Sağlık Sol gözümde katarakt var sizce tehlikeli mi arabir sol göz kapağında az bir şişlik oluşuyor ve kendinden geçiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Şimdi de göz rengi gitdikce açılıyor elaya doğru gidiyor koyu kahve reniydi gözüm 1 yıl önce bu normal bir şey mi acaba Sol gözümde katarakt var sizce tehlikeli mi arabir sol göz kapağında az bir şişlik oluşuyor ve kendinden geçiyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Doktorun tavsiyesine göre ilerle 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bu katarakt travma neticesinde oluşmuştu küçükken balkondan düşmüştüm ve sonuçta böyle oldu 3-4 yaşımdayken Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Hmm geçmiş olsun aman canım kızın dediğine gitme sülük falan yapıştırma hastanelik olursun 😁😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Bakü'de Dünya Göz hastenesinde müayinə yaptırdım hemde Burun çeper eğriliği var nefes almada zorlanıyorum biraz Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Hmm dünya gözün tedavisi çok iyi etilerdekinde olmuştu benim gurbetçi enistemde Yorumla Soran +1 yıl Evet yapdirmak istiyorum işte biraz korku var inanın MRT müayinəsine bile giremedim kapalı alan korkum olduğuna göre Mr muayinesi ona da narkoz diyorlar Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Olsun sen korkma tedavilerini yaptır yoksa pişman olursun alternatif tıp denen saçmalığıda düşünme Yorumla Soran +1 yıl İnşallah hayırlısı önemli olan göz ameliyatı sonra burun çeper eğriliği ameliyatı yapdıracam Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl İnsanın kendinden baksa kimse seni düşünemez milleti boş ver ben bosverdim Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle abi teşekkürler Yorumla
limonlutart Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Sülük yaptır geçer 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Göz de işe yarar mı? Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Dasaak geçiyo 😁😁😁 Yorumla limonlutart +1 yıl Araştır bak evet yarıyor yoksa neden söyliyim Yorumla limonlutart +1 yıl @frappuccinobagimlisi ma. l mısın Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl Yok kardeşim bazen inadına konuştuğunuz için saçma geldi bana Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl @limonlutart Yorumla limonlutart +1 yıl @frappuccinobagimlisi sağlık bu şakası olmaz Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl @limonlutart bazen çirkin erkekler ölsün diyosunuz ondan dolayı bunu yazdınız dedim kb Yorumla limonlutart +1 yıl @frappuccinobagimlisi ben ne alaka neyse anladım Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl @limonlutart anladığında göre sende düşünmüşsün bunu 😑 Yorumla limonlutart +1 yıl @frappuccinobagimlisi of sana laf anlatamam uğraşamam Yorumla frappuccinobagimlisi +1 yıl @limonlutart çokta merakliydim 🥲🥲 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslında hiç katarakt olduğu belli olmuyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sol göze bakın 100/30 gibi gözüküyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az biraz Yorumla Soran +1 yıl Zoom yaparsınız sol gözü göre bilirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fotoğrafta belli olmuyor demesen anlamazdım gerçekte belli oluyordur o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet zoom yaparsınız beyaz bulantı göreceksiniz işte mirvari suyu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ameliyat önerdi mi doktor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama nevroloji tedavi aldığım için narkoz tehlikeli diyorlar Yorumla Soran +1 yıl Zoom yaparsınız sol gözü göre bilirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktor ne diyor peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokta fark edemedim Yorumla Soran +1 yıl Ameliyat ama narkoz tehlikesi var çünkü burun çeper eğriliği var burnunda nefes almada zorlanıyorum bazen Onuda yapdirmak istiyorum işte durum bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa Allah yardımcın olsun ne diyelim Yorumla Soran +1 yıl Təşəkkürlər Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktorun tavsiyesine göre ilerle
Bu katarakt travma neticesinde oluşmuştu küçükken balkondan düşmüştüm ve sonuçta böyle oldu 3-4 yaşımdayken
Hmm geçmiş olsun aman canım kızın dediğine gitme sülük falan yapıştırma hastanelik olursun 😁😁😁
Bakü'de Dünya Göz hastenesinde müayinə yaptırdım hemde Burun çeper eğriliği var nefes almada zorlanıyorum biraz
Hmm dünya gözün tedavisi çok iyi etilerdekinde olmuştu benim gurbetçi enistemde
Evet yapdirmak istiyorum işte biraz korku var inanın MRT müayinəsine bile giremedim kapalı alan korkum olduğuna göre Mr muayinesi ona da narkoz diyorlar
Olsun sen korkma tedavilerini yaptır yoksa pişman olursun alternatif tıp denen saçmalığıda düşünme
İnşallah hayırlısı önemli olan göz ameliyatı sonra burun çeper eğriliği ameliyatı yapdıracam
İnsanın kendinden baksa kimse seni düşünemez milleti boş ver ben bosverdim
Evet öyle abi teşekkürler
Sülük yaptır geçer
Göz de işe yarar mı?
Dasaak geçiyo 😁😁😁
Araştır bak evet yarıyor yoksa neden söyliyim
@frappuccinobagimlisi ma. l mısın
Yok kardeşim bazen inadına konuştuğunuz için saçma geldi bana
@limonlutart
@frappuccinobagimlisi sağlık bu şakası olmaz
@limonlutart bazen çirkin erkekler ölsün diyosunuz ondan dolayı bunu yazdınız dedim kb
@frappuccinobagimlisi ben ne alaka neyse anladım
@limonlutart anladığında göre sende düşünmüşsün bunu 😑
@frappuccinobagimlisi of sana laf anlatamam uğraşamam
@limonlutart çokta merakliydim 🥲🥲
Aslında hiç katarakt olduğu belli olmuyor
Sol göze bakın 100/30 gibi gözüküyor
Az biraz
Zoom yaparsınız sol gözü göre bilirsiniz
Fotoğrafta belli olmuyor demesen anlamazdım gerçekte belli oluyordur o zaman
Evet zoom yaparsınız beyaz bulantı göreceksiniz işte mirvari suyu
Ameliyat önerdi mi doktor
Evet ama nevroloji tedavi aldığım için narkoz tehlikeli diyorlar
Zoom yaparsınız sol gözü göre bilirsiniz
Doktor ne diyor peki
Çokta fark edemedim
Ameliyat ama narkoz tehlikesi var çünkü burun çeper eğriliği var burnunda nefes almada zorlanıyorum bazen Onuda yapdirmak istiyorum işte durum bu
Yaa Allah yardımcın olsun ne diyelim
Təşəkkürlər