Ne kadarlik bir kilo veriminden sonra odul olucak bilmiyorum ama 20 gr yani 80 grlik paketin 1/4 u eti portakalli kuru meyveli cikolatasindan yiyebilirsin.
@dilara1234321 Irade meselesi, yememes lazim. Onun icerisindeki kaloriyi vermek icin 1-2 gununu tekrar heba edecek, kime laf anlatiyorsam. Siz yemege devam edin, hatta daha fazla da yiyebilirsiniz problem olmaz 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet yenebilir tabi ki
Yiyemezsin, izin vermiyorum :D Bitter deneyebilirsin kalorisi daha düşük
Soyle ki
Ne kadarlik bir kilo veriminden sonra odul olucak bilmiyorum ama 20 gr yani 80 grlik paketin 1/4 u eti portakalli kuru meyveli cikolatasindan yiyebilirsin.
Ye tabi arada kendini ödüllendirme yap motivasyon olur
biraz zayıfladıysan ye motivasyon olsun ama henüz kayda değer bi gelişmen yoksa yeme zayıflaman yavaşlarsa demoralize olursun
bolum mu gectin yani bu odul konusu tamamen sacmalik, kendinizi kandirmayin.
Haftada bir bir kez ödül verebiliyorsun kendine bilmiyor musun
Spor ve beslenme konusunu senden cok biliyorumdur emin ol.
belli ki bilmiyorsun bırak bir parça sütlü çikolatayı diyetisyen haftada bir sütlü tatlı veriyordu insan nefsi iste ya demek ki boyle de verilebiliyor
@dilara1234321 Irade meselesi, yememes lazim. Onun icerisindeki kaloriyi vermek icin 1-2 gununu tekrar heba edecek, kime laf anlatiyorsam. Siz yemege devam edin, hatta daha fazla da yiyebilirsiniz problem olmaz 👍
Tamam kanka yemiycem mutlu ol hslahdkwjdj
aynen kanka en cok sen biliyorsun diyetisyen miyetisyen bos is zaten boşuna okuyorlar onca yıl sana gelsinler hepsi pardon
@dilara1234321 tamam kanka devam
Yenir arada bir ama çok yeme
İşaret parmağı uzunluğunda bir parça çok değil bence
Evet olabilir
Bitter ye sütlü degil
Haftada bir ödül verebiliyoruz ya hani kendimize
Tabiki
Hayır neyin ödülü olacak
Kimse görmüyorsa bence soru yok :D
Hayır bitteryiyebilirsin
yenebilir
İzin veriyom ye