Sağlık Ayakları gıdıklananlar cok mu kıskac oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ayaklarının altından gıdıklananlar cok mu kıskac olur ve gıdıklanmak saglıklı olma ozellıgı mı Güncellemeler+1 yıl Siz ayaklarınızdan gıdıklanırmısınız Güncellemeler+1 yıl Sizde kıskncmısınız Güncellemeler+1 yıl Sevgılınızın sızı gıdıklamasını ıstermıydınız Ayakları gıdıklananlar cok mu kıskac oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kraens Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bence bu Bi tık doğru olabilir benimde ayaklarım çok gıdıklanır 0 0 Yorumla
lovestoryyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İlk defa duydum bunu şu an 😂😂 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Bende oyle bir komsum söyledi Yorumla lovestoryyy +1 yıl Değişikmiş 🤭😅 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Doğru olabılır mı Yorumla lovestoryyy +1 yıl Valla hiç bilmiyorum ki internetten bi bakıp araştır istersen Yorumla lovestoryyy +1 yıl Yani bende ayak altindan çok gıdık alırım ama aşırı bir kiskancligimda yok açıkçası 😂 Yorumla Soran +1 yıl Cok mu gıdık alıyorsun Yorumla lovestoryyy +1 yıl Evett baya Yorumla Soran +1 yıl Bende oyleyım Yorumla lovestoryyy +1 yıl Gel kız bi gıdıklayım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kımı Yorumla lovestoryyy +1 yıl Seni shsgsg şaka yapıyorum canım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya korkutma benı Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kıskanıkla bir bağı varımdır bilemem ehehwh 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bugün bır komsum söyledi Yorumla
Proseakm Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evet huyluyum bende ve alakası ver bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok mu hassas sın Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Ne alaka 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Bu gün duydum bende Yorumla sitmyface +1 yıl saçma yani Yorumla Soran +1 yıl Belkı Yorumla sitmyface +1 yıl tuhaf Yorumla Soran +1 yıl Doğru olabılır mı Yorumla sitmyface +1 yıl ne bilim beyb, bana saçma geldi yani niye öyle bişi olsun ki Yorumla Soran +1 yıl Bilmem cabuk tepkı verdikleri ıcın mı dedıler Yorumla sitmyface +1 yıl olabilir aşko bilemedim jgfkdl Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla sitmyface +1 yıl Sevgilin mi gıdıklanıyor Yorumla Soran +1 yıl Sevgılım yok Yorumla sitmyface +1 yıl Neden? Güzel değil misin? Yorumla Soran +1 yıl İdare eder Yorumla sitmyface +1 yıl bakim mi ne kadar güzelsin jfdk Yorumla Soran +1 yıl Olmaz Yorumla sitmyface +1 yıl yemedi mi kzjsdfk Yorumla Soran +1 yıl Yemedı Yorumla sitmyface +1 yıl canım sağolsun napim alskdjf Yorumla
furkanndd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne alaka ya 0 58 Yorumla Soran +1 yıl Bugün bır komsum söyledi bende anlamadım Yorumla furkanndd +1 yıl Çok şaşırdım Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla furkanndd +1 yıl Sen gıdıklanıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla furkanndd +1 yıl Kıskanç mısın Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla furkanndd +1 yıl Ben de gıdıklanıyorum ama kıskanç değilim Yorumla Soran +1 yıl O zaman genel bir sey degıl Yorumla furkanndd +1 yıl Komşu tezi çürüdü Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle bir sey Yorumla furkanndd +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla furkanndd +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla furkanndd +1 yıl Kız o zaman nası kıskancım diyosun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bılmem Yorumla Soran +1 yıl Abı mı kıskanıyorum ondandır Yorumla furkanndd +1 yıl Kaç yaşındasınn Yorumla Soran +1 yıl 25 y Yorumla furkanndd +1 yıl Daha önce sevgilin oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla furkanndd +1 yıl Hımm kıskançlıktan mı ayrıldın yoksaaa Yorumla Soran +1 yıl Evet cok kıskanç Yorumla furkanndd +1 yıl Sevgilin mi sen mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla furkanndd +1 yıl Nasıl kıskanıyodu ki Yorumla Soran +1 yıl Her şeyden Yorumla furkanndd +1 yıl Mesela Yorumla Soran +1 yıl Aılemden kuzenlerden Yorumla furkanndd +1 yıl Hımm giyimine karışıyor muydu Yorumla Soran +1 yıl Tabı Yorumla furkanndd +1 yıl Gerçi giyime karışmak normal artık Yorumla Soran +1 yıl Yerıne gore Yorumla furkanndd +1 yıl Nasıl yerine göre Yorumla Soran +1 yıl Ailem ıle bır yere giderken mesela Yorumla furkanndd +1 yıl Aşırı derin dekolte yoksa hiçbir şey dememeli tabi Yorumla Soran +1 yıl Yanı Yorumla furkanndd +1 yıl Sen onun giyimine karışıyor muydun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla furkanndd +1 yıl O zaman gıdıklanmaman lazım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben de onu baskalarından kıskanırdım Yorumla furkanndd +1 yıl Hımm peki senin ayaklar kaç numara 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ayakkabıcı mısın Yorumla furkanndd +1 yıl Hayııır Yorumla Soran +1 yıl O zaman neden sordun Yorumla furkanndd +1 yıl Ayakların küçükse ondan gıdıklanıyo olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla furkanndd +1 yıl Yüzey alanı küçüldükçe hassasiyet oranı artar küçük hanım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yanı Yorumla furkanndd +1 yıl Uzun hikaye boş ver Yorumla Soran +1 yıl Cok insan gıdıkladın galiba Yorumla furkanndd +1 yıl 😂😂😂 sayılır Yorumla Soran +1 yıl Oo tüm sevgılılerınde denedin galıba Yorumla furkanndd +1 yıl Evet ben ayaklara düşkünüm biraz 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla furkanndd +1 yıl Öyle yani Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
userristee Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İlk defa duydum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende bugün duydum Yorumla userristee +1 yıl Bence yalan ya. Benim ayaklarım gıdıklanmaz ama aşırı kıskancımdır Yorumla Soran +1 yıl Olabilir genel bir sey degıl galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence bu Bi tık doğru olabilir benimde ayaklarım çok gıdıklanır
İlk defa duydum bunu şu an 😂😂
Bende oyle bir komsum söyledi
Değişikmiş 🤭😅
Aynen
Doğru olabılır mı
Valla hiç bilmiyorum ki internetten bi bakıp araştır istersen
Yani bende ayak altindan çok gıdık alırım ama aşırı bir kiskancligimda yok açıkçası 😂
Cok mu gıdık alıyorsun
Evett baya
Bende oyleyım
Gel kız bi gıdıklayım 😂
Kımı
Seni shsgsg şaka yapıyorum canım 😅
Ya korkutma benı
Kıskanıkla bir bağı varımdır bilemem ehehwh
Bilmem bugün bır komsum söyledi
Evet huyluyum bende ve alakası ver bence
Cok mu hassas sın
Ne alaka