Böbrek agrım var ne yapmaliyim?

Benim 1 ay once idrarimdan kan geldi pihti seklinde sehir disinda oldum icin acile gidebildim sadece idrar yolu enfeksiyonu var dediler ilac verdiler taş da olabilir dediler neyse yasadigim sehre donunce neforoloji uzmanina gorundum bobregime ultrasonla baktilar birsey goremediler idrar testinde yine enfeksiyon çikti antibiyotik verdi yine kullandim ama hala ayni seyler oluyo idrara sık cikmaya basladim ama cok az geliyo zorluyorum kendimi 5 damla geliyodur en fazla agri yanma oluyo ama son 1 haftadir sag bobregime bicak saplanir gibi agri oluyo geceleri sadece ve migdem bulaniyo agriyo birsey yiyemiyorum ac olunca yiyorum sonra 20 dk sonra acken olusan migde bulantisi olusuyo tekrar yiyorum migdem sisiyo bu seferde Şu an bobregimi biri eliyle sıkıp sıkıp birakiyo gibi agriyo hastaneye gitsem herseyime baktilar yine ilac vercekler ilac icince artik kusuyorum vucudum kabul etmiyo o kadar cok ilac kullandimki ve son olarak bacaklarimda dokulmeler kasinti ve kirmizi kucuk noktalar da olusuyo benle ayni sorunu yasayan biri ya da etrafinda boyle bi durum yasayan birine tanik olan bilgili biri yardimci olabilirmi ne yapmaliyim
Böbrek agrım var ne yapmaliyim?