Sağlık Gözümün içi kaynamış mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Gözüme ne olmuş arkadaşlar. Görünce ödüm koptu. Acımadı, gün içinde bişey olmadi durduk yere burası neden böyle. Bu foto gözümün içi. Hafif hafif yanmaya başladı ama psikolojik mi acaba. Burası kan mi? Neden böyle olur ki bilgisi olan var mı? Gözümün içi kaynamış mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bibok olmaz. Bunun için doltora gitme, bi iki gğn izle yavaşça azalır. Azalmazsa gidersin. Sonra ben randevu alamyom 0 0 Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Damar çatlamış sanırım. Daha da büyümedikçe korkmaya gerek yok sanırım 0 0 Yorumla
fossettte Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Basit bir şey gibi gözükebilir ama ciddi bir şey olabilir o yüzden doktora gitmen en iyi yol olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bibok olmaz. Bunun için doltora gitme, bi iki gğn izle yavaşça azalır. Azalmazsa gidersin. Sonra ben randevu alamyom
Damar çatlamış sanırım. Daha da büyümedikçe korkmaya gerek yok sanırım
Basit bir şey gibi gözükebilir ama ciddi bir şey olabilir o yüzden doktora gitmen en iyi yol olur
kör olucaksın
bence bi dotora git