Güncellemeler
+1 yıl
hayatım boyunca hep lens kullanma şansım var mı yoksa arada gözlük takmayı da gerektiriyor mu, gözlerim 3.50 derece, gozluk takmayı sevmiyorum görüntü olatak. o yüzden lense geçmeyi düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim derecelerim düşük 1’e 1 ama astigmat çok zorluyor. Artık gözlük kullanmak istemiyorum. Lens düşünüyorum. Ama emin değilim.
İki gözümde 10.50 numara şuanlık lens kullanıyorum ama her zaman değil
10 mu, nasıl o hale geldi ki.
Genetik işte 14 yıldır gözlük kullanıyorum maalesef çok hızlı şekilde artıyor
Aman aman.. Çok geçmiş olsun. Şu an nasılsın?
iki göz arasında fazla derece farkı olması sorun olmaz dimi, biri 2 diğeri 3.50. gözlük takmıyorum hiç, yıllardır. şimdi lense geçicem.
Teşekkür ederim işte gözlükle idare ediyorum alıştım artık bir parçam gibi😅
Hayır olmaz bir sorun farketmiyor zaten gözlükte de lensle de
Lensin faydası oluyor mu ki
Evet gozluk yerine numaralı lens kullanan çok kişi var
Ama zor olmuyor mu
hayır, hijyenik bi şekilde kullanıldıktan sonra sorun yok
Bunu bilmiyordum
3 bucuk evet
hayatım boyunca hep lens kullanma şansım var mı yoksa arada gözlük takmayı da gerektiriyor mu, gözlerim 3.50 derece, gozluk takmayı sevmiyorum görüntü olatak. o yüzden lense geçmeyi düşünüyorum.
kullanabilirsin doktordan lens yazmasını iste
ilerlerse ne oluyor ben de bilmiyorum yalnız
iki göz arasında fazla derece farkı olması sorun olmaz dimi, biri 2 diğeri 3.50. gözlük takmıyorum hiç, yıllardır. şimdi lense geçicem.
Benn
kaç derece
4buçuk diğeri 4
Mesaj olarak anlatsam olur mu acaba
burdan yazsanız
Pekâlâ öncelikle lens gözbebeklerin havayla temas etmesini engelliyor bu bakımdan yatarken mutlaka çıkarmalısın bunun yanında nihayetinde gözbebeğine plastik geçirdiğin için gözlerin haftada 1 ya da 2 evde olduğun sürece dinlenmeli yani gözlük takmalısın. Lens takarken de oldukça hijyenik olmalısın yoksa mikrop kapabilir gözün
Ayrı derecelerde yazdırırsınız