Sağlık Covid-19 oldum. Ne önerirsiniz? slaverhan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sadece halsizim ve baş dönmesi var Güncellemeler+1 yıl Yatağada sığmıyorum Covid-19 oldum. Ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Viks iyi geliyor kemik ağrılarına sırtlarına sürdür güzel beslen sıvı gıda mutlaka al kalıcı hasar kalıyor geçmiş olsun 1 0 Yorumla
WhıteCats Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kefir, Limon, meyve, sebze haşlaması bol su , kuruyemiş. Gecmis olsun kardeşim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Geçmis olsun. Mutlaka etli yemek ye. Bide bol su iç. Limonlu su. Ya da limonlu tuzlu soda.. iyi gelir. Bogazin agrirsa bal ye.. 1 0 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun tez zamanda şifa dilerim 1 2 Yorumla slaverhan +1 yıl Çok teşekürler Yorumla Shevell +1 yıl Rica ederim Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ne hastalıkmış bitmek bilmedi geçmiş olsun. 1 0 Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun 1 1 Yorumla slaverhan +1 yıl Teşekürler Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gecmis olsun 1 1 Yorumla slaverhan +1 yıl Teşekürler ❤️😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Viks iyi geliyor kemik ağrılarına sırtlarına sürdür güzel beslen sıvı gıda mutlaka al kalıcı hasar kalıyor geçmiş olsun
Kefir, Limon, meyve, sebze haşlaması bol su , kuruyemiş. Gecmis olsun kardeşim.
Geçmis olsun. Mutlaka etli yemek ye. Bide bol su iç. Limonlu su. Ya da limonlu tuzlu soda.. iyi gelir. Bogazin agrirsa bal ye..
Geçmiş olsun tez zamanda şifa dilerim
Çok teşekürler
Rica ederim
Geçmiş olsun paşam
Allah şafi ismi şerifiyle şifa versin
Ne hastalıkmış bitmek bilmedi geçmiş olsun.
Geçmiş olsun
Teşekürler
Gecmis olsun
Teşekürler ❤️😃
Acil şifalar öneririz
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun aga
Teşekürler 😃❤️