ensemde de ağrı oluyor başımı taşıyamıyorum sanki midem bulanıyor ve baş bölgemde uyuşma oluyor benim ağrılarım da migren ağrısı olabilir mi?
Baş ağrısı ve migren ağrısını nasıl ayırt edebilirim?
Tipik migren baş ağrısının özellikleri ciddi zonklayıcı ağrı bulantı ve bazen kusma ışık ve ses kokulara hassasiyettir. Migren ağrısı başın bir yanında veya tüm başı etkileyebilir bağ ağrısı erişkinlerde tipik olarak 4 ile 72 saat arasında sürerken çocuklarda saatlerce sürebilir.
Üzgünüm migren belirtileri bunlar, uzun zamandır migren hastasıyım artık ezberlediğim için kesin konuşabiliyorum. Erken tanı önemli ilaçlar vs hafifletebilir ağrıyı vs. Doktora başvurun.
Benim bir haftaya yakın sürüyor geçmiyor ama boynumdan kaynaklı olabilir diyede düşünüyorum boynumda ağrıyor cunki ağırlık oluyor başımı taşıyamıyorum sallanıyor sürekli uzanıyorum
Ay unuttum sana haber vermeyi yha beyin cerrahı mr sonucuma baktı birsey yok dedi stresten kendini kasmaktan oluyor dedi migren olabilir mi dedim onu nöroloji bilir dedi
Mide bulantısı oluyor gerçekten migren günümü zehir ediyor hiç bir şey yapamıyorum en son çocukken doktora gittik flim çekildi ama bir şey çıkmadı o zaman migrenin yoktu yani migren gibi ağrımıyordu daha çok sinüzit gibiydi ve büyüdükçe şu an migrene dönüştü çok sık migren atakları oluyor eskiden hiç böyle ağrımazdı ama ne zaman Ağrısa kusuyorum afedersin gerçekten mahvediyor insanı Allah şifa versin 😔
Migrenin tuttuğu zaman her kalp pompalayışında, başın inadına daha cok ağrır normal baş ağrısı sadece ağrır migren insan hızlı bir şekilde kafasını sağa sola ceviremez eğilemez.
Boynumda ağrıyor sanki boynumda sıkıntı var gibi demek istediğim boynumda sorun varsa oda beyin mrında cikarmi yoksa boyun mr ayrımı çektirmem gerekiyor
Benim hem boynumda hem başımda sıkıntım var baş agrimda oluyo uyusma falanda ben beyinden diye düşündüm ondan beyin ve sinir hastalıklarına göründüm ftr yede göründüm boyun mr istedi onu çektirmedim
Hmm bak ozaman migren ihtimalin çok çünkü oyle bir agriki ilkin baslar bas agrisi sonradan boyle ne yaparsan miden bulanmaya baslar ve kusmaya baslarsin sende kusmada var mı
Ozaman migrem bu dediklerimin hepsi annemdede var ve o migren böyle hatta disari ciktiginda gunesli bir gunse falan hele o gun cok yorulursa obursu günu veya aksami migreni basliyor