Hiç bir şey yapamıyorum, deliriyorum gerçekten gram yemek yiyemiyorum, ölücem hissi var korkuyla yaşıyorum bi şekilde?

İnstagramda bi çok kişi bu haberlere rastlıyor tabikide ama bende neden böyle oldu bilmiyorum.
Bir gün geziniyorum instagramda 16 yaşındaki bir kız evde ölü bulunuyor (kalp krizinden)
İki gün geçti düzcede 60 yaşındaki bir amca yolda giderken döner ekmeğini yiyormuş nefes borusuna kaçıp vefat ediyor.
Bu haberleri gördükten sonra başladı işte her şey.
Sürekli düşünce haline girdim hayatımı acayip etkiledi.
Ölüm var evet biliyorum.
Ama ya şu an bir anda ölürsem, ya yarına çıkamazsam, acaba bundan 10 dakika sonrasında ne olacak? Annemle babam 1 hafta sonrasının planını yapıyor? Acaba o günü görebilecek miyim?
Kuzenimle buluşuyorum evlenecek bundan 1 ay sonrasında, acaba düğününü görebilecek miyim?
O güne kadar yaşayabilecek miyim?
Yolda yürüyorum markete gidecem mesela insanları görüyorum yolda giden acaba yarına çıkabilceklermi acaba kaderinde ölümü yarın mı yazıyor?
Bu tarz cümleler yaşıyorum ve atlatamıyorum çok yoruldum.
Yemek yiyemiyorum asla yiyemiyorum boğazımda kalır ölürüm diye o amca gibi. Sonra diyorum ki günaha giriyorum yemem lazım ama diyorum kaderimizi allah yazdı diyorum ama hemen ölmek istemiyorum ya ben diyorum. Gerçekten yiyemiyorum yemek ne açlığımı hissedebiliyorum ne de tokluğumu.
Kendimi ölecekmişim gibi hissediyorum, ya da ölüyorum gibi hissediyorum.
Annem babam işe gittiğinde acaba akşam hepimiz yine bu eve gelebilecek miyiz diye düşünüyorum.
Ben çok korkuyorum gerçekten delirdim sanırım üç gün önce psikiyatriye gittim citoles diye bir ilaç verdi 6 gün yarım kullanıp sonra tam kullanacakmışım.
Bugün ilacı kullandığımın 3. günü umarım işe yarar.
Kullanırken bile acaba 1 ay sonrasında yaşıyor olacak mıyım diyorum. Çok korkuyorum gerçekten kafamın içindekilerle savaşamıyorum.
Dışarıya çıkamıyorum kendimi günaha girmiş gibi hissediyorum böyle yaparak.
47 kiloydum 40 a düştüm git gide düşüyorum yemek yiyememekten ölücem bu sefer diyorum aşırı çaresizim gerçekten yemiyorum yemek.
Hiç bir şey yapamıyorum, deliriyorum gerçekten gram yemek yiyemiyorum, ölücem hissi var korkuyla yaşıyorum bi şekilde?