Sağlık HADİ BAKIN LÜTFEN? bestaderler Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Boyum 155 kilom 50 boyum çok kısa mı sizce? Kaç kilo vermeliyim? Lütfen yardımcı olun. 💘 Güncellemeler+1 yıl Güncellll <3 HADİ BAKIN LÜTFEN? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tugayyıldrm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Açıklamaya yazdığın cümlenin ilk kelimesini çıkarıp öyle okusana bi😂 0 15 Yorumla bestaderler +1 yıl Ne ki Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Çıkar işte ilk kelimeyi Yorumla bestaderler +1 yıl Bakın lütfen? Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Açıklamaya yazdığın ilk cümle var ya onun ilk kelimesi dedim neyse boş ver Ya Yorumla bestaderler +1 yıl 155 Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Offff İLK KELİMEEEEEEEEEE😂 Yorumla bestaderler +1 yıl Sen söyle bıktım Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Yok boş ver hadi iyi geceler Yorumla bestaderler +1 yıl Offfofofff Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Hadi boyum yazıyor Ya onu çıkarıp cümleyi oku dedim 😅 Yorumla bestaderler +1 yıl Anladım Allah korusun mxosksxiskd Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Çok şükür 😂😂 Yorumla bestaderler +1 yıl Ne bileyim okurken öyle düşünmedim şimdi anladım;/ Yorumla tugayyıldrm +1 yıl Nasıl düşündün Ya Gayet açıklayıcı yazmıştım oysa 😅 Yorumla bestaderler +1 yıl 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 5-6 kilo verebilirsin. Kaç yaşındasın peki olgun mu duruyorsun yani 0 1 Yorumla bestaderler +1 yıl 18im 7 kilo vermem lazım evet spora başlayacağım Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gayet iyi, eski sevgilim de senin gibiydi 0 1 Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkürler Yorumla
chnyldz266 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl iyisin aslında balık etlisin 0 4 Yorumla bestaderler +1 yıl Biraz o yüzden 7 kilo versem güzel olur Yorumla chnyldz266 +1 yıl balık etlide guzelsindir sen Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkürler bacaklarım çok kalın hiç sevmiyorum o yüzden spor yapmam lazım Yorumla chnyldz266 +1 yıl sekle sokarken iyi bence pğopn guzel mi Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 460 cevap paylaştı. Kisa degil 0 1 Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Sağlık konusunda 436 cevap paylaştı. Bence çok güzel 0 14 Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cefternal +1 yıl Yani ben isterim şahsen Yorumla bestaderler +1 yıl Yok ya siz uzun at gibi kızları seviyorsunuz :( Yorumla Cefternal +1 yıl Yoo ben minyon seviyorum boyumda uzun Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkür ederimm 💘🥺 Yorumla bestaderler +1 yıl Boyun kaç Yorumla Cefternal +1 yıl 185 Yorumla bestaderler +1 yıl Aramızda çok fark var beni öpmek için hep eğilmek zorunda kalırsın bel fıtığı olursun 😬 Yorumla bestaderler +1 yıl Bodyguard gibisin maşallah Yorumla Cefternal +1 yıl Niye eğileyim başka yol denerim :₺ Yorumla bestaderler +1 yıl Nasıl Yorumla Cefternal +1 yıl Burdan söylemim gereksiz yorumlar geliyo Yorumla bestaderler +1 yıl Pekâlâ Yorumla Cefternal +1 yıl Öyle Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl cep elmasi 😂 0 9 Yorumla bestaderler +1 yıl Üzdüğün için sağol Yorumla GentlamanBoys +1 yıl rica ederim ne demek her zaman Yorumla bestaderler +1 yıl :( Yorumla GentlamanBoys +1 yıl hahahaaa, 😂 Yorumla bestaderler +1 yıl Gülme lütfen Yorumla bestaderler +1 yıl Kısa olmak benim suçum değil bende uzun olmayı isterdim Yorumla GentlamanBoys +1 yıl jsnsnsn 😂😂 Yorumla bestaderler +1 yıl Pekala Yorumla GentlamanBoys +1 yıl ök Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Sağlık konusunda 528 cevap paylaştı. Normalsin 0 12 Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkür ederim biraz kilo versem iyi olacak gibi Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl İstiyorsan ver Yorumla bestaderler +1 yıl 7 kilo vermek istiyorum bakalım inşallah Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Öylede çok zayif olmaz misin Yorumla bestaderler +1 yıl Bence normal olur boyum uzun olsa zayıf dururdu Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Bilemem şimdi görmeden insan tam bisey diyemiyor Yorumla bestaderler +1 yıl Tek sıkıntı bacaklarım biraz kalın sporla veririm bakalım artık 🙃 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Kalin bacak daha iyi beee Yorumla bestaderler +1 yıl Bence rahatsız edici Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Bilemiyorum ama kalın bacak guzel duruyor kızlarda Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkür ederim<3 Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Judge26 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Bence tatlı durur 0 3 Yorumla bestaderler +1 yıl 7 kilo versem güzel olur Yorumla Judge26 +1 yıl Güzel olur ayrıca benim ilgimi 1.55 ler daha çekiyor daha sevimli oluyorlar diğerlerine göre Yorumla bestaderler +1 yıl Teşekkürler 💘😻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Açıklamaya yazdığın cümlenin ilk kelimesini çıkarıp öyle okusana bi😂
Ne ki
Çıkar işte ilk kelimeyi
Bakın lütfen?
Açıklamaya yazdığın ilk cümle var ya onun ilk kelimesi dedim neyse boş ver Ya
155
Offff İLK KELİMEEEEEEEEEE😂
Sen söyle bıktım
Yok boş ver hadi iyi geceler
Offfofofff
Hadi boyum yazıyor Ya onu çıkarıp cümleyi oku dedim 😅
Anladım Allah korusun mxosksxiskd
Çok şükür 😂😂
Ne bileyim okurken öyle düşünmedim şimdi anladım;/
Nasıl düşündün Ya
Gayet açıklayıcı yazmıştım oysa 😅
🙂
5-6 kilo verebilirsin. Kaç yaşındasın peki olgun mu duruyorsun yani
18im 7 kilo vermem lazım evet spora başlayacağım
Gayet iyi, eski sevgilim de senin gibiydi
Teşekkürler
iyisin aslında balık etlisin
Biraz o yüzden 7 kilo versem güzel olur
balık etlide guzelsindir sen
Teşekkürler bacaklarım çok kalın hiç sevmiyorum o yüzden spor yapmam lazım
sekle sokarken iyi bence pğopn guzel mi
Kisa degil
Teşekkürler
Bence çok güzel
Teşekkürler
Yani ben isterim şahsen
Yok ya siz uzun at gibi kızları seviyorsunuz :(
Yoo ben minyon seviyorum boyumda uzun
Teşekkür ederimm 💘🥺
Boyun kaç
185
Aramızda çok fark var beni öpmek için hep eğilmek zorunda kalırsın bel fıtığı olursun 😬
Bodyguard gibisin maşallah
Niye eğileyim başka yol denerim :₺
Nasıl
Burdan söylemim gereksiz yorumlar geliyo
Pekâlâ
Öyle
cep elmasi 😂
Üzdüğün için sağol
rica ederim ne demek her zaman
:(
hahahaaa, 😂
Gülme lütfen
Kısa olmak benim suçum değil bende uzun olmayı isterdim
jsnsnsn 😂😂
Pekala
ök
Normalsin
Teşekkür ederim biraz kilo versem iyi olacak gibi
İstiyorsan ver
7 kilo vermek istiyorum bakalım inşallah
Öylede çok zayif olmaz misin
Bence normal olur boyum uzun olsa zayıf dururdu
Bilemem şimdi görmeden insan tam bisey diyemiyor
Tek sıkıntı bacaklarım biraz kalın sporla veririm bakalım artık 🙃
Kalin bacak daha iyi beee
Bence rahatsız edici
Bilemiyorum ama kalın bacak guzel duruyor kızlarda
Teşekkür ederim<3
Rica ederim
Bence tatlı durur
7 kilo versem güzel olur
Güzel olur ayrıca benim ilgimi 1.55 ler daha çekiyor daha sevimli oluyorlar diğerlerine göre
Teşekkürler 💘😻