Bi kere yüz üstü yere düştüm 1. kattan hiçbir şey olmamış gibi kalktım insanlar garip garip bakıyordu aynaya bi baktım gözüm morarmıştı shsjırns Bende bi sorun var ama güzel mi kötü mü bilemiyorum 😄
Bu terslikte bir iş var cjcj Seninki hastalık olmalı bir doktora görünsen iyi olacak analjezi deniliyordu aslında kulağa hoş gibi gelse de kötü bir şey farkında olmadan kendine zarar veriyorsun bi kız vardı günlerce aç kalabiliyordu kemikleri kırılıyordu acıyı hissetmiyordu falan anlayacağın bayağı tuhaf bir hastalık
Evet ama işin tuhaf yanı dediğin kişi sıcak suyu vs hissetmiyor ben sıcak suyu hissedebiliyorum dokununca elimi çekiyorum ama üstüme kaynar su dökülünce de normal su dökülmüş gibi hissediyorum shsjshs
Ee şey 3 yıl değil bunlar ortaokuldan belli oluyor, lisede fark etmeye başladım Hatta ortaokuldayken yerler benim yüzümden kan olmuştu ben koşuyordum haberim yoktu ndkdjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Basabiliyorum
Bilerek yapmadım yemek falan yaparken kesik olan parmağıma tuz bastım tarifsiz bir acı 🙄
Nasıl bir his öğrenemeyeceğim galiba
Soru detayında yaptığını söylemişsin?
Acı kısmını diyorum, çok ufak bi acı hissi geliyor sadece..
Bunu kendine yapmak zorunda değilsin🙄
Kırık, yanık, çatlak her türlü şeyi yaşadım acı yok, o yüzden sorun olmuyor 😄
Demir adam mısın neden olmuyor jfjf
Bi kere yüz üstü yere düştüm 1. kattan hiçbir şey olmamış gibi kalktım insanlar garip garip bakıyordu aynaya bi baktım gözüm morarmıştı shsjırns
Bende bi sorun var ama güzel mi kötü mü bilemiyorum 😄
Bu terslikte bir iş var cjcj
Seninki hastalık olmalı bir doktora görünsen iyi olacak analjezi deniliyordu aslında kulağa hoş gibi gelse de kötü bir şey farkında olmadan kendine zarar veriyorsun bi kız vardı günlerce aç kalabiliyordu kemikleri kırılıyordu acıyı hissetmiyordu falan anlayacağın bayağı tuhaf bir hastalık
Evet ama işin tuhaf yanı dediğin kişi sıcak suyu vs hissetmiyor ben sıcak suyu hissedebiliyorum dokununca elimi çekiyorum ama üstüme kaynar su dökülünce de normal su dökülmüş gibi hissediyorum shsjshs
Ciddi misin acil doktora git bu hiç normal değil ckcj
17 yaşımdayken gidecektim 18 altı olmaz dediler. 20 olacağım üşeniyorum şimdi de
Gerek yok öldürmüyor shdmdhsk
3 yıldır böylesin ve hâlâ gitmedin öyle mi çelik adam? Ayıp ettin şemsettin
Cidden bu işin şakası yok git görün ben merak ettim sen etmiyor musun ncnc
Ee şey 3 yıl değil bunlar ortaokuldan belli oluyor, lisede fark etmeye başladım
Hatta ortaokuldayken yerler benim yüzümden kan olmuştu ben koşuyordum haberim yoktu ndkdjd
Cidden merak etmiyorum hiç
Neler diyorsun bu çok sağlıksız hiçbir şey olmamış gibi anlatman peki :d 🤦🏻♀️
İnsan bi merakından gider en azından git görün bu yol yol değil
En kötü ölürüm yani sorun diil
Niye manyak mıyız ki biz?
Zevkli.😄
Evet, gerekirse yaparım.
niye yapalım bunu
Yok acı biber koydum
yapmam