ama benim doğuştan bi karın ağrım var karnımın ağrımadığı 1 gün bile yok bebekken bi ot içiriyolarmış o iyi geliyomuş enfeksiyonle birlikte ağrıyınca çok fena oluyo be
haklısın ama hiç zamanım olmuyo 10 saat uyu en az 11 saat çalışma geriye sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı 1 saat falan boşluğum oluyo ondada gidip gelemem
İlk gün ambulansla gittim serum taktı ve bağırsak antiseptiği vermiş ama işe yaramadı sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi kullan geçmezse enfeksiyon hastalıklarına git dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
allah serum yaratmış kullarım taktırsın diye
Hadi ya 😂 taktırdık geçmedi
allah birden fazla serum yaratmış…
Geçmiş olsun gercekten zor durum hap flan vermediler mi zmanla gecerse isallah eski sağlığına kavuşursun
Sadece bağırsak antiseptiği verdi oda işe yaramadı antibiyotik verdi dün ki doktor da
Gecmis olsun
antibiyotik kullanıyodum bi tek sivilcelerimi geçirdi karın ağrım hala devam ediyo
Sende de mi enfeksiyon vardı hangi antibiyotik peki
valla hatırlamıyom ama ağrıdan ölüyom hala devam ediyo
Mide bağırsak enfeksiyonu mu
eveet
Seninki neden oldu kaç gündür var
3 aydır falan galiba
ama benim doğuştan bi karın ağrım var karnımın ağrımadığı 1 gün bile yok bebekken bi ot içiriyolarmış o iyi geliyomuş
enfeksiyonle birlikte ağrıyınca çok fena oluyo be
Kız o kadar nasıl dayandın bana yaklaşık 2 hafta olacak hala kendimde değilim çok
bebekliğimden beri alıştık be bro
Bende baş dönmesiyle başladı mide bulantısı kusma ishal titreme her yemekten sonra kusma oluyo ama bulantı ilacı vermiş kusmuyorum 2 gündür
aynıları var kusmuyorum ama aşırı midem bulanıyo
Sağlık ocağına git anlat o doktor verdi bana antibiyotik, ornisid fort diye sende bi danış doktora bulantı olarak da metpamid yazdı
valla hiç uğraşamam daha önemli işlerim var:)
Sağlığından daha önemli ne olabilir:)
haklısın ama hiç zamanım olmuyo 10 saat uyu en az 11 saat çalışma geriye sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı 1 saat falan boşluğum oluyo ondada gidip gelemem
Git mutlaka ihmal etme
Geçmiş olsun baya kiloda vermişsindir
4 kilo
Kaç kilo
Normalde kaç kilosun
53
Geçmiş olsun
Doktora gittin mi
İlk gün ambulansla gittim serum taktı ve bağırsak antiseptiği vermiş ama işe yaramadı sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi kullan geçmezse enfeksiyon hastalıklarına git dedi
Antibiyotik biraz iyi geldi gibi
Belki midende bagırsaklarında sokucan kurdu vardır
Bna yz
Baktırmıştım ona yoktu
Sonuç ne çıktı
Bna y z önerilerde bulunacagım
Negatif çıktı, yazamıyorum burdan söyle
Neyse boş ver iylk yaramuyor
İylik yapmicam kimseye bundan sonra
İyilik yapmak isteyen burdan da yapar
Arkadaş olmak iatemiştim yüz vermeyince yapasım gelmedi
Çok geçmiş olsun. 🌸