Kardeşim bir anlık bunalım ile kan ilacı kullanmış 7 tane yarım saat sonra da kusmuş. Bütün gece gurul gurul sesler gelmiş ve ishal olmuş 24 saat sonra ishal kesildi hafif sesler geliyo halsizliği falan da yok ama bağırsakları mekik çekmiş ve acıyormuş gibi bir acı varmış. Sesini yükselttiginde doğrulurken acı cekiyor. Doktora götürmek istiyorum ama başkalarının öğrenmesini ve siciline işlemesini istemiyor bin pişman. Ne yapacağım bilmiyorum aynı zamanda ilaçları içince regl de 2 gün erken gelmiş. Onu dinlemeden doktora götürücem yarın ama bende siciline işlemesinden korkuyorum sadece bağırsakları acıyor aç karnına kan ilacı içmiş zehirlenmiş galiba desem ne olur? Onu da ikna etmiş olurum belkide
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bişeyler uydurursun doktora. Ama götür kesinlikle. İhmal etme.
Biz intihar demedigimiz müddet bunu yazmazlar umarım. Demir ilacı zaten ona aitti ve doktora da düzenli kullanıyordu ama marketten aldığı turşuyu yemiş adam akıllı yemek yemeden ilaç içmiş falan uydursak diye düşündüm. Götürücem sabaha
Yok ya siz söylemezseniz anlamazlar. Kan ilacı içti ve doğru dürüst yemek yemedi sonra da böyle oldu dersiniz
Umarım teşekkür ederim
gitmezsen vucudu iflas edebilir farkindaysan sonuc cikar ama gec olmadan gotur derim
En azından sabah götürebilirim. Fakat doktorlar anlar mı yani biz intihar demedigimiz müddet sicile bunu yazamazlar dimi?
resit degilse yanlislikla aldigini soyliyebilirsin eger gitmezsen ölurse arastirip da intihar ettigini anlarlar
Ölürse falan deme lütfen o kadar kötü görünmüyor hemen de aklı başına gelmiş kusmus çok şükür. İshali azaldı, halsizlik, uyku hali vs. Yok yani dışarıdan bakıldığında iyi görünüyor ama bağırsak ağrısı neden onu anlayamadım işte. Bu arada reşit. reşit olmasa direkt dinlemeden götürüp çocuk aklıyla diyerekten halletmeye çalışıcam. Bu üniversite ve bazı problemlerden dolayı bunalmış hiç de yansıtmadı kan beynime sıçrıyor. Kandaki demir yüksek çıktığında illa ki intihar olduğunu düşünürler ve biz intihar girişimi demedigimiz müddet bunu sicile yazarlar mı acaba?
kanina karisinca ne kadar tehlikeli oldugunu biliyor musun bobrekleri yorulur ayrica git piskologa yazdiricagini soyle
Psikoloğa ihtiyacı olduğunu biliyorum ama Biraz sakinlesmesini beklemem gerek şu an Üstüne gittiğimi düşünmemeli zaten hassas bir durumda. 1.5 Gün oldu ve demir hemen emilir bildiğime göre banada geç söyledi doktora en azından sabah götürebilirim. İçtikten yarım saat sonra direkt kusmuş ne kadarı kaldı hiç bir fikrim yok.
Olmaz zehir almamissan
7 tane kan ilacı yani demir kanda şu an yüksek görüneceği için büyük bir ihtimal anlaşılır mı onu düşünüyorum
Belli olur
Ama biz hayır öyle bir şey yapmadı dersek intihar yazamazlar değil mi? ya da kan sonuca göre direkt yazarlar mı
Hiç beklemeyin bir doktora gidin.
Onu ikna edemiyorum kimsenin öğrenmesini beni hasta görmesini istemiyorum sicilime işlerse hayatımı etkiler diyor benide korkutuyor. Sadece bağırsak ağrısı olarak gitsek anlaşılır ve net bir şekilde intihar yazarlar mı? Çok çaresiz kaldım sabaha kadar yapalı üstünden 1.5 gün geçmiş olacak şu an doktora da gidemeyiz korkuyorum
tamam da bu hayat meselesi siciline işlenirse işlensin, bu hayatından daha değerli değil. bu ilaçları kustuğu için oldukça şanslıymış öbür türlü olsa durumun nasıl olacağını kimse bilemezdi. senin için zor olsa da bir şekilde hastaneye götürmeye çalış işte.
Bir kaç güne geçecek belkide bunun için doktora gidip ilerde istediğim mesleğe giremezsem ne olacak o zaman sen mi bakacaksın bana diye üste çıkmaya çalışıyor annemin öğrenmesinden de korkuyor götürmekten başka çarem yok ikna etmek için bak anlamazlar biz açık bir şekilde söylemeyiz demek istiyorum ama emin olmak için buraya bir sormak istedim. Çok hassas şu zamanlar çok çaresiz bıraktı beni
Söylediklerini düşününce durumun oldukça zormuş. şu an kısmen iyi diye böyle rahat davranıyor ama kusmasaydı şu an yoğun bakımda da olabilirdi yaşadığı olayın ciddiyetinin farkında değil gibi. o zaman ailene bilgi verip ona göre hareket edin. peki neden böyle bir şey yapmış olabilir
Üniversiteye yerleşemedi bir ton hayali vardı ama hiç de yansıtmadı bize. Umudum yok diyip duruyor başka problemler de var. Durumun ciddiyetinin farkında ama annemin öğrenmesini istemiyor. Götürücem doktora sallayalım biseyler diye ikna etmeye çalışıyorum yazmazlar diyorum kandırıyorum belkide ama sonuçta reşit kendisi o intihar demeden yazamazlar umarım. Ve hassas şu an üstüne de gidemiyorum
Üniversite sınavında yaşadığı hayal kırıklığı diğer olumsuzluklarla birlikte böyle bir şeyi tetiklemiş olabilir. Bir sınav için değer mi diyebiliriz ama onun için ne kadar önemliymiş işte. Bu şartlarda onun hastaneye gitmesi çok zor ya sen onunla kavga etmeyi göze alıp hastaneye gideceksiniz veya ağrı çekip böyle evde beklemeye devam edecek. böyle bir olay yaşayan birisinin psikolojisini de düşünürsek çok üstüne gitme, sakin davranmaya çalış.
Üstüne gitmemek için buralarda insanlardan fikir almak için uğraşıyorum işte. Kavga etmek de sıkıntı. Ya sonra sicile girer de ömrü boyu benden bilir diye de korkuyorum