Lütfen yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım doktoru şikayet hakkında doktorun cezalandırılması istiyorum?

Merhabalar doktor mağduru oldum ameliyat oldum ameliyatımda Yapılması Gereken tıbbi müdahale hiç yapılmamış ve yetmiyormuş gibi bir de yapılmaması gereken müdahale yapılmış ve daha çok hasta olmama sebep oldu kasıtlı olarak ameliyat operasyon mu başarısız yapmıştır. Sağlık bakanlığına şikayet ettim kanıt olarak ameliyat öncesi ve Ameliyat sonrası tomografi raporunu sağlık bakanlığına gönderdim inceleyeceklerini söylediler geridönüş yapacaklarını söylediler ama 2 ay oldu hala da bana herangi bir verilmedi savcılığa 2 defa şikayet ettim 2 savcı da kovuşturmaya yer yok kararı verdi savcılar doktor olduğu için göz yumdular ceza almasını istemediler buna eminim hertürlü kanıtım olmasına rağmen savcı takipsizlik kararı verdi yarın yine farklı savcıya şikayet edeceğim olmadı savcının vereceği karara itiraz edeceğim sulh ceza hakimliğine itiraz edeceğim. O doktor görevini kötüye kullanmıştır kasıtlı olarak ameliyat operasyon mu başarısız yapmıştır. Onun ceza alması meslekten men edilmesi için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

Lütfen yardımcı olabilirmisiniz ne yapmalıyım doktoru şikayet hakkında doktorun cezalandırılması istiyorum?