Gripe iyi gelen şeyler nelerdir? Gripimin geçmesi için neler yapabilirim? şu an çok halsizim, boğazım ağrıyor ve haliyle burnum akıyor. Neler iyi gelir? Şimdiden teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
Artık grip olduktan sonra ondan kurtulman için sadece zaman gerekiyor bayan. Ortalama 1 hafta içerisinde gribin kendiliğinden geçecektir. Ancak bu süre içerisinde kendine dikkat etmezsen burun akıntın, halsizliğin nezle olarak devam edecektir.
Bu durumda bol bol su içmenizi öneren doktorlar var. Bolca su için ve gün içerisinde su haricinde sıcak içecekler için. Bunlar ıhlamur olabilir, sütlü çay olabilir, baharat çayları olabilir.
Ayrıca bolca C vitamini almalısın.
Hatta evde sürahinin içine suyu doldur, içine parça parça limon ve nane yaprağı at. O içerisindeki vitamini suya verecek ve en azından bir nebzede olsa içtiğin suyun faydası artacaktır.
Kendini fazla üşütmeden sıcak duş almayı ve odanıda bol bol havalandırmayı unutma bayan.
Geçmiş olsun.
www.google.com.tr/imgres018 Yorumla- +1 yıl
Herhangi bir sağlık hekimine danışmanı önermek yerine kendisinden bile tutarsız cevap veren arkadaş. Verdiğin bu bilim dışı öneriler sonucunda insanların hayatına olumsuz mal olabileceğini bilmeni isterim. İnsan sağlığını düşünmeyen bu öneriyi en iyi cevap olarak seçmende ikinizde nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunuzu gösteriyor. Arkadaşlar siz böyle cahilce yapılan önerileri dikkate almayın. En yakın uzman bir hekime giderek uzman hekimin önerilerini dikkate alın.
- +1 yıl
Peki bir doktora gitsin. Bende gittim. En fazla yaptığı bir grip ilacı yazarak göndermek...
Ayrıca belirttiğim şeyler su içmek, vitamin almak, dinlenmek, odayı havalandırmak, sıcak içecekler kullanmak. Bunlar insan sağlığına zararlıysa dünyadaki tüm insanlar şu an sağlıksız yaşıyor. Bunuda belirteyim sana.
Sen parmağına toplu iğne battığında hemen hastahaneye git o zaman. Tetanoz olma riskin var. Hatta sen sürekli doktora git, çünkü yaşadığımız gündelik hayatta soluduğumuz egzoz gazları, karbonmonoksitlerde zararlı hayatımıza. Bu sebeple doktora git, sağlıksız yaşıyorum de. Sana yürü git o zaman Karadeniz tarafında yeşillik yerlere yerleş, temiz hava solu der. Tabi senin buna verecek cevabında sadece '' orada radyasyon vardı eskiden, hala etkileri gitmiş değil, oda sağlıksız '' dersin... Kusur bulmak isteyen insan her zaman %100 kusur bulur. Benim görüşümü belirttim ben, sende görüşünü belirttin. Ama cahillik konusunda yanılıyorsun ! @Serdaroloji - +1 yıl
Ayrıca yine belirteyim. Mesai saatlerinde yaz ve kış demeden sürekli dışarıda çalışan bir insan olarak, sağlık toplantılarında uzman doktorların verdiği en büyük tavsiye buydu. Adam geliyor benim yanıma, grip oldum ilaç yaz diyor, ben yazmıyorum diyor doktor bunu kendisi belirtiyor. Ve bu önerileri veriyor bize. Bundanda bilgin olsun. Keyfimce yazmış değilim bunları. Merak etme, gayet aklı başında, mesleğini iyi yapan bir doktordan aldım bu tavsiyeleri...
- +1 yıl
Burada insanların sağlığı söz konusu. Alanında uzman olmadan herhangi bir uzmana yönlendirmek yerine bilimsel olmayan açıklama yapman ve hala doğru bir şeymiş gibi savunman cahil olduğun konusunda kimin yanıldığını kanıtlar nitelikte. "su içmek, vitamin almak, dinlenmek, odayı havalandırmak, sıcak içecekler kullanmak" bu cümlende sağlığa zararsız bir şey yok ama x bir hastalığa yarar da bir şey yok. Sen bunların iyi geldiğini ninenden dedenden öğrenmişsin ya da yakın çevrenden. Ama doktor nineden deden değil bilimsel deneylerden ve öğretilerden tecrübe edinmiş. Binlerce farklı sonuçları ve yan etkilerin nasıl oluşabileceğini okumuş öğrenmiş ve test etmiş. Hala neyi savunduğunu bir daha düşün.
- +1 yıl
Ya gribin arkasında daha ağır bir hastalık tetikteyse? ölümcül griplerin olduğunu unutmayalım.
- +1 yıl
Anlamadın herhalde. Doktor ben ilaç yazmıyorum kişiye diyor. Yazdıkları bilindik ilaçlar sadece nezle durumunda kullanılan, veya grip durumunda o agır halsizlik, kırgınlık hissini azaltmaya çalışan ilaçlaran ibaret. Gribin kesin bir çözümü yoktur diye kendi ağzıyla belirtiyor doktor. Tek yapacağınız bol bol su içmek, dinlenmek, odayı havalandırmak diyor. Ve bu doktor sayısız kişinin çalıştığı resmi bir kurumda görev yapan bir doktor. Bölge bölge gezip yapılan toplandılar arasında düzenlenen kısa bir konuşma.
Bugün git bir doktora, ben grip oldum de. Hatta bu söylediklerimi doktorun kendisinede belirt. Hala benim cehaletimden bahsediyorsun ya, söyleyecek söz bulamadım inan.
Ayrıca grip ile nezleyi birbirinden ayırman gerek. Grip şiddetlidir, yerinden kalkacak gücü dahi bulamazsın kendinde çoğu zaman.
Tüm uzmanlar söylüyor. Gripte öksürüğü, hapşırmayı engelleyecek medikal tedaviler var sadece Akciğer ve benzer hastalık varsa grip bunları tetikleyebili, o zaman git.
@Serdaroloji - +1 yıl
Zaten ölümcül derecede olan bir grip bunu belli edecektir. Bak tekrar belirtiyorum. Yüksek derecede ateşin olur, akciğer hastalığın olur, farklı hastalıkların olur gidersin hastahaneye. Şimdi sen her grip olduğunda hastahaneye gitsen işin var. Zaten bu grip değil, griptende şiddetli garip bir his hissettiğinde illaki gidersin.
Bende 2 kez gittim doktora yerimden dahi kalkamazken, gribim dedim. Hiçbirşey yapmadı, sadece bir ilaç yazdı ve gönderdi. 1 hafta sonra düzeldim...
Sen en güzeli tut bayan arkadaşı kolundan, bir hastahaneye kadar eşlik et kendisine.
En güzeli bayan. Sen arkadaşın sözünü dinle bir hastahaneye git. Ben cahilim, haksızım, bilinçsiz bir insanım. Özür diliyorum, senin sağlığınla oynuyorum.
Sakın su içme, vitamin alma, dinlenme. Herşeyden önce doktora gitmelisin bayan ! - +1 yıl
Bu kanıya bırak doktorlar karar versin. Bu sitede senin önerilerine uyup doktora gitmeyen birini düşün ve bu kişi ölümcül bir gribe yakalanmış. Sırf sen burada yanlış yaptığın yönlendirme sonucu doktora gitmeden ölümcül grip teşhisi konulamadıgını ve bunun sonucunda tedavi süreci başlatılamayan ve başlatılamadığı için öldüğünü düşün? ahıt yaksan geri getirebilecek misin? sabah. com. tr/dunya/2014/01/15/teksasta-grip-salgini-34-kisiyi-oldurdu bunun gibi bir çok kaynak var. Gribi basite hiçbir zaman almayın. Gripte de olduğu gibi her hastalık öldürücü olabilir bunun teşhisini de sen değil alanında uzman doktorlar koyar. Bilgin olsun.
- +1 yıl
Bak ne diyorum. Grip vardır, ölümcül grip vardır.
Bir insan ölümcül bir gribe yakalandığında bunun belirtileri zaten kat kat fazla olacaktır ve çok önceden uyaracaktır seni.
Bir araba lak diye bozulmaz yol ortasında. Sana belli eder kendini, ses çıkarır, duman atar. Sen umursamazsan o zaman yolda kalır.
Neyse ben ne anlatıyorsam. Sen haklısın diyorum, özür diliyorum yine yaranamıyorum.
Hastahaneye gitmelisin bayan, adam haklı. Yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum senden. Zaten seninki ufak bir nezle değil, ölümcül bir grip. Ölümcül bir gribe yakalanış bir insan çişe dahi gidemezken sen internette zaman geçirebiliyorsun. Bak daha fazla geç olmadan gitmelisin.
Çok çok özür diliyorum herkesten. Öncelikle sağlık konusunda her zaman doktora gidin. Kendinizi benim gibi insanların sözüyle kandırmayın. İyi günler diliyorum.
@Serdaroloji - +1 yıl
"Zaten ölümcül derecede olan bir grip bunu belli edecektir." demişsin yahu. Sen burada şunu iç bunu iç dersen bu teşhisi kim koyacak dostum? cehalet nedir biliyor musun? kendi alanından farklı alanlarda ben biliyorum nidaları atmaktır. Sen hangi alanda uzmansan o alanda insanları bilgilendir ve bilinçlendir.
- +1 yıl
Ölüm bir saniye sonra dostum. Ne belirtisinden bahsediyorsun. Sen alanında uzman bir doktordan aldıgım bilgiler diyorsun böyle diyeceğine alanında uzman olan doktora yönlendirmelisin. Yemin ederim tam bir tez konususun.
- +1 yıl
Evet. Tezlerine dahil etmelisin beni. Ama ondan önce bir doktora gidip onlar üzerinde tez yapmalısın o zaman. Yarın gözlerini kanlandır biraz, burnuna pamuk tıka, yüzünüde biraz tokatla ve kızart. Birazda kambur dur. Bir doktora git, grip oldum yardım edin çok kötüyüm de. Ne yapacağını izle.
2 kez gittim, yürüyecek halim yoktu, yanımdaki insanlar dahi ayakta tutamıyordu beni. Adamdan rapor istedim yazmadı, üstüne birde bir ilaç yazdı gönderdi. Kontrol, muayene yok. Ateşin var mı, öksürüğün var mı dedi o kadar.
Ben bu kadar bilinçsizim madem, senin güvendiğin doktorlara söyle bunu bana değil?
Şimdi burada çok bilinçli bir yurttaşı oynama bana. Bu kadar bilinçliysen madem, yaptığın işlerlede kanıtlarsın umarım kendini.
Her bireye cehalet damgası vurmadan önce kendine bakmalısın. İşte asıl cehalet burada başlıyor. Fikir ayrılıklarında karşı tarafa saldırıya geçtiğiin zaman cehaletin göstergesi oluyor. İlk saldırıyıda yaparak ne kadar cahil olduğunu gösterdin.
@Serdaroloji - +1 yıl
Benim yaptığım saldırı değil 1 insanın bile yanlış yönlendirme sonucu hayatını kaybetmesini önlemek. + tüm doktorların başarılı oldugunu söylemedim. Her sektörde olduğu gibi Tıpta da şerefini kaybetmiş haysiyetini kaybetmiş insanların oldugunun bilincindeyim. Sen öylesine denk gelmişsin. Ama bu tüm doktorların oyle oldugunu göstermez ve bu durum doktorlara yönlendirmemeni de gerektirmez. Yaptığım işlere gelince. Google'a haber sistemi yaz 8. satırda çıkan internet sitesi bana ait ve 1500'ün üzerinde müşterim var. Doktorundan, gazetecisine. Bu da benim oynamadığımı ve başarılı olduğumu gösteriyor:) Ben bilinçli olduğumu iddia etmedim ama zamanın yeterse 1500 kişiyi tek tek arayarak nasıl bir bilince sahip olduğumu sorgulayabilirsin. İşimde olduğum gibi burada da sana referans bazlı öneriyi uygun gördüm. Benim sözüme değil farklı fikirlerde olan binlercesine sorup kararını verirsin :)
- +1 yıl
Arkadaşlar sakin olun. Cevaplar içerisinde en ayrıntıya giren arkadaş buydu. Diğerleri nane limon ıhlamur. Tabii ki bunlarda çok güzel cevaplar ve Gripe en iyi gelen doğal ilaçlar. Ayrıntı fazla olduğu için bu cevabı eic seçtim. Ama yazdıkları günlük hayatta sıkça uygulanan ve iyi gelen şeyler. Mesela su. Suyu sadece hasta olduğumuzda içmiyoruz. Günlük hayatta da ihtiyaç olan bir şey. Arkadaşım sadece içtiğiniz suyun miktarını arttırın demiş. Hastalığımda sürekli durduk yere hep ter döktüm terledim. İşin içine birde yüksek ateş girince bolca su içmek faydalı bir şey. Ayrıca ben sizden öneri istedim. Bu yazdıklarınızı birebir uygulayacağım diye söz vermedim. Doktora gittim bir kaç ilaç yazdı ve gönderdi. Bu olayı bu kadar büyütmenin bir anlamı yok. Cevap verip, ilgilenen bana tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok çok çok teşekkür ederim. Lütfen daha fazla uzatmayın. Serdaroloji eğer yazdığınız cevabı biraz daha erken verseydiniz sizi eic seçerdim. Çünkü en mantıklısı görünmek.
- +1 yıl
Bu kadar bilinçli ve tanınmış bir insansan Sağlık Bakanlığına dilekçeyle başvuru yap.
10 kuruşluk bir kağıt ve bir kalem ile. Binlerce insanın hayatı söz konusu şu an. Nezle, grip olan insanlar toplu taşımayı kullanıyor, hastalık giderek yayılıyor. Olmadı faks çek, doktorlardan daha detaylı inceleme yapmalarını istesinler.
Binlerce kişinin çalıştığı resmi bir kurumda bana bu tavsiyeyi veren doktorun yanlış düşündüğünü söylesinler. Bak binlerce insanın hayatını kurtarabilirsin belki. Ve bunları samimi yazıyorum. Bu kadar düşüncelisin, bu kadar insan hayatını önemsiyorsun madem, o zaman bu kadar çevre ve bilinçle bunu buradaki birçok insandan daha kolay başarabilirsin.
Karnında 10 cm lik bir delikle kışın ortasında hastalane kapılarında, sedyede yatan hastalar gördüm. Ama kolu kırıldığı için sedyeye uzanmış, tedavi gören hastalarda var. Bu konuda da bir adaletsizlik var. O zaman seni duyarlılığa davet ediyorum. Benide bilinçlendirdin, çok sağol. Ne kadar duyarsız olduğumu fark ettim - +1 yıl
Adaletsizlik konusunda dibine kadar sana hak veriyorum. Ama kötü doktorlar yüzünden kendin bilinçlendirmeyi denersen malesef sende kötü "insan" olursun.
En İyi Cevaplar
Grip viral bir hastaliktir ve virusu sicaga karşı dirençli degildir.
Ateş varsa kontrollu sekilde dusurmeyin ama çok da yukselmesin. Ateş yoksa sicak su tirbasi battaniye ile bir guzel terleyin sonra sicak bir dus alin.
Bol sivi ve cig sebze tuketip istirahat edin00 Yorumla
1 tam limon sık. İçine 1 çay kaşığı karabiber,1 çay kaşığı tarçın, biraz da zencefil koy. Üstünü sıcak suyla tamamla ve soğutmadan iç. Çok iyi gelecektir.
Bir başka yöntem ise, eczaneden vicks al. 4-5 bardak su kaynat kaynamış olan suya vicksten biraz koy 1-2 tatlı kaşığı kadar karıştır ve direk buharını içine çek. Bu da çok iyi gelecektir.00 Yorumla
en iyisi şarap yavaş yavaş iç bak ertesi sabaha bişin kalıyo mu şarap içemem dersen marketlerde bulabilceğin toz halinde nane limon var kokusu keskin ama kesinlikle iyi geliyo bol limonlu çorbada içmeni tavsiye ederim antibiyotiğe başvurma yapıcı değil yıkıcı resmen
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
62Cevap
+1 yılAz önce biri hasta olup rapor almak için kafasına soğuk su dökmüş buzlu su içip duvara yaslanmış.
Şimdide senin sorun. Bu ne yaman çelişki anneeeee bu ne yamaaan çelişki anneee...
En iyi yol terlemektir.
Yakıcı derecede suyla 1 saat banyo yap (ilk etapta el bile değdiremesen de alışıp hiçbişey hissetmiyosun)
Şifonueri ensene sabit tut.
İlk 3 dakikada yumuşamayı hissediceksin. Sonra soğumadan kurulanıp yatak döşek olucaksın. aferini de içip 1-2 saat kestireceksin.
Beni kesinlikle dinlemelisin can caazım. geçmiş olsun.10 Yorumla
+1 yılBen de bir hafta önce çok hastaydım. Okula falan gidemedim. Gripin ve tylolhot iyi geliyor gerçekten. Ben her akşam tylolhot içiyordum. Bol bol c vitamini al. Bir de doktora görünürsen bir haftaya kalmaz iyileşirsin :) Geçmiş olsun :)
00 Yorumlabol bol c vitamini içeren meyveler tüket. mandalina, limon vb. ıhlamur içebilirsin, nane limon içebilirsin.. bunlarla uğrasamam direk gecsin diyorsan grip aşısı ol ya da aile hekimine git ilaç yazsın.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun, Ilık bol limonlu mercimek çorbası iç Akşam üzeri yediğin yemeğin yanında domates soğan salatalikli gene bol limonlu bir salata tabağı olsun vede mandalina yemelisin Bunlar tamamen grip düşmanı.
00 Yorumlanane limonu ateşten aldıktan sonra üzerine biraz karabiber, bal, çörek otu koy
sonra da yorgan battaniye yat terle 4 saat, bunun üstüne soğuk su ile bir de duş al00 YorumlaSıkı giyin ve terle, bol c vitamini tüket, çorbayı ve suyu ihmal etme. Vücuduna boşuna kimyasal sokma.
Geçmiş olsun.10 YorumlaSağlık konusunda 353 cevap paylaştı. Bol c vitamini alıp vücut direncini arttırman lazım.
1 limon, 1 portakalı sık 1 çay kaşığı bal karıştırıp iç.
Geçmiş olsun.00 Yorumla
+1 yılHastaneye git 500 lük sf in içine (serum fizyolojik) antibiyotik b, c, e vitamini ve ağrı kesici katıp damar yoluyla sana versinler hiçbirşeyin kalmaz ertesi güne. Sonrasında bol bol uyu tabi yorgan falan ört üzerine sıcak şeyler iç
00 Yorumla2 paracetamol + 1 ibuprofen (4 saat aralıklı günde 4 defa) = 2 güne kalmaz eski tatlı ve sağlıklı haline dönersin :*
00 Yorumlaıhlamur kaynat bol limon sık şeker yerine bal at içine birazda zencefil atarsan tamamdır süper bir karışım çok iyi geliyo
00 Yorumla
+1 yılboğazın için zencefil öneririm ama grip için bolca karabiber ve vitamin desteği bulursan tarhana çorbası da yanında muazzam olur
00 YorumlaÇok su iç, kalın giyin ve terle sonrasında duş al, nurofen cold hapıda iyi geliyor
00 YorumlaSağlık konusunda 442 cevap paylaştı. bekle, ilaçla 1 haftada ilaçsız 7 günde geçen hastalık demişler işte
00 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tüm hekimlerin dediği şey en az 4 gün yatak istirahati ve bol su içerek C vitamini almak..
00 YorumlaSağlık konusunda 442 cevap paylaştı. 3 gün iki gece.. sonra geçiyor. yapacak bişey yok pek:)
00 YorumlaSeks falan diyormusum :)
tylolhot yasaklandi bazi yerlerde ama iyi geliyor
Sıcak dus
Olmadi sauna ve buhar odasi
Sonra da uyku iyi geliyor ;)00 Yorumlagrip virüsüne hiçbir ilaç etki etmez annem sen bol bol yat dinlen çokça su iç zaten grip için doktora gidince 1 haftada evde 7 günde geçer derler :)
03 Yorumla
+1 yılBol bol c vitamini al. Ekinezya cayi rahatlatir. Ilik dus. Yat dinlen bir de tamamdir
00 YorumlaBir Theraflu Forte al. Üstüne ıhlamur. Ama gripin en büyük ilacı dinlenmedir. Yatıp dinlen yorma kendini.
00 Yorumlanane limon en bilineni ama bence doktora git ilaç versin
00 Yorumla
+1 yılCezveye bal koy üzerine birkaç damla limon sık biraz ocakta tut 1 2 dk kadar ılık ılık iç^^
00 Yorumlalimonun suyunu sık narın da suyunu sık iç portokal daha çıkmadı çıkmış olsaydı üçünü karıştırım içebilirdin bol c vitamini
00 YorumlaBallı zencefilli çay ıhlamur adaçayı birde nane limon çayını günlük bir bardakta iç hiçbir şey kalmaz
00 Yorumla
+1 yılDostum o antibiyotik şudur budur ilaçdır geç onları bünyeni zayıflatma. Kır soğanını ye iki diş sarmısağını bir de üstüne patlat acı biberini, doğal doping. İyi olursun
01 Yorumla- +1 yıl
:D ,
Gripin yutabilirsin ve bolbol nane limon tarçınlı çay birde mentollü mendil :D geçmiş olsun :)
00 Yorumla
+1 yılBen 1 haftadir iğne + hap + şurup + koca karı ilaçları kullanıyorum fayda 0 :((( geçmiş olsun
00 YorumlaIlık suda ballı limon... ya da sade sodaya bir tane limon sıkıp iç
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım bu aşamada bol c vitamini ve bal. Geçmiş olsun.
00 Yorumla Zaman gerekli bide vitaminler tüketmek iyi gelir tabikide
00 Yorumla
+1 yılvalla ben 1 haftadan beridir iyi gelen birşey görmedim.
00 Yorumla
+1 yılTurşu suyu kaynat buharında dura dura iç yat uyu bişeyin kalmaz :)
00 Yorumla
+1 yıladaçayı iç bana çok iyi geliyodu ama spermleri öldürdüğünü öğrendikten sonra içemiyorum :D
00 Yorumlaaşırı derede terlemen gerek saunaya buhar odasına gir ertesi gün gecer
00 YorumlaEn iyi ilaci alis veris buyuk bir magazaya git elbise al hic birsey in kalmaz
00 YorumlaSağlık konusunda 444 cevap paylaştı. Grip için :Nane-limon-mandalina-ıhlamur
Boğaz ağrısı için : Sarmısak
Doğal ilaçlar...00 Yorumla
+1 yılTıp dünyası çaresiz yat dinlen. Ballı süt - Ihlamur vs rahat ettiriyor az da olsa
00 Yorumla
+1 yılNane limon bir kaşıkta bal at ablacım hiçbir şeyin kalmaz
00 YorumlaBol bol sıvı tüket vitamin al ve dinlen ama en iyisi doktora gidip serum vurulmak
00 YorumlaZencefili balın üzerine rendele. Çorba kaşığı ile günde 4 kere falan ye. Cidden 5 güne eskisinden iyi olursun.
00 Yorumla
+1 yılGribe en iyi gelen şey acilen uzman bir doktora gitmektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk ask ask grip falan kalmiyor kagir gibi oluyorsun
00 Yorumla2 dal lark sigara iç kendine gelirsin ard arda yak :) benimki öyle geçti not:tiryaki değilim :D
00 Yorumla
+1 yılSeks, ter atarsın hemen, oh üstüne bir duş ve uyku sabaha bir şeyin kalmaz :)
01 Yorumla
+1 yılSıcak acılı tarhana çorbası
00 Yorumla
+1 yılgripin dinle asjkdgjdllhgd
00 Yorumlalimon sık sık iç :) ve ıyıce terle
10 Yorumla
+1 yılAci biber ye... Geçmiş olsun.
01 YorumlaBence bir doktora görünmelisin, geçmiş olsun.
01 Yorumla
+1 yılBol bol istirahat et ve vitamin al :)
00 Yorumlaacı biber ye çok iyi geliyo
11 Yorumlanane limon ya da zencefil çayı...
00 Yorumla
+1 yılİlaç almadan hafiflemez
00 YorumlaAyak topuklarına viks sür
00 Yorumlatylol hot iç battaniyeyi çek üzerine terle
00 YorumlaLimon yemek gercekten iyi geliyo gecmis olsun
00 Yorumlabol acılı tarhana çorbası
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. pekmez limon bol c vitamini
00 Yorumla
+1 yılSoğuk su iç yagmur altında bekle.
00 YorumlaBol su iç nane limon iç terledim
00 YorumlaPortakal limon kaynat içine taze nane ve bal koy
00 Yorumla- Devamını Gör (30)