Gerçekten işe yarıyor mu? Kutunun üzerinde içerik bölümünde ne yazıyor?
İşe yarıyor.
Yaramıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır kalıcı değil kesinlikle.. Geçici ama zahmetsiz ve kısa sürede uygulanabilir. Aciliyet durumlarında yada acısız ağrısız istediğin durumlarda kurtarıcı..Çıkışı jilete yakın ama daha güzel sonuç veriyor, çok eskiden kullanmıştım..Kokmuş yumurta kokusuda olmasa idare eder..
Aktarlarda satılan tüy dökücü tozlar, zırnık, değil mi?
yeni kullanmaya başladım. şimdilik bir etkisini görmedim. Ama uzun süreli kullanımlarda fayda ediyormuş kutusunda öyle yazıyor. Ayrıca çok da yakıcı ve oldukça kokulu bir kimyasal.
Sonuçları söylersin değil mi uzun vadede? :)
tabiki.
Bekliyorum o zaman.Teşekkürler..
hamam otu kalıcı çözüm üretmez pis kokuludur ucuzdur suyla karıştırıp sürerersin uygun yerlere
bulamaç gibi 10 dakika sonra tragın tersiyle sıyırdımmı tüyleri kaymak gibi olur
ama gene çıkar
Cevap
4Cevap
cok tahriş yapiyo ya ben kullanmadım ama arkadssım kullanmişti cok önceden memnun kalmamişti
Belki alerjin vardır..
Onun o zaman :D
ben dermonox adında bi ürün kullandım.içerdiği şeyler yazıyodu ama hiç bi işe yaramadı.şu sıralar lazer yaptırmayı düşünüyorum ama bi şekilde şehir deiştirdiğimden dolayı erteliyorum.
kesinlikle kullanma. jiletten hiç bir farkı yk. tüyü kökünden almıyor tavsiye etmem.
zırnık bilmiomda öbürünü biliorm bi boka yaramıyo epilasyondan başka hiçbişey bi işe yaramaz
"Zırnık koklatmam" kelimesi ile acaba bir ilgisi var mı hamam otuyla:)
.D zırnık hee komiktiii
Yaramıyor :)
Merak ettim
lmfao
İşe yarıyor...
İşe yarıyor.
Yaramıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar