Hayır senin ki şans değil. Daha çok emeğe ve planlamaya dayalı. İstedigin her şeyi yesen de muhtemelen sınırlama getiriyorsundur. Yoksa böyle fit bir vücuda sahip olmazdın. Şanstan ziyade bence beceri var.
Bence imkansız değil ben özellikle yiyerek hiç 40a ulasmaadim 38 39 kilom ne zaman kilo vermek istese 38 alıyım diyince 39 dhaada çıkmıyor :) berbat ya ama güzelde hshsbs
yav he he buna inanlar varsa eğer saflığında bir sınırı olur diyorum. Bacım bu fizik fit bir fizik değil. Tamam mı? Karın kasın yok bir kasların belirgin değil. karınını da içine çekmişsin. Kolların da yağlı neyin fiti bu anlamadım? Yani spor yapmadan ve diyet yapmadan fit olunsaydı millet yıllardır spor yapmazdı zaten. O kadar enayi değiller korkma. Zayıf olmak fitlik değildir.
Kollar kalın sarkık ve yaşın ufak. bizimkiler 30 dan sonra dağıtıyor hele bir de çoluk çocuk oldu mu adile naşit 🤣 fit değilsin dostum sadece şişman değilsin postürünü syskts görmemiz lazım :)
Yani bende fizigimi koruyorum ama tek sorun ben kilo alamıyorum 155 e 39 kiloyum hiç 40 i görmedim 😅 çok denedimde olmadı ya ufff bileklerim parmak olacak yakında hshsbs
Hahaah herseyi yiomus, komik sey seni 😊😊 benim yasima gel de görim seni 🤓
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende öyleyim gaat açık giymiyorum ve farkında değilim. Farkında olman güzel ☺️ herkesin başka şansı var mesela bende bir kaç kilo fazla olsa ama başka şehirde yaşasaydım diyorum
Kendini beğenmeyen kişiler neden beğenmiyor mesela? Buraya gelip kadın erkek farketmeksizin, kadın dediğin ince belli olur, kılsız olur, uzun olur, şöyle olur böyle olur yazdıkları için olmasın? Sen böyle yapıyorsun diye demiyorum ama durum bu.