Gizli Üye(30-35)+1 yılReglsin ve vajinan kasiniyo dogru mu anladim? Bayagi sifrelemişsin cunku. Neyse durum buysa mantar olabilir veya tuylerin cikiyosa onlar kasindirabilir ozellikle jilet, tuy dokucu gibi seylerle aliyosan. sen pedini sık degistir ve surekli yika yani temiz kalsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanma demissin olsun ayni kapi yine ayni sebepler yanma yapar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiydigin seyden kaynaklaniyor olabilir veya mantar filan da olabilir
116 Yorumla
Soran+1 yılbılmıyorum o da olabılır canım. bugun basladı aksama dogru. yarın devam etmez ıns.
Cevap sahibi+1 yılinsallah devam ederse bir doktora görun
Soran+1 yılıns. etmez yarın falan gecer belkı.
Cevap sahibi+1 yılumarim gecer :)
Soran+1 yılıns canım sagol :((
Cevap sahibi+1 yıl:)) uzme kendini canim
Soran+1 yılyok ya ama rahatsız oluyorum ıste korkuyorum bıraz da sankı anormalmısım gbı
Cevap sahibi+1 yılhic korkma ya bendede oluyor bazen arada olur oyle seyler gecer gider ama devamli olursa mantar olabilir ve mantar okdr ölumcul birseyde degil yani haplar filan gecirir korkmana gerek yok :D
Soran+1 yılyok sureklı olmuyo adet donemlerımde oluyo cogunlukla ama bu sefer kotu oldu bee :)) anlamana sevındım.. pekı sence eczaneden ılac falan ıstesem verırler mı
Cevap sahibi+1 yılyanlis bir ilac verebilir simdi yan etkisi olur yarin ola hayir ola biraz bekle yani gecmesse danis bir eczaneye ama normal gibi geldi bana banada oluyor arada o kasinti
Soran+1 yıldogru dıyosun yarın ola hayrola kasıntı yok kıs sadece yanma var
Cevap sahibi+1 yılyanma arada banada oluyor hadi bakalim hayirlisi olsun :)
Soran+1 yılayy hayırlısı valla sagol cnm.. kız olmak ne zor ıs be
Cevap sahibi+1 yılaynen canim ya :D
Soran+1 yılerkek olaydm keske :))
Cevap sahibi+1 yılkeske bende kucuklukten beri hep soylerim :D
+1 yılŞurda düzgün bir soru sorulmuş. belliki yardıma ihtiyacnız var. cevaplara baktım. hemcinslerimden tiksindim. Ne insanlar var. kimsenin yardımcı olmak gibi bir niyeti yok. Geçmiş olsun kardeşim doktora görükmende fayda olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım.. burdakı herkes bı acayıp zaten.. alt tarafı bı soru sordum.. doktora gıtseydın doktora gıtseydın papagan gıbı konusup duruyolar.. gecenın 10 11 ınde nereye gıdeyım..
- +1 yıl
tekrar geçmiş olsun.
Soran+1 yılsagol
+1 yılhemen kadın doğum uzmanına görün ince hastalığa yakalanmış olabilirsin Allah korusun:)) şaka bir yana yanma arka da mı önde mi bunu belirtki ona göre yardımcı olayım.
17 Yorumla
Soran+1 yılön tarafta
- +1 yıl
o o zaman bir tuvaletten bakteri ya da virüs kapmışsın. 1. ürolojiye git zira böbreklerinde sorun olabilir. taş ya da kum olabilir sen de 2. kadın doğum uzmanına görünmende fayda var
sorunu kökünden çözmen gerek. önce doktora gitmeni tavsiye ediyorum tabi ki de. ancak onlar genelde ilaç verip yollarlar.
Benim tavsiyelerim ise şöyle
Yapman gerekenler
1. Bir kere senin bağışıklığın zayıflamış onu güçlendirmen gerekiyor. Bunun için kefir iç, yoğurt ye, etli yemekler ye.
2.12 saattte bir bir dişl sarımsak yut.
3. Bir sabah bir de akşam olmak üzere adaçayı iç. Sallamaları bile çok faydalı marketten al. Diğer gün de papatya çayı içebilirsin.
4. Sabah kalktığında iki yemek kaşığı süzme bal içine bir çay kaşığı zencefil at iyice karıştır. Sabah uyanır uyanmaz bunu aç karnına ye.
5. Nar suyu al marketten onu biraz ısıt soğuk olmayacak şekilde 2 bardağa kadar içebilirsin.
6. Öksürüğün varsa öksürük şurubu al.
7. Marketlerde zencefilli şekerler var ondan al arasıra onu em.
8. Ezcaneden - +1 yıl
8. Ezcaneden otacı ekinezyalı pastil al.
Bir de bak sana bazı faydalı adresler vericem onları da okuyup uygularsan tüm sorunlarının çözüleceğine inanıyorum.
Ginseng için
Çörek otu için
Bazı bitkilerin şifaları için
burada yazılanları oku bir bir ve uygula gör bak hiçbirşeyin kalmaz Allah'ın izniyle. Ancak bunları kullanmadan önce "Allah'ım bana şifa ver, derdimi gider. Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur. Allahım öyle bir şifa ver ki hastalık nedir bırakmasın diye dua etmeyi unutma...
Soran+1 yılönerılerınız ıcın tesekkur ederım.. zahmet oldu sıze de.
Soran+1 yılAllah razı olsun abi senden sagol valla bır suru sey yazmıssın hakkını helal et :))
- +1 yıl
onemli değil ben her zaman cevaplamaya hazırım. takipleşelim mesaj da atabilirsin her konuda sorabilirsin.
Soran+1 yılcok sagolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Kusura bakma bu soruyu burada soruyorsun cevabını bulmak çok zor...
Erkek olsaydın burdaki bazı arkadaşlarımın niye konuyu cinselliğie vurduğunu anlardın...
CANDIR BU HER ŞEYİ İSTİYO NE YAPSIN02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman nıye saglık dıye bı bolum acılmıs KS'de... ben gıdıp cınsellık bolumune sormadım tamam mı saglık bolumune sordum.. oraya yazaydım dedıgınde haklısın. canımla mı ugrascam sızle mı ya
Çözüm bilmem ama bunu bir cinsellik olarak değil hastalık olarak görüyorum ki öyle zaten. Allah şifa versin
14 Yorumla
Soran+1 yılsagolun tesekkur ederm ama cınsellık falan yok musaıt deglm sadece
- +1 yıl
Bazıları cinsellik olarak algıladi ondan dedim. lafm sana değil yanlış anlama kardeşim bide burada herkes dal d... muhabbeti yapyo budan birinin verdiği akıla uyarsin iyi olmaz bide. Git doktora sen nereye gidecegini bilirsin ben bilmem nere bakıyo bu hastalıklara. Uzman tavsiyesi al netten olmaz ;
Soran+1 yıl2 3 saat once basladıgı ıcın rahatsızlıgım dedım yarına kadar beklıyım bellı eder kendını gecmezse doktora gıtcem tabıkı.. aynen ole herkes o taraflara cekıyo... tesekkur ederım.
+1 yılidrar yolu enfeksiyonu falan diycem de olmaz. belki mikrop kapmaya bağlı tahriş-tepkime falan olabilir. sen yinede bir jinekoloğa git ya. bu şekilde kimse kesin sonuç veremez sana
00 YorumlaÇıplak mı? Altından bişey giymediysen bacağının iç kısmı yürürken birbirine sürtünürse olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır degl
Acik tuvaletlerden bakteri kapmissindir.. Idrar yolu enfeksiyonu Felan yanma yapar.. Ürolociye gözük... Antibiyotik verir
24 Yorumla
Soran+1 yılbugun basladı cıddı bısey olablr mı acaba
Soran+1 yılidrar yolu olabılır dedıgınız gıbı. eğer 1 2 gune gecmezse gıderm doktora tesekkur ederım
Gizli Üye(36-45)+1 yılMüsait değilim ne demek ben onu anlayamadım. bir açıklarsan belki yardımım dokunur. Hemşireyim.
218 Yorumla
Soran+1 yıladetlıyım yanı
Cevap sahibi+1 yılAllahım regl oldum desene şuna. Neyse belki kullandığın ped yapmıştır. Kaşıntın var mı
Soran+1 yılhayır kasıntım yok.. yanmam var sadece..
Cevap sahibi+1 yılEvde buz kalıbı varsa buz koysana biraz kıyafetinin üzerinden. Mantar başlangıcı gibi. İdrar yaparken yanıyor mu peki? Eğer kaşıntı başlar ve yanma devam ederse buz koy bu gece seni idare eder ama yarın mutlaka ilaç alman gerekir
Soran+1 yılkasınmıyor.. idrara cıkınca da yanmıyor.. sadece sımdı yanıyor otururken.. orada mantar kotu bısey mı pekı :((
Cevap sahibi+1 yılTabii ki kötü dua et mantar olmasın. Ped yapmış olabilir kaşınma falan yoksa. Veya idrar yollarında bir iltihap falan. Geçmezse doktora git mutlaka.
Soran+1 yılpedımı de cok sık degıstrrm aslında.. ıns olmaz mantar falan :(( pekı orada mantar olmasının sebeplerı neler olablr?
Cevap sahibi+1 yılPedini sık değiştirmenle alakası yok onun bazıları öyle yapıyor. Orkid mesela bende kaşıntı ve yanma yapar Kotex kullanmaya başladım geçti. Mantarın bir çok nedeni vardır. Genel olarak ıslak mayo bikini ile durmak, şeker hastalığı, gebelik, naylon iş çamaşırları, tiroid hormon bozukluğu daha bir sürü nedeni var
Soran+1 yılanladım ıns cıddı bı durumum yoktur.. gecer... bısey daha sorabılır mıyım?
Cevap sahibi+1 yılTabi sor
Soran+1 yılsu son 2-3 ıdrara cok sık cıkma ıhtıyacı hıssedıyorum ve cıkıyorum da.. bunun sebebı ıdrar yolları mıdır
Soran+1 yılsu son 2-3 hafta yazcaktm eksık cıkms
Cevap sahibi+1 yılEvet idrar yolları enfeksiyonu sık idrara çıkmana neden olur. Aynı zamanda göbek altında ağrı, ateş, mide bulantısı gibi şeylerde yapabilir. Tabi şu an anlattıklarına dayanarak konuşuyorum. Belki böyle bir rahatsızlığın yoktur. En kesin çözüm doktora gitmen.
Soran+1 yılpekı bu dedıgım ıdrara sık cıkma olayı ıcın kadın doguma mı randevu almam gerek?
Cevap sahibi+1 yılKadın hastalıklarına al bir önce o muayene eder başka bişey varsa sevk eder zaten seni
Soran+1 yılteşekkür ederim hemşire hanım. randevu aldım.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim gecmis olsun
Soran+1 yılsagolun..
+1 yılŞimdi ne cevap vereceğimi şaşırdım :)... en kısa zamanda jinekoloğa git en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarada olur öyle mikrop kapmışsındır çamaşırını temiz tut sürekli ferah biçimde kalmasını sağla trosit diye ve bir tane daha krem vardı onları sürebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılniye sadece kadınlar cevap veriri yapmadın bılıyorsun buradaki seviyeyi ağzını bozma gibi bir hakkında yok
03 Yorumla
Soran+1 yılsankı oyle yapsaydım sızın gıbı man kafalar gelmıcektı yıne
- +1 yıl
ben ne dedim sana eşşek mankafa falan diyorusn
Soran+1 yılagzımı bozarım bozarım sananee kardesım yuru gıtt ya ısın mı yokk.. ben alıcagım cevapları aldım
Arkadaş doktora gitsen burada sorma amacın ne hayır doktor sitesi olsa onu da anlayacağım ama.. Amacın ne seni adetli şekilde mi düşünelim ıyğğğ
01 Yorumla
Soran+1 yıldelizekalı saglık bolumune sordum gırıp bakmasaydın o zamn..
Dün gece seviştikten sonra içinde kalan spermler gıdıklıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılyanıyon valla söndürülmesi gerek sakıncalı bir durum ancak bunu bir erkek yapar...
00 Yorumla
+1 yılCiddi olarak soruyorum cinsellik yasadinmi yasadinsa en son ne zaman kabarcik var mı
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır yasamadım bekarım ben.
- +1 yıl
Akinti yoksa idrar yaparkende yanma yoksa muhtemelen gecer olaki gecmedi doktora git gecmis olsun
Soran+1 yılakıntı var aslında bıraz... ıns gecer yarına fln.. dogru duzgun cevap verdıgın ıcın tesekkur ederm.
- +1 yıl
Bak basi bulasici hastaliklar sadece cinsellikle gecmez alafranga tuvaletler baskasinin ic camasiri gibi durumlardada gece dikkat edin bunu uyarmak icin dedim iyi aksamlar
Soran+1 yılsagolun tesekkur ederım ıyı aksamlar.
geçmiş olsun idrar yolları enfeksiyonu olma ihtmalin yüksek... dr gidip tahlil yaptır
00 Yorumla
+1 yılabla ben pişik olurken oluyor öyle belki sende pişik olacaksındır
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım cevaplara baktımda çok saçma. sen direk kadın doğuma git bence
08 Yorumla
Soran+1 yılneden pekı :((
- +1 yıl
uzman değilim elbette ama sen yazınca baktım google dan bir çok sebep yüzünden olabilirmiş. bazılarıda tehlikeli üstelik
Soran+1 yılay allah korusun ya.. hemşire bı arkds yazdı ondan yardım alıyorum sımdı.. yardım edıyor sagolsun. olmadı kadın doguma gıderm napaym
- +1 yıl
bir sürü tipi varmış bu yanmaların
Soran+1 yılallah hayırlara yorsun.. en kısa surede doktora gıdıcem. tesekkur ederm
- +1 yıl
yardımcı oldumu arkadaşın
Soran+1 yılalt tarafta yazdm ama daha cevap yazmamıs alt tarafa dogru ının gorceksınız..
- +1 yıl
gece gece kadın doğumcu bile buldum :)
edebli bir yorum yapacam
boz kalıbı al mahrem yerine koy?00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmantar olabilir/ enfeksiyon olabilir %100 ıkısınden biridir.
00 Yorumla iç çamaşırından olabilir kalitesiz ise yanma yapar bide bacakların kalınsa sürtünmeden dolayıda yapar. birde arka tarafındamı ön tarafındamı yanma var
00 Yorumlageçmiş olsun enfeksiyon olabilir mantar böyle pıtır pıtır kırmızılıklar var mı
00 Yorumlaen son ne yaptıb sonrasını düşün. içimi dışımı yanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcilinn ben doktorum anlat kizim en son ne zaman ilskiye girdin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi bir şekilde soruyorum... Hayatında hiç masturbasyon yaptınmı?
00 Yorumla- Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılPisik olabilir krem sur
01 Yorumla
Soran+1 yılyok pısık degıl canım bıkını bolgemde pısık olsa anlarım
Etek üstüne odaklan daha cok :):)
00 Yorumlapamuklu iç çamaşırı giy
00 Yorumlabir dul al alır ateşini. d
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal mantar.
00 YorumlaEtek altı derken, tam olarak nersi yanıyor tatlım.
00 YorumlaPudra sür geçmezse doktora git
00 YorumlaAteşiniz varsa söndürelim ( 110 )
00 Yorumlaidrar yolları mikrop kapmış olabilir.
00 Yorumla
+1 yıljınekologa gıt dostum hemen
00 Yorumlaöyle bir yerde sordunki abazalar radardaydı.
00 Yorumla
+1 yılBuzlu su dök olmadı ya da boşver kafana göre
00 Yorumlaevet zamanı gelmıs cocuklar yakalayın :D
10 Yorumlabizim türk erkekleri biraz sapıktır kusura bakma
08 Yorumla
Soran+1 yılduzgun olanı var mıdır cok merak edıyorum.. bes vakıt namaz kılan adam bıle aynı tobe yarabbım ya..
Soran+1 yılıyyy nefret edıyorum yemın edıyorum ya 50 yasındakı adam bıle afedersın ama mal gıbı bakıyo otobuste yaa
Soran+1 yılhıc gelme tr'ye kal ıtalyada.. ya da gelsen bıle sakın ıstanbula falan gelme.. nerde yasa bılıyo musun kus adası bodrum marmarıs falan ole tatıl yorelerınde yaa.. yoksa tr cekılmez.. bende 4-5 yaz once yaz tatılınde kuzenlerın yanına tatıle gtmstm yemın edıyorum tırs soforu yol verıyo bana ya yollar boss tr'de olsa ezer gecer valla.
Soran+1 yılne guzel.. yasadıgın yerın kıymetını bıl.
Gizli Üye(30-35)+1 yılApranax ya da mazejik içebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılzararı olur mu pekı
Cevap sahibi+1 yılApranax fort iç kesilir on dakikaya
Soran+1 yılsagolun.. zaten gectıde ben her ıhtımale doktora gıtcem.. cevabınız ıcın sagolun.
Etegn nekadar altnda :)
10 Yorumlagiydiğinden kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılbir lavobaya git bir bak onemli yer bence
00 YorumlaEtek altı derken?
00 YorumlaBol bol su iç prenses...
00 YorumlaDoktora sor biz nerden bilelim
00 Yorumlaözel muayenehaneye geçelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktora git bence. Pek hoş bişey değil çünkü.
00 YorumlaUçuk olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılucuk mu hıc onu dusunmemıstm
Soran+1 yılama zannetmem ya yanma ıle onun ne alakası olabılır kı kendım anlayabılır mıyım ucuk olup olmadıgını
Soran+1 yıltamam canım tesekkur ederım yarın oglene kadar falan gecmezse aynı sekılde devam ederse gıtcem hemen..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtek alti ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılanla ıste bıkını bolgesı
Cevap sahibi+1 yılHee ilk defa etek alti duydum ozur. Kasiniyosa tuvalete gittiginde yaniyosa krem veriyolar distan suruyosun. Ama surekli tuvalete cikmak istiyosan damla damla yyapiyosan ozaman idrar yollarini usutmusssun hap veriyo geciyo ihmal etme doktora git hmn ilerlemesin. Idrar tahliliyle bakiliyo
Soran+1 yılyok kasınmıyo hafıf akıntım var. tuvalete gttgmdede yanmıyo otururken su an bıle yanıyo.. ıns yarına falan gecer gecmezse mecbur gtmem gerek.
+1 yılpantolon giy :(
02 Yorumla
Soran+1 yılgıyıyorm zaten
- +1 yıl
np o zaman
+1 yılVerdin mi
23 Yorumla
Soran+1 yılterbıyesız ne alakasız ınsansın sen ya adam gıbı bı soru sorduk cınsellık kısmı mı burası saglık bolumu gıt lutfen
- +1 yıl
Salak yawww
Soran+1 yılkonu baslıgımı terk et gereksız ınsan.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltaş ya da kum duşuruyorsun
00 Yorumla
+1 yılsoğuk suyla yıka
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git.
01 Yorumla
Soran+1 yılgtcem yarın sagol
Üfle sende.
00 YorumlaTahrik olmussundr
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılOhaa be...
00 Yorumla
+1 yılruh halin ne durumda
00 YorumlaSulanmistir