Annem 66 yaşında. Ve cok zayıf. Sağlığı yerinde. Tahliller vs hepsi çok iyi. Ama dinç görünmüyor. Sanki hasta yatagindan kaldırmışız gibi.
Kilolu olup dinc görünseydi ama sağlığı yerinde olmasaydı daha kötü olurdu değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem 66 yaşında. Ve cok zayıf. Sağlığı yerinde. Tahliller vs hepsi çok iyi. Ama dinç görünmüyor. Sanki hasta yatagindan kaldırmışız gibi.
Kilolu olup dinc görünseydi ama sağlığı yerinde olmasaydı daha kötü olurdu değil mi
Kilo alması gerekmez ki bol bol meyve sebze yesin. Meyve insanı canlandırıyor kanı sulandırıcı pekmez, domates, üzüm falan yemesi sağlığı için daha iyi olur. Ben 1.75 boy 48 kiloyum çok şükür gayet sağlıklıyım vitaminleri tam alınca sorun olmuyor
Sağlığı tahlilleri vitaminleri hepsi tam
Ama görüntü çok iyi değil. Herkes hasta mısın diyor
İnsanlar bana da diyor aynısını kendileri yemekten göbek bağladığı için 😂 Takmayın doktor tahlilleri falan iyiyse sorun yoktur kadına bu yaşta kilo alcak diye aşırı karbonhidrat yüklemeyin sakın
Cevap
2Cevap
benim teyzem de 50 yaşlarında 45 kilo falan. sağlıklısız olduğundan değil bünye meselesi. yaş da ilerleyince dinc gorunmemeleri gayet normal.
Herkes hasta mısın diye soruyor
zayıf diye öyle sorarlar bu insanlar bi tuhaf. psikoloji bozmaktan başka işleri yok. takmasın annen onları.
kilo iyi bişey değil ki.. ama vitamin yönünden eksik bırakmayın kadını... yürüyüşünü de aksatmasın
Vitaminleri benden daha iyi. Tahliller benden daha iyi ama görüntü cok hasta gibi
hayat yrgunluğudur. herkes hayatta aynı şartlarda yaşamıyo maalesef..
Evet psikolojik olarak zor zamanlar geçiriyoruz
ondandır kesinlikle. dicektim ama kırmak istememiştm seni. ama merak etme. her şey düzelecek inşallah
Geçer değil mi
umarımm... bizde de var bu aralar ailevi sorun.. herkes düşünceli herkes üzgünn..
dertleşmek istersen yazabilrisin istediğinde
Öyleyse vardır bir sağlık sorunu çünkü kan tahlileri laboratuvar testleri hastalık bilgisini tam göstermez
Kendisi kötü hissetmiyorsa sorun yok
Hayır sağlığım yerinde iyiyim ayağımın üstündeyim diyor.
Ama gören herkes hasta mısın diyor
Yürümesi falan nasil yorgun gibi mi?
Hayır. Çok hızlı yürür yaşına göre. Çevik.
Tamam ozaman, her şey yolunda 🤟😅
İçiniz rahat edecekse bi check up yaptırın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?