Hemşire kan aldı mavi çıktı resmen neden sizce?
3 gün öncede almıştı normal kırmızı idi. Serum yiyorum kaç gündü ondan olabilir mi bilen var mı
Hemşire kan aldı mavi çıktı resmen neden sizce?
3 gün öncede almıştı normal kırmızı idi. Serum yiyorum kaç gündü ondan olabilir mi bilen var mı
Reptilian olabilir misin? 😂
Şaka bir yana bana pek gerçekçi gelmedi. Cidden böyle olduğunu ele alırsak bunun cevabını burada bulabileceğini sanmıyorum.
Cevap
6Cevap
Uyuştucu kuryeliği yapman için bir çete tarafından alıkonulup karının içine met yerleştirilirp yanlışlıkla paketi karnında patlatma ihmalin nedir
olamaz öyle bisey şaka yapiyosun dimi? yoksa sen uzaylımısın
Yok avatar
Damarlarında mavi tonları görüyor musun?
Ejnktorde öyle gördüm cikisini gormedim
Omurgalılarda kan her zaman kırmızı renktedir. Mavi kan özellikle karides ve yengeç gibi omurgasızlarda bulunur.
Nasıl anlatsam bilemedim ama umarım anlaşılır olur; Kana oksijen veren hemoglobine, oksihemoglobin denir ve bu kırmızı kanın %96'sını oluşturan bir moleküldür. Bu molekül aynı zamanda %10 karbondioksitte taşıyabilir. Bunu yaptığı zaman deri üzerinde maviymiş gibi görünen karboksihemoglobin molekülünü oluşturuyor.
Eğer siyanoz rahatsızlığı gibi bir duruma sahipsen (Morarma) Hemoglobin renk değiştiriyor yani damarlarında oksijen taşıyamaz hale geliyor ve damarlarda ciltte mavimsi bazen mor gibi renklerde görünüyor, buda kanın mavimsiymiş gibi görüntü elde etmesini sağlıyor.
Daha önce şirin babayla cinsel bir münasebetiniz oldu mu
Serumdandir korkma canim
Muhremelen sen bir ork ya da elfsin
Yalan
Mavi kan mi
Aaawk neden sormadin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?