Sağolsunlar bugün 3 ayrı yerde 3 ayrısı tarafından yoklandım. Severler beni keratalar. Ya sizi? Bunun kan grubuyla alakası var mı gerçekten? A Rh+ ım

Sağolsunlar bugün 3 ayrı yerde 3 ayrısı tarafından yoklandım. Severler beni keratalar. Ya sizi? Bunun kan grubuyla alakası var mı gerçekten? A Rh+ ım
Sivri sinekler 0 RH- kanı sevmezler ve gelmezler. Bu yönden şanslı biriyim. Bir ortamda herkesi 10-15 sinek sokarken bana en fazla 1 veya 2 tanesi uğrar. Onlar da cahil sinekler işte. 0 - kanı sırf meraktan tatmaya geliyorlar. :P
Bi ara bir şey okumuştum vücudun salgıladığı koku çekiyormuş diyordu sanki. (Yanlis hatirliyor olabilirim) Ben ilaç kullanıyorum şu an. Tatilde 2 yerden ısırdılar ama minicik emmişler hiç kaşınmadı. Kullandigim ilaç fena bi ilaç karaciger maraciger enzim kontrolune gidiyorum her ay. Geçen senelerde mutlaka her yerim ısırılırdı. Kan grubum 0 Rh+ yani genel vericiyim.
Sessiz sakin açık havada otururken, hiç farketmedim ama 3 farklı yerimden vampir gibi kanımı emmişler, nasıl oldu hala anlamış değilim ama bayılıyorlar bana.
Kendileriyle akrabalık bağım bayağı güçlendi😀
Gelen kayıyor😂😂
😂😀
Cevap
11Cevap
Beni örümcekler seviyor daha çok uyandığımda kolumda örümcek geziyordu. bu arada evet kan grubuyla ilgisi var.
Köyde her yerimden sokuyorlar. Kan grubum A rh +. Rekor olarak 1 gecede kollarımın tam 15 yerinden ısırdılar! Şehirde evimin yakınında sulama kanalı bulunmasına rağmen bu oran çok düşük.
Eğer ısırıp da kanımı çalarlarsa hemen öldürüp onlardan kanımı geri alıyorum böylece kanım havada kalmıyor.
Sivrisinek sevmiyorum benim odamda yakağan oluyor genelde ve a grubunu çok severler her yerim siş ve kabarık oluyor.
Yıllardır dokunmuyorlar bana. Ama ben gördüğüm yerde affetmem
Çok severler beni, aynı anda 5 tanesinin saldırdığı olur.
Benimki 0 bana da bi hayranlıkları var. Kan grubuyla alakalı değil bence
Onların ben a.. k.. ben hep alkolde alıyorum benden vaz geçmedi gittiler
0 Rh ( ) kan var ve aşırı seviyolar beni belli
Kan grubuyla alakası yok her kani emerler
Hiç sevmem öyle ki cama iki tane sineklik taktım.
Alakası yok test ettim
Yemek gibi yiyorlar uruspiler
Beni çok sevmiyor
Severler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?