böbrekteki şişkinlik dayanılmaz mı yoksa hafif mi? 1 ayda yaklaşık 16 lt falan içtim.
Gilaburu suyu ile böbrek taşı erittiniz mi?
böbrekteki şişkinlik dayanılmaz mı yoksa hafif mi? 1 ayda yaklaşık 16 lt falan içtim.
tomografi cihazı farketmez gerçekten küçülmüş sevinmeniz lazım inş bir an önce de kurtulursunuz. benim de sağ böbreğimde 1 cm taş var bende başladım içmeye. sizin içtiğiniz hangisiydi? ben hazır 1 litre nektar olandan aldım meyve suyu gibi olanı. günde ne kadar içtiniz? çok geçmiş olsun
cevabın için çok tesekkürler. ağrılar konusunda bizi bizden başkası anlayamaz. ağrın başlar gibi olursa buscopan alabilirsin. ayrıca sıcak su torbaları çok işe yarıyor. doktora gittiğinde doktor ameliyat edelim veya kıralım demedi mi 5mm den büyük olunca öyle diyorlar hemen düşürmesi zor oluyormuş
banada ameliyat denildi. taşım idrar kanalındaymış 1 cm yani 10 mm düşmez dediler.3 gündür gilaburu suyu içiyorum 1 lt bitti. ancak böbreklerimde olağan dışı şeyler oluyor. sanki şişiyor gibiler, taş olmayan böbreğimide çok çok hafif ağrı giriyor. Ama bu ikinciyi içince oluyor. sizdede oluyormuydu içince böyle tuhaf şeyler? siz 10 lt kaç günde içtiniz?
cevabın için çok tesekkürler. ben bunu içmeye başladığımdan beri taş olmayan böbreğimde şişkinlik hissediyorum az şişkinlik görünürde bir şey yok ama içten hissediyorum şiş olduğunu ancak idrarda yanma vs yok
bütün cevapların için çok saol. çok yardımcı oldun. son olarak sizin içtiğiniz gilaburunun markası ne yazarsan çok sevinirim. bu arada siyah turpu oyup içine bal koyup (12 saat beklicek) dökülen suyu aç karna içersen bir ayda erir taşların. küçük kız ameliyat için ultrasona gircekti annesi böyle yapmış bir ay boyunca (hemde gilaburu içmeden) gerek kalmadı demişler. yüzde yüz gerçek bir şey. ben bunuda içiorum eşim her geceden hazırlıyor zaten tadıda güzel.
Arkadaşlar direk meyvesini getirtin kayseriden süzün sabahları aç karnına için. Ben öyle yaptım çok taş erittim
Cevap
1Cevap
Arkadaşım geçmiş olsun son durum nedir
Google'dan bakın. 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar