Evli misin diye sordu bekarim dedim, hic evlendin mi dedi hayir dedim.
Hic iliskiye girdin mi diye mi sormak istiyor acaba?
İdrar sonrası sanki hala devam edecekmis gibi hissediyorum ama devam etmiyor. Neden olabilir kizlar bunu yasayan var mi?
Evli misin diye sordu bekarim dedim, hic evlendin mi dedi hayir dedim.
Hic iliskiye girdin mi diye mi sormak istiyor acaba?
İdrar sonrası sanki hala devam edecekmis gibi hissediyorum ama devam etmiyor. Neden olabilir kizlar bunu yasayan var mi?
Enfeksiyon kapmış olma ihtimalini değerlendirme yapıyor ilişkiye girdiysen ona göre karar verecek demek ki tatlım cinsel ilişki sonrasında mı yaşadın bu durumu
Hayir benim uzun zamandir var böyle bir sorunum
Söyle tatlım doktor sorduğu zaman hastalığını söyleyeceksin ki şifayı veren Allah onlar aracı ne demişler tıpta utanma olmaz :)
Cevap
4Cevap
İYE, hekimin sorusuna gelince tedavi amaçlı fitil yazabilir miyim sormuştur. Hemen Hint kumaşı gibi her erkeği görünce üstünüze atlıyor sanmayin
Doktor kadin oyle dusunmemistim
Yani evli misin yerine daha önce ilişkiniz oldu mu diye sorabilirdi, ilişki için evlilik şart değil sonuçta ☺️
Genelde direkt sormak yerine lafı dolandırmak zorunda hissediyor doktorlar, evet aktif bir cinsel hayatın var mı demek istemiş sana.
Enfeksiyon olman muhtemel kan tahlili yapmadiysa yaptirt
Genlde sistist olanlara sorulan klasik seyler. Yani kadinlar genelde cinsellik sonrasi enfeksiyon kapar
Enfeksiyon kapmissjn
Suyu fazla tüket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?