Güncellemeler
+1 yıl
Annem bel fıtığı ameliyatı oldu ve drenaj takılıydı ayağa kalkarken koptu asistan da mecburen onu çıkardı. Ama drenaj normalde hasta taburcu olurken çıkarılıyordu annem ameliyattan daha dün çıktı ve en erken iki gün sonra taburcu olacak. Sadece bugün az yürüdü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sağlıkçı değilim ama 3 yıl hasta anneme baktım. 4 yılda revirde çalıştım. Sahada doktor kadar bilgi sahibiyim buyur.
Annem bel fıtığı ameliyatı oldu ve drenaj takılıydı ayağa kalkarken koptu asistan da mecburen onu çıkardı. Ama drenaj normalde hasta taburcu olurken çıkarılıyordu annem ameliyattan daha dün çıktı ve en erken iki gün sonra taburcu olacak. Sadece bugün az yürüdü
Dren genelde yarada olası kanama ve sıvı birikimi için takılır. Her yara kanayacak sıvı toplayacak diye bir kaide yok bu sadece önlemdir. Endisenlemene gerek yok bek yarasına yeniden dren takmak adeta diri diri ameliyat kadar acı verir ve gerek yoktur. Sen anneni bol bol yürüt. Hiç bir şey olmaz Allah in izniyle.
Allah senden razı olsun doktor gibi konuştun nolur annem iyi olsun nolur ben küçüğüm elimden bir şey gelmiyor
Ufaktan ek beslemeye baslayabilirsin 2. gun olmuş.
Hastane menüsü çok sulu gelecek onları var ona.
Ama için rahat değilse A101 den kazandibi gibi yumuşak tatlıyı ufaktan verebilirsin. Ama yürümesi şartıyla. Şöyle dusun ilk hafta dişleri yeni çıkmış bebek besler gibi menüler ver. Ağır yemek kabız eder ve bu onu com rahatsız eder.
Hastane yemeğini de zor yiyor daha fazla istemiyor
Annenle uzun geceler geçiriyorsun. Bunu fırsata cevir. Sohoet et iç dünyasına in. Gençliğimi sor. Sana benziyor muyum de. Ne bilim kafa dagitacak videolar izlet. Ayak parmaklarına masaj yap ona iyi hissettirir. Anne candır. Gerisi hepsi yalan dolandir. Ben annemi 3 yıldır göremiyorum. Ah talihsiz gariban anam
Benden 15 saat lik uçuş uzaklığında.
Haklısınız da hasta olduğu için üzülüyorum ameliyat oldu ama dizleri hâlâ ağrıyor anlamadım
Çok geçmiş olsun. Bol bol yürüyün. İnşallah iyi oldu.
Sorabilir sin
soru ne