Ben 21 yaşındayım ve çok kiloluyum bundan yaklaşık 3 sene önce mide ve sırt ağrısı şikayetiyle ultrason çekildi saframda taş tespit edildi ve dalak büyümesi varmış boyutta 13×4.5 cm mis doktor fazla büyük olmadığını söyledi dalagimin. Ben safra kesesi ameliyatı oldum ameliyattan yaklaşık 15 16 ay sonra tekrar ultrason çektirdim öylesine kontrol için bu sefer dalagimin boyutu 14 cm olmuş ama doktor 1 senede çok büyüme olmamış sorun olmaz dedi fakat bu seferde karaciğer yağlanması ve karaciğer büyümesi çıktı yani en son 1 buçuk sene önceki durumumda dalağım 14 cm karaciğerim 15 cm ve karaciğerimde 1. Evre yağlanma vardı çok korkuyorum kanser mi acaba diye çünkü karnımda çok şiddetli olmasa bile bi ağrı var sürekli olarak kan değerlerimde şöyle
WBC en fazla 10 olması lazım benim 12.02 HCT 41 le 53 arası olması lazım benim 39.1 MCH 27 ile 34 arası olması lazım benim 26.02 NEU# en fazla 6 olması lazım benim 10.08 NEU% en fazla 73 olması lazım benim 83.8 LYM% 19 44 arası olması lazım benim 11.9 MON% en düşük 5.1 olması lazım benim 3.9 EOS% en düşük 0.5 olması lazım benim 0.2 BAS% en düşük 0.3 benim 0.2 PCT en yüksek 282 benim 340
Değerlerim bu şekilde bu anlattıklarıma göre lösemi olma ihtimalim var mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer